Коментари - Поредният абсурд: Националният стадион не отговаря на изискванията на УЕФА | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То националния ни футболен отбор неотговаря на минималните стандарти за ниво на владеене на футболната игра А камо ли стадиона да отговаря. Какъвто футбола такъв и стадиона.

Как лесно намират да раздават милиони за трансджендър шоута на ПП и милиарди за разбити магистрали на ГЕРБ, но за най-важното спорт и култура няма. Трябва да се изринат сатанизираните изроди от партиите, които погребаха България.

Егати късмета, да се родиш в тая скапана държава!

това е защото трябва да се храни кире гела...

Най-лесното решение - помагат на ЦСКА да направят Армията и го ползват за национален.

Аааа, не, не, Армията сами ще си я строим... и досега единственото, което сме поискали не беше да ни се помага, а да не ни се пречи... дадоха пари на Разград, на двата отбора в Пловдив - претенциите могат да са за там... Армията ще си е стадион на ЦСКА - ако толкова се налага - да си плащат наем и после да възстановяват щетите в сектора откъм "Драган Цанков"...

Каква армия бълнуваш бре човече???

Голям праз. И без друго от години футбол тука няма. Играят по-добре в дискотеките. Тях не ги пипайте!

Е нали и той е в ръководството на БФС което вече години наред съсипва футбола ни. Какво се оплаква, като когато трябваше да действат те не направиха нищо!

Няма страшно, Aéroport de Paris На които Тиквата им даде летището в София КАЗАХА 100% ЧЕ ЩЕ ПОСТРОЯТ НОВ СУПЕР МОДЕРЕН СТАДИОН ЗА ТОЗИ ПОДАРАК

НЕ СЕ ТЬРПИ БЬРЗОООООО възраждане България ИЗЧЕЗВА ОТ КАРТАТА

И да не искам, ще трябва да гласувам за възраждане

Насо Раев е виновен За преизбирането на Перуката Нещастниците се подкрепят А Емил Костадинов е неграмотен И ултра тъпо парче

Само некадърници и калинки Някъф ужаст Някъф Ад

този се оплаква,…. ОТ СЕБЕ СИ! Кой не си е свършил работата със националния стадион?!? .. който се оплаква!?!

Михайлов, Лечков и Костадинов - пътници.....

В нормална държава биха живели заедно в небезизвестна сграда в Банишора при първоначален "строг" режим...

Които ни прославихте, вие ни и съсипахте! Вървете си с мир, много закъсняхте!

То и БФС-то не отговаря на изискванията. Първо пропуснаха крайният срок за финансов отчет ли бе. После на конгреса имало 90-тина отбора които са се регистрирали за него след крайният срок - 2 седмици преди конгреса. Освен изхвърлени неудобни клубове.

Целият този театър е, за да се ползва на киро гела стадионтчето! А и кой знае още какви далавери се вихрят! гешефт, спиш ли бе, мамин сладък!

На мен стадион не ми трябва. Против съм с моите пари държавата да строи стадион, където да играят олигофрени. Който има зор да си го строи и модернизира. В случая БФС.

Успокой се, твоите 5 лв. никой няма да ги пипа!

Моите пари вика хахахаха Кои пари бе? 1000 лв заплата ли? С моите пари....

Крадене, крадене, крадене! Айсиктир вече, и там и навсякъде! Бегом марш, и нормални хора, аре СТИГА ВЕЧЕ!

Пак е време да си пишеш 6, побързай, сега е момента, че да не вземе да паднем и от Литва после

Не е ли редно да се провери и централата БФС (Боби Финанси и Свирки) дали има лиценз за управление на този спорт???????

УЕФА разрешава на какви ли не стадиони, като няма други. Някога в евротурнирите ЦСКА игра срещу някакви ирландци ли бяха, на наклонен стадион. Държавата и общината направиха стадиона на Лудогорец със средства май и от ЕС. Дето Домусчиев се хвалеше, че за откриване на трибуната Моци, Бойко дошъл с хеликоптер. А за да има отговарящ национален стадион, кой е отговорен? Явно БФС за нищо не отговаря, освен да са приятели по чашка! ;)

Лечков, ти сега ли се сети за тая работа ? С Михайлов сте в БФС от 20 години. Толкова ли нямахте време да обърнете внимание на 5 правителства, че имаме спешна нужда от ремонт, а изчакахте да му изтече лиценза и чак тогава се сетихте, че темата трябва да се обсъди? Обирайте си крушите и дайте шанс на някой друг да пробва. Вашето поколение ни прослави по света, пак вашето поколение ни съсипа футбола.

пускай Преслава;)

ние не играем футбол, а само ритаме топката - това са различни игри

Ами добре. Продайте го и с парите направете нов. В момента метрото се строй в посока "Ботевградско шосе" . Място за нов стадион колкото искаш.

Ама Перуката направи една от най модерните централи за себе си и корумпираната си администрация, нали? И за синчето даже осигури лъскав ресторант там. Дали с тия пари нямаше да се покрият тия изисквания за стадиона? Срам и позор е това БФС. И Лечков има наглост да реве, че няма стадион, а те само за собствения си гъз крадоха толкова години.

Лечков и Михайлов да си ходят. Дотук докараха българския футбол - 19 години без участие на голям форум и вече и без стадион...

Да си ходят , но кой ще ги замести? Трябват хора с поне минимален умствен капацитет. Да ме извиняват възпитаниците на "НСА" но не стават. Всички се съмняват как студентите изкарват изпитите си в този университет и до колко това образование може да им даде шанс да управляват БФС. Един човек като Лъчо Танев е перфектен кандидат

Защо ли подозирам, че нещата нарочно са оставени така, за да може няКОЙ да събори сегашния стадион и на негово място да построи нещо в частна полза?

Голям праз, че някакви идиоти нямало да гонят топката, а други идиоти да точят лиги по тях.

какъв абсурд бе...това е реалността. Нищо не се прави за подобряване, няма инвестиции, няма нови стадиони..всеки драпа да вземе площта около стадиона, ама намеренията са обикновено други

Клечков Какадуту наркомана сливенски мангал, пак се изакал не подготвен.

Тоя стадион трябва да се махне от центъра и мястото да се превърне отново в парк. Не може заради стадо ритнитопковци да се парализира цялата столица за часове наред и тълпи полуидиоти да обикалят крещейки насам-натам.

Лечков е толкова тъп, че даже се опитва да изкара собствената си некомпетентност като достойнство.