Коментари - Потресаваща игра, викове "оставка" и загуба за ЦСКА преди Вечното дерби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблемът идва от африканците на килограм дето всеки сезон се взимат.Нямат хъс и желание да играят, нима няма българчета, който имат качествата ли. В цялото ни първенство 70% са чужденци.Вие си правете сметка и какъв национален отбор ще имаме след години с тази политика на БФС. На Маестрото са му дали куци играчи, те излизат на терена да играят.Как да се представя добре един отбор ако самите футболисти го саботират ?

Направиха малко кинти, коефициента за Локо беше 10. Така или иначе не може да станат шампион.

Джуджето от микрево с Наполеонов синдром за малоценност направи далаверата на живота си, заграбвайки десетки или стотици декари земя в центъра на София и вече му е през омая работа за футбола… Лошото е, че има проста рая, която все още мисли, че ЦСКА е в Ловеч…

Говеда питайте Татяна Дончева кой отбор преименуваха в началото на демокрацията на кенефски.

С оранжев мениджмън и номера, червен клуб не се води! - стара борисово градинска поговорка. Хайде, честито на Лудогорец!

Всички знаем тъжната родна история - "мисловните титани" са решили с тъпи средновековни номера да не им платят и "забавяйки" да ги мотивират преди дербитата, а после ако се сринат хитро да "ги глобят" и си спестят парите. Вече обаче футболистите не са наивници и ги саботират. Имат поне 2 неизплатени заплати или са им дали само аванс някакъв. Е, да се хванеш на "Ганчевото" е като да си на Гонзовото - цял мандат ще е така

гриша Ганчев облече отбора от Ловеч в червено, нарече го "ЦСКА", но отборчето не стана ЦСКА. За жалост на младите им фенове. Истинският ЦСКА бе погребан през 2016 год. точно от Ганчев.

Говеда питайте Татяна Дончева кой отбор преименуваха в началото на демокрацията на кенефски.

Не ви е виновен ел маестро,а мангалите от кол и въже

Ночно така! Всяка кампания се купуват играчи на кило. Предлагат се от псевдо мениджъри с обещания към собствениците за бърза възвращаемост на инвестицията. И така Всяка година.

Кеф ми е за спортното редактирче на дира като му знам червения дирник

Ох баня ох кеф,червената баня микренска гокям кеф Мъкааааа мъкаааа,ловешка мъкаааа,съдията помага ама мъкаааа