Коментари - Питаме вас: Кой да е следващият треньор на националния отбор по футбол? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-добре ще бъде тандем от Простото Киро и неговия десен крак/ръка Асенчо... Те и двамата доказаха, че са магьосници, "оправиха" всичко в България, сега остава и футбола да им поверим. А като физиотерапевт да привлекат дебелака Христо Иванов, тъкмо да понамали малко огромното шкембе...

Само Господ има шанс да се справи , но е минимален :)

на тия дървета им требва некой агроном. с богат опит в лесовъдството и в борбата с плевели (лежачи), вредители (златки и подобни дребни хищници) и болести по дърветата (сифият лист, например). и требва кот ги опъне на витоша 100 следващия път да завършат на първите 22 места в търчането. с помощник-треньори: хореограф, татуист, коафьор-стилист и дамския състав на пайнер (на ротационен принцип). и асенчо василев за счетоводител. да ги държи на 850 лв. и да им обяснява как, ако бият, нема да им намалява заплатите...

Каква разлика ще има, ако всичко си е както досега? За да има промяна, най-напред трябва да се премахне перуканското ръководство и да се започне от начало. Колкото и треньори да сменим сега е като да празниш вода от пробита лодка с чаена лъжичка.

Недейте да харчите парите. Обадете ми се на мен и аз за половината заплата на Ясен Петров се навивам. Имам вече екип, имаме стратегия. Ще ви излезем евтино. :)

Забравих да кажа, системата ще в ритъм 7/8, с чупки в кръста и щракане с пръсти.

Нешка Робева. Тя поне умееше да "прави" шампионки.

Чииииичо Митко !!!

С куци коне да играеш поло не става.Остана само жокея или там как се казва тоя де язди.Намерете първо здрави кончета и да не са девствени щото там е проблема ,искат да се качват като пораснат,ама това пречи.Много са кобилките дето ги заобикалят.

и аз да стана тренер все тая

Ленчето Мустакова. С голям опит начело на всякаква смет. Има да си я обарват на воля.

Предлагам старши треньор да е Митьо Пищова, а помощник треньор Николета Лозанова! В щаба трябва да влезнат и златките и някой по нови попълнения от пайнер!

Киро Пинокио от Канада...

Гонзо, хи,хи,хи....

Слави Трифонов кака Курни Мустафа Карадая

Волен Сидеров. Слави Трифонов.Мустафа Карадая. Кака Курни. и ред други специалисти .

ансамбъл Филип Кутев

Вили Вуцов разбира се! И така резила е пълен, поне да минем на друго измерение ШОУ!

Благо Джийсъса

Аз ,с голямата тояга во главе с ДС.

Аврам бакалина

С тия Мърди който и да е,все тая

Николета Лозанова

предлагам Руди гела или просто Киро

факта чи димитров и гозо са в тоя списък прави анкетата и националния отбор безмислени

Трябваше да има опция други :))) За българските футболисти само чалга-певица за треньор, та да налучкват по-добре ритъма на предвижване по терена!

С такива ритнитопковци дето сме ги създали,и идващите след тях нищо добро напред. дреме ми кой ще е.Ще взема пари и пак същия резил ще е.

Митьо Пищова е най-подходящ! Ще мотивира футболистите с манекенки, кебапчета и “жакузита”…! Така може и да станем световен шампион! Кой знае…

Националния отбор е като лека жена - Който и да я ..., няма да я промени, но този човек после остава със спомени, дивиденти (задоволство), че е бил вътре ( в отбора). Най-важно обаче е - Кой е шефа на бардака ?

Спорна личност е понякога, но е велик - в този момент правилният избор (ако приеме) е Христо Стоичков. Едни плазмодии ще го саботират, но накрая в отбора ще останат само хора, които ще се раздават до край. Така и победи ще имаме след време

аз предлагам русата златка треньор а черната заместник !

Защо не направите допитване кой трябва да е в ръковотството на БФС-там е проблема, какво значение е кой ще е треньор щом му казват какво да прави? До кога ще лансират мамини синчета некадърници които родители плащат за да играят футбол , спорт за който нямат качества и за аматьори

За 17 години откакто Боби Михайлов е начело на БФС се смениха 13 или 14 треньора на националния. За всички е ясно, че не в треньора е проблема.

първо трябва да се сменят ръководителите на този спорт на най-високо ниво След това да се изберат хора, които имат ясен план за развитиети на ДЮШ и които имат топки да изкоренят корупцията и черното тото. Законодателите да изработят строг закон за черно тото и корупция, който да се ПРИЛАГА! Да се идентифицират хората които имат дарбата да вдъхновяват децата и младежите и да им се даде мотивиращо заплащане за да го правят без да мислят за битовизми. Развитието на децата да се случва според таланта и естественото развитие а не по схемата "това е дете на еди кой си" В един момент всичко това ще заработи и ще намерим нашите таланти, които да покажат най-доброто от генома на Българина. Относно треньор за първия отбор на мен лично ми харесва много Илия Груев. Той се отличаваше с интелект като футболист на друго ниво спрямо колегите си, така е и сега, работи и живее в Германия, което със сигурност е добавило методика, дисциплина и последователност при дефиниране и постигане на цели. Познава хора които ще му помогнат с допълнителни съвети, НО едва ли ще пожелае да застане начело на отбор със слабо подготвени и мотивирани футболисти и прогнило и некомпетентно ръководство на БФС вторачено единствено в личните облаги. Това е :)))

Колкото и да не го харесвам, само и единствено при Любослав Пенев имаше видими резултати, от едни и същи футболисти.

със смяна на треньори няма да стане, и мъри да дойде, те като не желаят да играят и/или не могат, няма как да постигаме нещо повече от последно място в групите, или ако имаме късмет с туристи като гибралтар - предпоследно. Истината е да се промени моделът на работа с младите и да спрат да се пускат татините синченца с парите от тати да играят, вместо талантливите, имаме много талантливи деца, но тук те нямат развитие заради връзкарчетата, там е големият проблем, докато това не се промени и естествено и да се наложи политика за налагането на играчите в а група, то тогава нищо няма да се промени, бфс да направи правило за няколко играчи, които стартират да са българи, без значение, може и само трима да са, но да е гаранция,че ще играят, добре го бяха замислили това с двама до 21 години, трябва да го развият - двама до 21 години и още двама примерно ама да са родени българи, а не натурализирани, тогава отбора от оняград ще бъде принуден да си покаже великата школа, а не да взима на килограм от бразилия, кабо верде, казабланка и тем подобни екзотични дестинации

А къде е отговора "Закривайте ги за 10 години и тогава пак питайте"

Само Модерният Ляв Цървул може да спаси националният по футбол, тъй като ще внесе много интелект у тия безкрайно тъпи парчета - футбалеритр. Ха ха ха.... Положението е не спасяемо Ве... Както е неспасяемо и положението с държавата ни, която не без основание е наричана - Абсурдистан.

Всяка сутрин за загрявка, ще им бие по един шамар и шъ съ упра'ят.

Няма никакво значение кой е треньор. Няма качествени футболисти. Футболистите от 1994 бяха звезди във водещи европейски клубове. Сегашните стават само за чалгарскш герои.

Първо да си подаде оставката Борислав Михайлов - не стават, заедно с обкръжението му. Иначе за треньор и помощниците му - Вили Вуцов, Тити Папазов и Сашо Диков - поне ще е шоу.

За какъв НАЦИОНАЛЕН отбор става въпрос?! Нали 143 ЧУЖДЕНЦИ играят в отборите на елитната ни група! ОТКЪДЕ да дойдат тези "национали"?

От аматьорите.

това са правилни варианти. И въпрос за стажа - минимум 10 години да е пасъл по повече от 50 глави добитък.

Клоп и Гуардиола заедно! И Никито да им превежда, нали е бил много по чужбина във грандове.

За мен местенце като преводач с баджанака Ники ще се намери ли ?

Да направим Боби Михайлов треньор. Така след 2 мача ще има повод да се уволни сам и да остави футбола ни завинаги.

Лечков!

Курчо и Кокорчо. С масажистка Ленчето Бор. Не само масажистка...

Киро Тъпото от Канада най-добре.

Нищо чудно да предложат на Мъри. Но той не е луд да се съгласи.

.

Докато Боби е на власт там.... няма да има промяна във футбола ни

1. Митьо Пищова 2. Слави 3. Бойко Борисов 4. Азис