17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шоумен, ама некадърник. Сравнение с Хънт и Райконен е нелепо.

Имате грешка,1999г Хакинен става световен шампион и наистина Ървайн е втори,но по важното е друго ,че във въпросната година Еди беше на кантар да стане световен шампион,но в нито едино от състезанията Шумахер не подкрепи и не помогна на ирландеца.Просто германеца не искаше да приеме,че друг ще върне славата на Ферари,Шуми има много грехове във Ф1,това е един от тях!

Първо, некадърник не може да стигне до върховете на световния спорт; второ - Ървайн беше много бърз пилот с великолепна техника на пилотиране, беше и борец на пистата. Не беше постоянен в изявите си точно както Хънт и Райконен и поради същата причина - слаб спортен режим. Двамата станаха световни шампиони с голяма доза късмет, Еди нямаше такъв, а и в решителното за сезона състезание неговия съотборник М. Шумахер му навреди, вместо да му помогне. Общото между тримата е, че са широко скроени "образи", които не се вместваха в стереотипа "елитен спортист".

Оправили са го явно :)

Историята е, че Шумахер в тази година си счупи двата крака на една тренировка и пропусна много състезания. Еди стана първи пилот, за да се бори за титлата. В последното състезание Шумахер е 2ри, а Еди 3ти, но дори ако Шуми беше пуснал Еди - ирландецът нямаше да е шампион, защото щеше да се изравни по точки с Хакинен, но Мика има повече победи във въпросния сезон и щеше пак да е световен шампион....

FORMULA1

Тогава Еди се изцепи, че има най-добрия втори пилот на света.

Тъпако, с не се ли замисли, че Шумахер си счупи крака на Силвърстуоун и до края на годината съотборник на Еди беше Мика Сало. Иначе всеки тъпанар брои грехове на Шумахер, но не знаят елементарни факти. Как да подкрепи Ътвайн като не е карал последните осем състезания. Тъпанар!

Тъй като прочетох по-долу, че Шумахер на се е състезавал след инцидента на Силвърстоун до края на сезона ще припомня, че той кара в последните две състезания. В първото помогна, във второто - не. Дори тогава пресата в Италия го беше захапала яко и го нарекоха враг на Ферари. Вярно, после им размина след като спечели пет поредни титли. Двете последни състезания бяха ГП на Малайзия и ГП на Япония и Шумахер завърши втори и в двете. В Малайзия след Ървайн, а в Япония след Хакинен. В интерес на истината в ГП на Япония възможностите на Шумахер за помощ на Ървайн не бяха големи, защото Еди трябваше да се класира пред Мика Хакинен, а не успя да го направи (за разлика от ГП на Малайзия). През 1999 г. Ферари спечели титлата при конструкторите за първи път от 1983 г.

..."...В света има много хубави момичета, но най-хубавите си лягат с Еди ( Ървайн).."...Е,малко нескромно казано, но може и така да е-той си знае...

Аз помня едно невероятно състезание в Монако, в което Еди Ървайн в голям дъжд блъсна Мика Хакинен, който водеше. Хакинен излезе от болида и го удари с каската :) Завършиха 6 или 8 коли. Абе смешник си е Еди ама не беше добър пилот.

Еди е пич и е върха за мен.