17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ вече пратиха бомбардировачите си и окупационните войски в България във вид на обучени там военни и харварди. Дай да видим след това дали макетата няма да ни съдят за туй че сме пели сегашния химн на България.

Защо всички говорят за това което са правили сърбите. Никой не споменава престъпленията на хърватите и босненците.

Какво очакваш сърбин жибан? Мръсен долен югославянин. Стават за скара на живо..

A САЩ колко невинни сърби избиха?!!! Защо няма възмездие и осъдени американци????

Някой някъде по света защитава родината си - той е терорист! САЩ нападат който си поискат и когато си поискат, подкрепени от 5-6 други държави - те не са терористи. Те носят демокрация. САЩ думкат две атомни бомби, и избиват стотици хиляди и причиняват смъртта на милиони, сривайки два града до основи - неее, това не е военно престъпление. Това е геройство. Дори имат музей, в който са изложени разни нещица, посветени на това зверство. Иначе, ако теб те намадне кравар и се защитиш - ти си терорист.

А защо никога не се говори за Ал Кайда и другите групировки действали в Босна по онова време? Не е тайна. Документиран факт е.

Защото няма как нещо хАмериканско да е лошо! Всичко хАмериканско е демократично. Преди време имаше интервю на Елена Йончева с някаква групировка (не помня коя точно), и "терористът" каза горе-долу следното (по памет): "Те са в нашата държава, рушат градовете ни, избиват ни, избиват жените и децата ни, и когато ние се защитаваме - ни наричат терористи". Те така. Смъртта и разрухата, причинени от сащ са демокрация. Ако обаче им кажеш, че не им щеш демокрацията - си терорист.

Опитват се да го злепоставят

Не знам колко са избири в Сребреница, ама не малко издумкаха и НАТО-вци с демократичните бомбардировки. С наша помощ разбира се - пасито им се наведе и се хвана за палците, и им дадохме да ни ползват като коридор за бомбардировките си. Да видим: Милошевич бил изрод. Младич бил изрод. Всички са изроди. Защото са защитавали родината си. В същото време: САЩ краварите са герои. Нищо, че нападат къде който им падне. Ама това е демокрация. Единствените терористи, които са ползвали ДВА пъти атомни бомби срещу цивилни. Избили са стотици хиляди, и са причинили смъртта на милиони - ама видиш ли, това било "необходимо зло". И те били герои.... Абе, дали щяха да говорят, че това (атомните бомби) са геройство, ако бяха пуснати от СССР тогава? Малко ми е риторичен въпроса :) Факт неоспорим: НАЙ-голамото зло на този свят - това за САЩ. И НАТО. В това число - и България, щото и ние сме с тях.

Майко мила ,какви познавачи на събитията от 1995 …Хора ,които никога не са ходили в Сребреница изказват компетентни мнения за събития и факти,други пък им слагат плюсове … ..като изключвам основната тема -защо един световно известен спортист сяда на една маса с човек ,на чиято съвест лежат много убити хора ,искам да ви кажа че това в Сребреница съм го видял лично с очите си на място ,искам да знаете ,че не само в Сребреница ,но и в Зворник,Мали Зворник,Братунац и Поточари има масови гробове на убито (подчертавам това …)МИРНО ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ Сърбите и политиката на Милошевич разсипаха Югославия -факт.. Войната в Словения ,после в Хърватска от Дубровник и Книн през Плитвице до Вуковар ,после и в Босна -обсадата на Сараево ,та до ужаса в Сребреница … Останете си със здраве и спрете да пишете глупости …

Сърбите си получиха това,което си търсеха- взеха им Косово и сега само мяукат като бити мачета !

Злобар.Въздържай се!

А убитите при "миролюбивите" бомбандироовки от янките и въшливите им съюзници? С какво бяха виновни мирни сръбски граждани, че са си избрали ?неподхоодящ" президент. Защо трябва да се кланят и целуват задниците на американцуте? Нима янките са се оправили с вътрешните проблеми или по света се решили други?... Ала логиката на блюдолизците и робите не признава на другите да решават сами проблемите си

Какво очаквате от един сръбин ?

Тръмп няма Туитър и Фейсбук, Талибаните имат.

Давам 100 000 евро да се снимам с Васил Левски, Христо Ботев или Капитан Петко войвода. Нека за турците са терористи .

Как можа да сложиш Ботев и други наши герои до тия сръбски главорези. Тия не са просто борци за родината, избивали са жени и деца и то само, защото са с различна религия. Нашите герои са се борили за чиста и свята република, има разлика.

Цитат: "Там бяха избити над 8000 цивилни" Реално: "В България бяха избити 34-40 хиляди от ковид идиотизма." Ама няма кой да ги съди.

сега, че снимката е фейк нюз и показва Великобританските ценности. https://www.bbc.com/news/uk-33578174

Ноле е патриот, построил е болница в родното си място, докато наш Гришо се срамува да е българин и дава парите си на курвите, да уталожва сексуалния си глад.

Имат повече пари от него,бе

Сърбите са подлеци, не случайно са близки приятели със други подлеци - руснаците, Русия използува сръбските си слуги да ни вредят по всички възможни начини. Недоволна от Съединението на Северна и Южна България през 1885 година Русия насъсква Сърбия да ни нападне в гръб. Сърбия получава от Ньойския договор български територии през 1920 година за срок от 100 години, което вече мина, без нашите политически путки да напомнят на света, че си искаме обратно земите и хората. Нашите политически чукундури са заети с кражби и пълнене на гуши, нямат време за друго.

А българите какви са?Предатели,гъзолизци,без значение задника, който лижат,завистници и простаци (повечето)

Ами Великата британия и тя си ги има традициите. Ето стаия за The Sun , и снимка 1933 как се радват на нацистите. Защо ли? Дали самите те не са такива? https://www.theguardian.com/media/2015/jul/18/queens-nazi-salute-footage-historical-significance-sun И ще малко от великата история на Великите https://www.cheshire-live.co.uk/news/chester-cheshire-news/england-footballer-who-refused-nazi-20640172 За Индия няма да отваряме дума.

Как да кажеш сега на снимките Fake news, а? Гадно е, боли!

е фалшиво обвинение на сърбите Скриха доклада на 8 немски криминология. Само 1 Финландски вестник го публикува и го закриха. 68% от заровените са сърби...ю

разбира се, че е фалшиво, както и оръжията на Садам, всичко беше само предлог американците да нападнат, разрушат и разделят Югославия

Абе Мискинин си е тоя.

Го

Това говори много добре за Джокович

Всеки Европеец- Нацисти, Комунисти, Фашисти, Наполеонисти, Хуни, Руснаци, испанци, англичани трябва да УБИВА- Мюсюлмани- Ислямисти... Това е задачата да всеки Европеец, още като се роди.. Трепане и застрелване на мюсюлмани- ислямисти !!! А който НЕ го прави това, е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо.. и заслужва само смърт. Останалите живи, араби да бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Саудитска Арабия, както бягаше Осман Ага през 1865 г.

SU-152

Aбе то и хамерикаските президенти се снимат с талибаните,години наред...............................

си ги има традициите. Ето стаия за The Sun , и снимка 1933 как се радват на нацистите. Защо ли? Дали самите те не са такива? https://www.theguardian.com/media/2015/jul/18/queens-nazi-salute-footage-historical-significance-sun И ще малко от великата история на Великите https://www.cheshire-live.co.uk/news/chester-cheshire-news/england-footballer-who-refused-nazi-20640172

В днешно време да си професионалист и победител в своята област,не означава,че си голям човек и добър пример.И слава богу.......

Да мрът Ислямистите.. Куршум за мюсюлмани- Ислямисти. Всички Мюсюлмани- Змии, в Босна е трябвало да бъдат избити и ИЗТРЕБЕНИ, още когато са нападнали България и Гърция, ПРЕДИ да стигнат до Босна и да се РАЗВЪЖДАТ там тия змии. Значи, СЪрбите са Враг на България, щото ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧВАХА българите в Македония за 80 години и ги наричаха- македонци и фашисти( щото през Втората Световна война си върнахме за кратко, тази област ).. Но, Мюсюлманите са още по- голям ВРАГ на България.. Като убият в ТЪМНОТО, Мюсюлманин- Ислямист- ДЮНЕР-джия, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и цяла Европа...

Джокович може да е страхотен тенисист, но в душата си е долен сърбин.

Всички нерегистрирани като мен, Всички сте толкова семели, че коментирате човешката страдание като "Страдаине на мюслюани и християни". Накратко всички сте идиоти, "идиоти", изписано с главни букви.

А как ще коментираш моите страдания докато чета неграмотния ти и най-вече МАЛОУМЕН пост бе, тъпак !

Сърбоманите и русофилите са най-голямата сволоч и помия, която може да съществува на тая земя.

Колкото и да кълнеш Българите си приличаме с руснаците и сърбите. Разбирам политическите наклони, но да се отричаш от род с фалшиво насаждане на омраза е педерастия.

Джокера е свободен човек и може да яде и да пие с който и когато си поиска. Аре европейската кретения да си гледа работата.

Европейската кретения както му напълнила гушата, така може да му я изпразни и да му наптлни други части от тялото. Щото и кретенията е свободна да прави каквото и харесва.

Сърбите са гнусно и долно племе. Шумадийци.

Белите хетеро християни винаги са виновниза нещо, а черните мюслитата и педалите са винаги жертви!

Отдавна са му вдигнали мерника. Твърде е силен, много победи, а е от неправилната държава.

Прости сърби! Що не се извиниха? САЩ като вдигнат във въздуха некоя сватба , децка гръдина или училище по погрешка, винаги се извиняват. Културни хора!

"геноцида край Сребреница" = "българската следа" Почувствахте ли опита за манипулация в статията???

Евал съм ги у европата. Голямо пискане, иначе по колко по 8к са затрити последните 20 години? Сирия, Афганистан, Ирак, из Африка пък какво се случва(но не се дава гласност) да не говорим. Евал съм ги и шумадииците и тях. Протежетата на чебурашките на Балканите. Да живее България!!!

Ами Великата британия и тя си ги има традициите. Ето стаия за The Sun , и снимка 1933 как се радват на нацистите. Защо ли? Дали самите те не са такива? https://www.theguardian.com/media/2015/jul/18/queens-nazi-salute-footage-historical-significance-sun И ще малко от великата история на Великите https://www.cheshire-live.co.uk/news/chester-cheshire-news/england-footballer-who-refused-nazi-20640172 За Индия няма да отваряме дума.

Нашите братя-сърбите! Най-нлизкият ни народ!!! Тези заради които Македония не е част от България, а народът ни мрази! Трябвало е тогава да се вдигнем на оръжие и да защитим бошнаците! Православни християни да защитят мюсюлмани от православни християни! Ние трябваше да бомбардираме Белград, а не САЩ!

Забрави да споменеш и 1885!!!

Я се уточнете какво харесвате, православие или ислямисти, после защитавайте този който повече харесвате.

Харесва ти брадата на Искуска повече от тая на Мохамедката, и за това би убил човек?

*Исуската

Странно нещо е булгата... Мрази исляма, не го иска в Европа, а инак сега защитава исляма... Ха ха ха

Искаме Съединение ! Искаме си Македония ! Не ми пречат мюсюлманите! Пречат ми сърбите

А мекедонците защо не искат? Май живееш в 18 век още.. Ходи си резни пишката щом те кефи исляма, и не мъркай повече.

При християнството също има обрязване, просто в бг сме над религиозните глупости, защото сме светска страна, религиозните фанатици нямат място тук.

От Батак съм чичо, знаеш ли Батак. Я запада да признае и този геноцид и спрете да квичите и ревете на чужди гробища.

За Макгахан чувал ли си?

Най- добре е хората, които не са просветени относно ситуацията в Босна да мълчат. Не става въпрос за някакви терористи или радикални типове. Става въпрос за шувинистични сръбски прасета, които един ден решават, че ако съседните територии не са техни, няма да са ничии. Без повод и причина, колят, мъчат- неврастни деца, които нямат нищо общо с политически и религиозни демагогии. Старци, които нито могат, нито искат да навредят някому. Изнасилват безпомощни жени месеци наред. Прочистват цели територии, избивайки хора, които просто са извършили греха да са родени и живеят там. Съветвам големите противници на босненците да посетят поне веднъж държавата.

ШУвинистични, а ? Да та еба у тъпака, мъчиш се доста сложни за твоите умствени способности думи за използваш, но не ти се получава !

Алоо шУвиниста, я иди на даскало, научи се да пишеш и после ела да ръсиш тук акъл. Ясен ли съм?

според мен е шУвинистКА !!! не знам защо асоиираме все тъпаците в мъжки род? според мен женските са си много тъпи, пееалите още по тъпи, за траверсите и безкрайният брой по ЛГБТ.... веригата тъпотата е пропорционална

Факт. Няма класа. Няма възпитание. Чалга, каруцар- баща, а сега и това. Какъвто и милионер и тенисист да е, остава си селтак. Дори физионимията чу е такава

Кой го казва ? - някакъв абсолютно неизвестен мръшляк от някакъв абсолютно неизвестен форум. Кой си ти бе, нещастник !

:*

Е убуу де, селтак е, милионер е, тенисист е... и кфо ?! Какво общо има с това , че се е снимал с някакъв генерал В тази връзка кажи ми нещо за "кюрда". При него не е ли същото само спорта е друг.

А пък Григорета Димитрова се снима в порно клипчета как лапа пишки ...

pevai Srbio!!! nek du6man pla4e

Убийството/ клането/ на 1.5 млн. арменци не е геноцид за ООН; Виетнам и Камбоджа; 37 000 000 руснаци/ доказано е, че генофондът им е променен!/; Коренното население на Северна Америка и Австралия.... 8000 чалми са " геноцид"! Смешки....

Как изтребване на 37 мил руснаци е лошо нещо? Това е триумф на хомосапиенс над унтерменшите.

В Сребреница си беше чисто пропагандно меропиятие на западняците. Клане на мусюлмани не е имало. Труповете са били събирани по бойните полета.

Пука ми на оная работа за Джокович и още по - малко за ония , с когото се е снимал

Дир моля Ви вземете се в ръце.Тоя човек е спортис от световна величина.Може да се снима с който си пожелае,дори и с мен.

и с мен!- само да иска ;)

Започнаха да се осират.Трябваше наистина да ги оправят.

Федерер и Надал никога няма да го направят. А пък Гришо се снима само с кифли и безобидни модни гурута.

ДОЛУ. ДПС !!!

Джокович е публичен човек и който пожелае да се снима с него той няма право да му откаже ! Какво като е вълче ? При нас една Тиква ни ЛЪГА и краде по-лошо от Сребърница и нищо не му направиха САЩ ! Стига с тези двойни мерки !

Тиква, тиква, ама лачена:)))! Пък и... политкоректна към чичо Сам, и неговите "гешефти":)))!