17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излишно е да се тревожим за жребия. При нашето ниво на национала, отдавна сме станали пълнеж в групите и за нас важи лафа "И да паднем и да бием, пак ще се напием".. Пускай Преслава и това е

Смениха Никиту и отборът потръгна...

Бусхаха, само малоумен тип може да има някакви надежди за класиране на националите ни за каквото и да било. Закривааааййййй

Не сме за 4-та урана. 7 Групи с първите 4 отбора в тях прави 7х4=28 отбора т.е. ние сме топ 28 т.е ние сме между 22 и 28 място по сила в Европа. 24 отбора се класират не Европейското т.е. с единия крак сме класирани ... Практиката обаче ще покаже, че и с 2-та крака сме извън европейското.

Малко съм по спокоен вече Люксембург и Фарьорите няма как да ни се паднат .... Обаче Гибралтар ме притеснява .....

Резултат от преди два дена Фарьорски острови - Турция 2:1 Преди това Турция - Люксембург 3:3 За притеснение си е.

Защо македонските цигани са в четвърна урна, те трябва да бъдат изхвърлени и финансово санкционирани...Ако ставаше въпрос за освиркване на негри и гейове много строго щеще да е наказанието, но за поругаване на български химн и обиди на бъларският народ може...Еврозападнали мърши отново двоен стандарт, трябва им територията на македонските цигани и ще ги дондуркат, докато им е изгодно.

пропагандата на 100% след 2-ри никакво евро... в потъващия титаник тепърва да се качваме няма да стане...

Щом не е в петата. Или таква няма.

След победата над "вековниот врак" Македония, вече нищо не може да ни спре по пътя към върха! Чета си го това отгоре и си се заливам от смях...

Трябваше в шеста урна.

Трябва да има и специална урна 7, в която ще сме си ние и ще си цъкаме с А и Б отбора си :) Въобще не ни трябва да ни разпределят никъде :)

През онази работа ми е. Няма да ми се отрази на живота. Всичко това е за пари но не за мен.

И кво? Да не си жиголо? И ебън нема, ако нема кинти за теб, а?

Испания Франция Швеция България Гибралтар .......... И сме 5ти в групата

че... ще има ... продължаваме напред! ...

Беларус ще не ги разкарат?!?

Защото ще ти еВа пУтКаТа мАйЧиНа!

Защо да разкарат Беларус, трябва да разкарат македонските отпадъци...И Русия и Беларус трябва да участвуват...

В Азиатското първенство.

С когото и да се паднем ще е истински кошмар.

след като и без това всички ни бият, най-добре да сме в една група с лихтенщайн, андора, сан марино и гибралтар, барем тогава вече имаме шанс за първо място !

Това по някакви древни заслуги, вероятно, инак мястото ни е в 8ма урна.

По едно време 1995г. сме номер 8 в ранглистата на ФИФА. Сега сме горди и щастливи, че сме в група с Люксембург, Косово и Фарьорските острови!

Както и Гърция и Турция :) не сме само ние закъсняло явно. Между другото интересни са тези урни - Люксембург и Фарьорски О-в в 4-та, а в 5-та урна далеч по-големи държави. Чак ми се струва по-силна (исторически), явно не са се справили мн добре на лигата на нациите.

...все едно има някакво значение...