Коментари - Пребиха младежки национал в дискотека, оказало се по погрешка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия от "погрешката" да посетят затвора нарочно.

младежкото националче кво е дирило във чалготеката,и после що ни бият фарьорските острови

аа, не са го объркали! не е ясно какво е направил там, но е сигурно, че повече няма да го прави!

трупало е житейски опит! вече знае, че репликата "а бе ти знаеш ли кой съм аз" не върши никаква работа!

Битите в заведение НИКОГА не са по погрешка!

Не всяка батка става за охранител. Лошото е, че държавата не е достатъчно строга с лицензирането на фирмите и те наемат всякакви боклуци.

Ми бият ни щот немат дискотеки

Не разбрах, какво означава това: Бил се облегнал на масата? Предпоставка за побой ли?

Дори и да не е грешка, кой им дава право да бият?Това в трудовата характеристика ли им пише?Такива заведения трябва да бъдат затваряни веднага. До кога мутрите ще диктуват законите?

Събери пари, направи си заведение, вложи труд и усилия да стане популярно. Когато почнат нафиркани и надрусани да ти гонят клиентите, да ти трошат заведението и да виждаш как си заминават инвестициите и труда ти, не само ще търсиш биеща охрана, ами сама ще ги налагаш. Тъй, че с тия милозливи рефрени нищо няма да направиш!

Ако отиде на опера или театър такова нещо НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ! Гарантирам !!!

После нали са му се извинили? Значи всичко е наред.

не че оправдавам тоя селски бек, за който "титлата" Охрана в чалготека е приравнена на Господ, но чий го дири там това момче, което, за да е младежки национал, съответно има доста талант в него. не, че не трябва да се забавлява, ама малко тоя тип селски заведения може да ги ограничи точно заради такива "закъснЕли борци".

Дебили,които се вживяват и бият хората.Объркали са го,ако са знаели кой е нямало с пръст да го бутнат. Да съдят шефовете им!Триглавия змей ТИМ направиха държава в държавата. Срамота! А съдебната реформа още я няма

Мутрата-охеана е за разстрел,ама и футбалерчето не е никакъв талант национал-който ни хване ,ни бие...

Има и нормални санкции за това- съд, забрана за посещение на заведението, изхвърляне от заведението .. защо да трябва да е бой?? Както виждате, мнението на охраната не е меродавно... А що за популярно заведение е тва, където си бият клиентите? Не бих им стъпила, колкото и популярни да са. Клета комплексарщина! А не е ли и малко двулично? По барове и дискотеки ги наливат до припадане, после се жалват, че им дразнели клиентите. Колкото до случая... ОБЛЕГНАЛ се бил на масата??? Причина за побой????