17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да.За съжаление загуби детето си болничко, но после пък постъпи подло и уплашено, че смени заместникът си тренор, който водеше отборът правилно.Уплаши се от успехите му, Сега всичко се струпва наглавата на Енрике....Желая му победа, въпреки всичко...

Вижда се че когато няма играчи на Реал отбора върви

Гледам много коментари повечето от които абсолютно аматьорски защо подценявате Испания бе драги!? Испания най-резултатни отбор до момента другото което е това е един от най-младите отбори на първенството средно на по 22 - 23 години или проблема на испанците завършващата фаза проблеми малко в защита и най-големия проблем е Луис Енрике с неговата дебела кратуна!

Много точен коментар! Стигането до полуфинал е успех за испанците. Очаквам да бият Италия!

Ще си останеш с очакванията!

Испанчетата създават много положения.Ако пък зампчат и да ги вкарват...Ще дтане мач мамма миа!!

Мачът ще бъде жесток и от голямо значение е късмета, кой първи ще вкара гол. Засега италиянците са по-късметлий, а испанците постигат всичко с много труд. Ако Италия победи, те ще станат и европейски шампиони. Манчини добре познава англичаните и как да ги победи.

Споделям мнението, че италианците са фаворити. За испанците този полуфинал е максимумът, който могат да постигнат с този отбор.

Испанските скапаняци изобщо не заслужаваха да стигнат до тук, шибяният съдия им подари дузпа и цял мач!

Това на испанците си беше точно вързийка, избегнаха франция, която щеше да ги ошамари, и едвам не отпаднаха от албанците, гледат ми се италианците на финал, дали срещу дания или англия ми е без значение, но испания трябва да отпаднат, слаби са

Испанците с тази рехава защита и това нападение, което създава много шансове, но изпуска доста, не ги виждам срещу Италия. Италианците освен че са стабилни в защита, вкарват по много.