17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еди е пич и е върха за мен.

Аз помня едно невероятно състезание в Монако, в което Еди Ървайн в голям дъжд блъсна Мика Хакинен, който водеше. Хакинен излезе от болида и го удари с каската :) Завършиха 6 или 8 коли. Абе смешник си е Еди ама не беше добър пилот.

..."...В света има много хубави момичета, но най-хубавите си лягат с Еди ( Ървайн).."...Е,малко нескромно казано, но може и така да е-той си знае...

Тъй като прочетох по-долу, че Шумахер на се е състезавал след инцидента на Силвърстоун до края на сезона ще припомня, че той кара в последните две състезания. В първото помогна, във второто - не. Дори тогава пресата в Италия го беше захапала яко и го нарекоха враг на Ферари. Вярно, после им размина след като спечели пет поредни титли. Двете последни състезания бяха ГП на Малайзия и ГП на Япония и Шумахер завърши втори и в двете. В Малайзия след Ървайн, а в Япония след Хакинен. В интерес на истината в ГП на Япония възможностите на Шумахер за помощ на Ървайн не бяха големи, защото Еди трябваше да се класира пред Мика Хакинен, а не успя да го направи (за разлика от ГП на Малайзия). През 1999 г. Ферари спечели титлата при конструкторите за първи път от 1983 г.

Имате грешка,1999г Хакинен става световен шампион и наистина Ървайн е втори,но по важното е друго ,че във въпросната година Еди беше на кантар да стане световен шампион,но в нито едино от състезанията Шумахер не подкрепи и не помогна на ирландеца.Просто германеца не искаше да приеме,че друг ще върне славата на Ферари,Шуми има много грехове във Ф1,това е един от тях!

Оправили са го явно :)

Историята е, че Шумахер в тази година си счупи двата крака на една тренировка и пропусна много състезания. Еди стана първи пилот, за да се бори за титлата. В последното състезание Шумахер е 2ри, а Еди 3ти, но дори ако Шуми беше пуснал Еди - ирландецът нямаше да е шампион, защото щеше да се изравни по точки с Хакинен, но Мика има повече победи във въпросния сезон и щеше пак да е световен шампион....

FORMULA1

Тогава Еди се изцепи, че има най-добрия втори пилот на света.

Тъпако, с не се ли замисли, че Шумахер си счупи крака на Силвърстуоун и до края на годината съотборник на Еди беше Мика Сало. Иначе всеки тъпанар брои грехове на Шумахер, но не знаят елементарни факти. Как да подкрепи Ътвайн като не е карал последните осем състезания. Тъпанар!

Шоумен, ама некадърник. Сравнение с Хънт и Райконен е нелепо.

Първо, некадърник не може да стигне до върховете на световния спорт; второ - Ървайн беше много бърз пилот с великолепна техника на пилотиране, беше и борец на пистата. Не беше постоянен в изявите си точно както Хънт и Райконен и поради същата причина - слаб спортен режим. Двамата станаха световни шампиони с голяма доза късмет, Еди нямаше такъв, а и в решителното за сезона състезание неговия съотборник М. Шумахер му навреди, вместо да му помогне. Общото между тримата е, че са широко скроени "образи", които не се вместваха в стереотипа "елитен спортист".