17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Карло Анчелоти

Къде е възможността "Кака Мара чистачката"?

Няма значение

Кирчо и кокорчо в тандем оправиха държавата сега е време и на футбола

Гобона!

Мечо Пух, колкото повече, толкова повече!

Вили Вуцов.

Николета лозанова

Малоумен маргинал

Жени Калканджиева поканете. Тя май се занимаваше с някаква агенция за манекенки.

Христо Стоичков - пожизнено!

ЗАКРИВАЙ!!!! Няма вече такъв отбор!!!

Удриииииии д.в.м. Перуката на сапун

Нешка Робева.

Милко Калайджиев само на него играят.

И Клоп да дойде резултатът ще е същия. Закривай , защото футболът в България не е популярен- никъде не можеш да видиш играещи футбол деца. Професионият футбол в България се поддържа изкуствено оъ мафията и черното тото. Мафията пере пари от контрабанда , проституция и дрога чрез футбола- как иначе да си обясним космическите заплати на играчите при празните стадиони. Черното тото си печели от черното тото, а балъците изживяват тази велика глупост- липсата на футболни успехи като национална трагедия.

Бербатов, разбира се!

Тя поне ще ги стегне! Винаги са я обвинявали, че е много строга.

Боби Михайлов, разбира се !!!

Без треньор, няма смисъл изобщо... Футболът в България футбол ли е?

На фона на тези сериозни имена като кандитати, мисля че е напълно нормално да се пробва, като треньор Джорджано или Киро Брейка ...

Любо Пенев

Ако някой иска добър национален отбор трябва просто да се създаде един отбор, в който тримата най-добри нападатели на България да играят заедно, треньора на националния и този един отбор да е един и същ човек и по възможност единия от тримата да му е племеник. Всички прилики с ЦСКА от края на 80-те началото на 90-те са случайни .. хаха

Николай Михайлов.Трябва да има приемственост.

Иначе с първенство в който играчите в националния са резерви и нямат самочувствие на титуляри камо ли на шампиони няма как да стане. Пригответе се за 1:1 и с Лихтенщайн.

Какъв треньор, бе?! lmao Закривай.

Не им трябва треньор. Пускай Преслава!

Който и да е треньор, реално ще се бори много само, за да не се излагаме прекалено. Като Гонзо срещу Грузия, накрая с 4 дефанзивни полузащитника. От по някое време 1995г. номер 8 в ранглистата на ФИФА, сега не може да победим номер 203 Гибралтар с под 34 хиляди население. И понеже Боби Михайлов не закача много клубовете, им е изгоден. А трябва някой който да им наложи политика на развитие на играчи. Да има връзки с държавата и още развитие от училище и така нататък. Следене дори на деца от приюти, а не само бил син на еди-кой-си футболист или "бизнесмен". За държавата трябва да се приеме, че на някаква площ, трябва да има парк или поле, освен при вече заварено положение, че да остане къде да играят децата. БФС не е само с административни функции. Като бием Франция 1993г., правят там пълна реформа и 1998г. стават за първи път световен шампион, а 2000г. и европейски. Ама не мислят като нашето БФС. Като нищо ще сложат някой като Херо. Но аз предпочитам Киров или този на младежите, че има поглед върху тях и някой сносен може да излезе. Иначе дори като селекция, а да не говорим за тактика срещу Грузия, сбърка много Ясен Петров. Все едно и гледа футболисти само в най-популярните клубове. Дори чисто като статистика за нападение има пъти по-добри и не вика нито най-ефективният нападател, нито човека с най-много асистенции в А група.

Рибата се вмирисва от към главата.... Не питай, кой да тренира готови професионални футболисти... А КОЙ ДА УПРАВЛЯВА ВЪЗХОДЯЩО ФУТБОЛНОТО РАЗВИТИЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!...

Не им трябва треньор.Те са във вихъра на Фики: Отпусни се малко-а така,а така!

Най-добре Димитър Пенев пак да стане треньор на националния отбор по футбол !

НИКОЙ ТОЗИ СПОРТ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ ЗАЩОТО Е ПЕРАЧНИЦА ЗА ПАРИ АКО СЕ СПРЕ ЗА ДВЕ ГОДИНИ ПЕНСИИТЕ ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ДВОЙНО И ЩЕ СЕ ПОСТРОИ МАГИСТРАЛАТА СТРУМА

Треньора на Унгария. За футболистите ще питате ли или вече си отговорихте?

Един Минчо от Посли Тръмбеж. Имал успехи с прасета.

треньора няма никакво значение , ако 90% от добрите футболисти в А група са чужденци

Не е въпроса кой да бъде следващия треньор на националите. Въпроса е дург, кой е бъде следващия лизач на г*за на Перуката. Гонзо вече е почнал, по-добре да си продължи, да му е сладко.

Закривай

"Има ли според вас футболист в отбора поне с 1 десен крак или всички са с по 2 леви крака, натикани в задника".

Треньор на националния по какво...?!

"Футболът в България не е популярен" е абсолютна глупост. За останалото съм съгласен, с изключение на закриването. Трябва желание за промяна и реформи.

Лепа Брена...

Без треньор, без футбол 10години, докато дойде новото поколение.

той с цяло стадо говеда се справя и с 11 малоумни некадърници ще се справи. Поне ще успяват да опасат тревата на стадиона да им е гадно на противниците. Като не могат да играят.

1. Митьо Пищова 2. Слави 3. Бойко Борисов 4. Азис

Докато Боби е на власт там.... няма да има промяна във футбола ни

.

Нищо чудно да предложат на Мъри. Но той не е луд да се съгласи.

Киро Тъпото от Канада най-добре.

Курчо и Кокорчо. С масажистка Ленчето Бор. Не само масажистка...

Лечков!