Коментари - "Перфектният" Бекъм на 45 - футболен идол, съпруг, баща, бизнесмен... (галерия) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо особено, като футболист не беше. Той обаче е доказателство, че опаковката продава. Има атрактивна визия и това се харесва на хората. Знае как да спечели от това и го прави по много умел начин. Футболът беше трамплинът, който го изстреля, т.е. да го забележат хората. Държи се достолепно, културно и джентълменски. Няма изцепки и простотии. Има хубаво семейство, жена и 4 деца, което още повече го прави успешен и търсен за всичко, което носи пари. Има такива хора, които до каквото се докоснат го превръщат в злато (нямам предвид само в материално отношение)

До всички българи които гледат футбол по отдавна . С какво този Бекъм е по добър от Пламен Гетов . С нищо повече . . Само че е Дейвид не е Пламен . Това е ключа ма бараката . Ами малко по назад във времето - Начко Михайлов ??????????

Най-добрия фалц за времето си, невероятни голове от далечна дистанция. Да не беше от най-великите, но си имаше нещо специално. Любимец на цял фенски свят по онова време и разбира се той поведе модата във футбола и в последствие стана маркетингов инструмент за всички времена. Каквото и да казват за него, едно е сигурно, той е легеннда за МЮ.

на съвр. футбол, подобно на бербс за бг, ей го и бекс за англия. Ако не беше симпатичен, никой с нищо нямаше да го запомни, бил изпълнявал там пряк свободен и корнер, бхахах, и тъч ... Нал стана световен и европейски шампион с англия, а и носител на много златни топки и обувки (да ама само тия на жена му). Просто имаха късмет 1999 на финала на ШЛ, цялото поколение на МЮ тогава, САФ ги издигна, но само тоя стана милиардер, обаче след футболната кариера ... иначе голем футболяга беше, нема що. А на жена му не и дадоха една песен в Спайс, щото не можеше да пее (който невярва да се опита да и намери соло, ако успее да се наъне и да слуша, дали става за нещо), беше взета само за лице, та от двама некадърници, с подходяща визия и ето как се праи!!! Шапка долу на бизнесмен и късметлия, иначе нз какво го пишете за футболист, а Ибрахимович подобно недоразумение.

ако не беше Виктория сега щеше да е като останалите си съотборници - никой не знае нищо за тях. Тя обаче има твърда ръка и ясна визия, той рита добре топка и...... изглежда добре.

Намерили са се!

"През юни 2003-а голямата сделка бе осъществена. Бекс премина от Юнайтед в Реал Мадрид за сумата от 35 милиона евро, след като договорка с Барселона пропадна. Сега тази сума звучи смешно за футболист от такъв ранг, но тогава си бяха сериозна пари" - журналът, това са си и сега много пари. Незнам къде живееш.

Англичани

Подмокрих са!