Коментари - Португалският селекционер: Не ми хареса това, което направи Роналдо зад гърба ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпака си е тъпак. Ако ще и милиардир да е когато му липсват първити 7 години си личи!!

Този е пред пенсия вече на 37г!!! Проклетия му характер е известен навсякъде. Държи се отвратително с медиите и със феновете. Да се маха... дъртак.

колкото е талантлив толкова е и неприятен. за това сега никой не го иска и ще му залезне кариерата някъде из Азия където никой няма да го гледа

Роналдо има голяма уста. Затова му духнаха под опашката в Манчестър. Евала на треньора. Португалия играе по добре без него. Много по добре.

Ме само уста. Егото му е голямо

Кристиано приключва с футбола по доста грозен и лишен от всякаква класа начин. Не може да приеме просто, че е приключил вече с футбола, което е нещо напълно нормално по принцип. Вероятно най-великия португалски футболист .. вместо да се оттегли като голям, той прави мизерии и се излага ... Но честно казано така и очаквах да стане с него.

Кристиано Роналдо е най-великия!!Португалия ще стане световен шампион!!!!

Където не е отишъл Роналдо след Реал там не е сговнил климата. Всеки път все по-тежко.

Всъщност докато Роналдо беше на терена Португалия печелеше безапелационно мачовете си. След смените му Португалия неизменно получаваше гол и трепереше до края.

глупости. Дори и европейски станаха без него...Трябваше да напусне финала контузен за да имат португалците успех...

Не само че напусна. Държеше се като треньор на терена. Общо взето като характер е надуто леке.

Роналдо още от Реал си е отбор в отбора. Освен ако не искаш да продаваш тениски, за друго няма да свърши работа.

Да го пускат за 30мин и така.

Защо се надупихте на Корея и лишихте Уругвай от осминафинал ?! Такива неща не се забравят .

Да скачат, да се радват...

Самозабравил се егоцентрик!

Е, то това е от години...откакто Роналдо е в националния.. По времето на Фиго И Коста...какъв отбор бяха... Тоя дойде и почна да сияе като Краля- слънце. Само дето в последно време тотално се самозабрави. Медиите му го прощаваха, докато вкарваше. Сега някак не върви да си нефункционален, ама да си с претенции

Може !

Е то това не са спекулации, а кравешки мечти, че някой будала ще им изплати 40 млн дълг и ще налива в бездънната яма по 20 млн на година с Мърко некадърника и Наско Комарджията!

Че, кой въобще харесва тоя зализан циганин? Изключвам братята му от катуна.

Жалката истина е че този един човек ви е отбора наистина. Другите са пълна скръб

Треньора си говори през гъза си.Като си толкова ербап сложи Роналдо на пейката са осминафин.Нема да го направи, ами просто пиар за сметка на Роналдо

Кристиано е на пейката. Евала на треньора.

е този вече взе да прекалява. Това което направи в Юнайтед може и да е приемливо за някой,но това да поставяш интересите на националния си отбор над твоите лични,това вече говори че наистина е отвратителен нарцис,който не е наред с главата

може би това ще е единствената изненада на осминафиналите - да отпадне Португалия. А вече медиите са я подготвили, като разгарят интриги от нищо! :-)

сам

Роналдо си бръкна в гащите и си взе хапче ......или си го премести...нали скоро ще завалят стотиците арабски милиони...