17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.н. "цска" е най-голямата измама не само във футбола, а и на целият преход.

Gugnelid

Странното е това, че УеФскарите "бият" ЦСКА, а като загубят, то е от "Литекс". Много странно...

Кофти работа

Кофти работа

Левски очевидно са имали добра статистика във финалите срещу ЦСКА, но за тяхно съжаление ще играят срещу Литекс, който ще бъде подкрепян от привържениците на ЦСКА. Щеше да е хубаво да се извадят финалите между ловешкия тим и Левски, за да имаме по-ясна представа.

И мачовете с Етрополе, също. Все пак и те са част от Франкенщайн, както бяха описали хърватските медии Цска-София (София)

ЦСКА бие говедата с 3:0

Цска не може да победи никой, защото престана да съществува през 2016 година.

Какво дерби. Това е Литекс. Ами и с числото ли като играе с Левски ще е дерби? Жалки припознавачи. Утре ще решат и на Реал Мадрид да се прекръстят.

Когато двата отбора се сбиха и ги преименуваха, веднага излезе вица "Най-хубавото мезе за водка "Средец" е кашкавал "Витоша".

Пловдивчани говореха друго: "Водка "Средец" и кашкавал "Витоша" за мезе на "Тракия" (тогава така се наричаше сегашния "Ботев").

"Последното вечно дерби се изигра на 25 октомври 2014 година. След края на мимолетния живот на комунистическия клуб, статистиката за всички времена остава следната - общо мачовете във всички турнири са 185, като 77 от тях са завършвали с победи на сините, 60 – на ЦСКА, а равенствата са 48 (в.Тема Спорт - 26.11.2015 г.) Това е така, защото Литекс се премести в София заедно с всичките си футболисти, треньори, масажисти, доктори, администрация, ръководството и собственик. Това предизвика създаването на нов клуб, защото комунистическия такъв остана в историята на девети септември 2016 година."

Вечно дерби е само между агитките. На терена играят Левски и Литекс.

До редактора: Цска е на бунището. Това е прекръстен "Литекс" с лиценза на "Чавдар" Етрополе. Проверявайте ги тия работи, недейте да лъжете хората!

Два различни цвята, два различни свята - едните спасяват, другите припознават.

Вечно дерби имаме само със Славия. Комунистическият клуб не съществува от 2016, а и приживе нямаше как дербито да е вечно, тъй като гореспоменатият труп е създаден десетилетия след Левски.

Ние секторите си ги пълнехме и в Ловеч, ако си забравил. Не знам чии "фенове" писаха, че няма да приемат преименуван "Литекс" или "Локо" Сф на мястото на Цска, и това ли не ви изнася да си спомняте, тиренца?

Нито публиката е същата нито играчите! Тази година Левски ще вземе купата! Изпаднали са във фалит,а купата ще им даде няколко мача в евротурнирите за да вземат въздух! За ЦСКА няма значение тъй като са на второ място осигуряващо им квалификации за лига европа! Платено първенство с куци играчи!

Помнете си историята!!! "Кърпачев-Лекс-Литекс-Етрополе-"ЦСКА-София"!!! Пък аз си купих емблема на "Мерцедес"!!! Значе ли това, че "Трабанта" ми, на който я сложих, е "Мерцедес"?!?!?!?

Gugnelid

Що не кажеш, че си купи силиконов хуй, но си остана импотентен гей?

Вече го няма ЦСКА. Той умря. Им ЦСКА-СОФИЯ - един селски отбор, който бе прехвърълен в София. Спрете да лъжете, че има ЦСКА. Откога мач със селски отбор е дерби ?

За това ли винаги пълните секторите си, тъпо говедо? Уж не било дерби, ала-бала! Само показвате с подобни приказки колко сте жалки и проЗДи!

Тъп, по-тъп, най-тъп - фен на Пеевски САМО ЦСКА!