Подводни камъни и съвсем видими айсберги за Любо Пенев в ЦСКА

В такива се блъсна и Бруно Акрапович, а и други треньори преди него

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иначе казано - Ганчев се гаври с почитателите на ЦСКА за поредна година.

Футболната игра има две основни линии:да пазиш топката от противника и да отнемеш топката от противниковия отбор ,когато я притежава!Старши треньора избира за всяка футболна среща съответната тактика на игра,която води до съответното притежание на топката ,което води до определен брой голови ситуации!За отбелязване на гол във футболен мач са необходими средно 6-8 голови ситуации!Със спасяване от вратаря не се печели футболен мач!Печели се с отбелязване на гол в нападение!

Някой може ли да ми обясни какви са функцийте на Пламен Марков в този отбор?

Като и на Димитър Пенев-никакви

Това пошло писание , мирише на подуенска простотия

Още не е изиграл първият мач и се почна с простотията. Любо е един голям ГЪЗ и пак ще избяга с 200 ,но при него е простено липсата на мъжество.

Много добре написана статия! Този Бусато, забелязах, че не е за ЦСКА още през първите два месеца от престоя му и се чудя до ден днешен, какво прави на вратата на този велик клуб!? И толкова ли няма българи, че трябва да разчитаме на чужденец!? Още по-тъжното е, че Бусато е цвете в сравнение с 99% ОТ ЧУЖДЕНЦИТЕ в отбора. Треньори чужденци, вратари чужденци, директори чужденци... Срам, срам и позор! Дано се появят трезви и милеещи хора в ЦСКА (и в другите български отбори) и футболът ни се завърне там, където ни е мястото! Само ЦСКА ❤️

Да махат всички и Любо да вземе децата от младежкият отбор! Няма значение на кое място ще сме като гледам да горят в играта и тичат все едно лъв ги гони! И треньора да е всичко! Казармена дисциплина!На който не му харесва да ходи при Тити!

На запалянковците на ЦСКА, и до днес не е ясно по каква работа са в клуба играчи като Жеферсон и Рафаел Енрике, които играят с настроение на 70-годишни милионери от Флорида, поканени и присъстващи на благотворителен голф турнир !!! Хубаво, че поне не са на вратата и не всяка тяхна грешка е фатална, а и контузиите са някакво оправдание за тези куци коне !!! Как да не се замислим обаче, как е възможно да си по-често травмиран, отколкото здрав ??? Защото такъв е случаят с тях, особено със стъкленият Енрике !!!

ще ги изведе, после ще ги прибере и ще измисли оправдание за загубата!