Последствията от скандала: Ноле може да загуби спонсори за 30 милиона долара

Експерти смятат, че компаниите не одобряват антиваксърската позиция на сърбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви спонсори какви пет динара.

НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НА ТОЗИ СВЯТ ! НОВАК НЕ ТЪРСИ ПАРИ ПО ТОЗИ КАЗУС !!! ЖАЛКО ЧЕ ИМА ТАКИВА КОИТО ОЩЕ НЕ СА ГО РАЗБРАЛИ. ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРИНЦИПИ, СВОБОДА И ЧОВЕШКО ДОСТОЙНСТВО !

К'ви глупости дрънкаш, бе. Едно е да си антиваксър, съвсем друго да лъжеш в официални документи. Правиш ли разлика

Мен не ме мислете.На опашка чакат спонсори за 40 милиона.Найк,адидас и тнт

Сръбското мангалче ще гризне бастуна А иначе и аз съм против ваксините, но джокото го издуха

Аз пък съм за ваксините, но съм още по за за правото на избор и свободна воля и за справедливостта.

Достигна до тези фундаментални изводи без нито един факт. Както винаги, нали. Гледайки към тавана докато плюнчим молива.

Хитрата сврака с двата крака.

Голям тарикат ще се окаже човек, който плати 30мил за фалшив сертификат. :)

е той да не го е направил нарочно пък ти

и целото това нещо, че не си е платил на кой трябва.

Очите му са много близо едно до друго.

Като си ербап, и баща ти е по всяка телевизия - ще си ербап с по 30 милки по-малко на година от реклами. Тъпак балкански

Еееех Новак ех Нооовакс...

В понеделник вечерта Project Veritas публикуваха нов доклад, който съобщава, че са получили американски военни документи, доказващи че д-р Антъни Фаучи е излъгал Конгреса, и съдържащи "невиждани досега документи относно произхода на Covid-19, молекулярни патогенни проучвания, ваксини, потенциални лечебни препарати, които са били отхвърлени и усилията на правителството да потули всичко това." "SARS CoV-2 е създадена от американците рекомбинирана ваксина за прилепи, или неин прекурсорен вирус. Той е създаден в рамките на програма на Eco Health Alliance и Уханския институт по вирусология (УИВ), както бе предположено от сведенията за евентуалното му изтичане от лабораторията. Подробностите по тази програма са укрити след започването на пандемията. Докладът на майор Джоузеф Мърфи беше публикуван в неговата цялост от Project Veritas. Ноле е велик, а Австралия се оля. Гледа под лупа къде е ходил Ноле, с кого е ял, спал, и тн. Да му направят тест, ако е отрицателен, да го пуснат да играе. Те много се задълбочиха, заяждат се, унижават тенисист номер 1 в световен план. Голяма работа, ако малко си е обработил документите, той иска да играе. И тениса го иска. Така че тия нещастни гранични полицаи, и спигел, да се заемат с други случаи, представляващи заплаха за обществото. Тенисист номер 1 да бъде допуснат до турнира! Той е пример за подръжание, финансира откриването на училища в Сърбия, изпрати помощ на Австралия при пожарите и тн. Да играе!!!###

ноле може да е велик тенисист..а като човек вече се съмнявам а за теб просто не ми се коментира..аман от разбирачи

Абе защо не му направят на Новак един ПРОСТ тест за наличие на антитела. И ако се окаже, че няма е ясно, че не е имало никакво заразяване, а с представения положителен PCR тест може да му предложат да си обърше бузките (за малко да кажа дупето, ама на време си спомних, че съм културен швейцарец).

Вероятно Джоков доброволно ще напусне Австралия,но няма да позволи да му"бъркат"в чакарите.

И ако се откажат тези спонсори, Ноле няма да си намери други!? Даже ще му предложат и повече пари.

Ти ли голтако !? Или някой друг опърпан антиваксър?

Сигурно ти ще му предложиш?

Това. че го наричате антиваксър, не го прави такъв. Убеден съм, че си е поставил всички необходими ваксини. Настоящите инжекции не са ваксини. Опасността за хора на неговата възраст е над сто пъти по-малка от Грип - 0.0088%. Вече всички би трябвало да знаят, че и "ваксинираните" предават заразата, така че приказките, че ще спасим дядо и баба, не минават вече.

Приказки на типичен плоскоземец :)

Този ако се кандидатира за президент в Сърбия... Като нищо ще го изберат сега.

Точно това е болката им, че милиони отиват в източноевропейска държава. Отделно че някакъв сърбин, кове история в тениса

Не отиват в източноевропейска държава, защото Джокович живее от много години в Монако. Сега, чувам, се преместил да живее в Испания, но все още е данъкоплатец в Монако.

Това е защото е патриоти! Като много други балканци

Все тая.И без това от разни топковци никой няма полза освен парцалопродавците, които цоцат пари от замаяни безмозъчни фенове, точещи лиги .

Каква драма. Производители на парцалки няма да дават парички на човек чиято професия е да удря една топка. Накъде отива това общество?

А ние подкрепяме Ноле...

НовакС за президент! Дано го прави заради личния избор, а не както повечето балканци - от страх да не им удари плодовитостта :Д:Д:Д

Да си ходи на село да си разцъква с баба си сега...

Когато отстояваш право на живот.... Върви война и това е.

Много важно. Нали е отворил очите на робите.

Четох статията преди 2 дена, на виден маркетинг специалист. Думите му бяха много по- меки от тези тук. Вероятността е твърде малка, а един от най- големите спонсори е заявил, че стои зад него, заради фактът, че това е личен избор Факт е, че този си изръси грозно петно на репутацията си. Няма как да няма последствия. За съжалени пр-т му е в ръцете на семейството му...много тъпо

Най-голямото петно ще е за държавата в която един министър стои по-високо от техния съд та този турнир може да го зачеркнем от календара за догодина а Ноле,без да съм му фен ще стане още по-популярен точно в това ново време

Хахаха какво ще зачеркнеш бе философ? Турнир от Големия шлем. Малеее пий си хапчетата. Сръбския мангал и баща му направо се Осраха

Вън гнусният лужец и измамник от света на тениса! Трябва да му бъдат отнети правата. Няма място за подобни индивиди в този джентълменски спорт, ако ще и да играе добър тенис

Обичаш да те шибат нали , педерас смазан

От туй "по-страшно" нема.

Прост Сърбин! От Замундата да си беше изтеглил сертификата и щеше да влезе в Австралия.

Проблема на хора като вас с робско мислене е, че се примирявате и търсите всякакви варианти само и само, да не изправите и да си търсите правата. На 100% е могъл да си изкара сертификат в Сърбия, но помисли малко защо не го е направил.

Честно казано, изобщо не ми пука защо не си е изкарал. Имал си е причина, не го е направил. Това не го прави борец за права или някакво изключение. Не е нито Ганди, нито Че Гевара. Има си ясно определени правила за влизане в страната. Няма значение дали са тъпи или не са. Те са ясно написани и формулирани и трябва да се спазват. Ако не му харесват, просто не отива там. Направил си е избора и не може да изисква от други, особено пък от чужди правителства да правят отстъпки заради него, независимо какъв е. Щеше да има по-голям ефект ако беше казал "Отказвам участие на АО, защото австралийците са тъпи копелета", а не да се излага като поредния балкански Ганьо.

Ей селяндур, има си правила, като не му харесват на сръбския мангал, да не играе на турнира. Аре обратно в пещерата бе приемат. Аман с вашите права. Задминахте циганите.

И вие българите имате самочувствието да се имате за повече от сърбите? Още граничите със себе си, а за спортни успехи няма да говоря!

Ноле е велик

Велик лъжец

Половината население е срещу ваксините иннасилственото ваксиниране. Дали тези компании са готови да се откажат от половината си клиенти?

Ноле не го мислете ! Антиваксърски фирми ще започват да го спонсорират !