Преди 30 години Въздушния бе на върха. И изведнъж всичко се разпадна

Бащата на Джордан бе убит на 23 юли 1993-а, а след това той се отказа за първи път

Обратно в новината

Коментари - Преди 30 години Въздушния бе на върха. И изведнъж всичко се разпадна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спокойно той беше на върха, после всичко се разпадна и след 2,5 години се върна и отново беше на върха, като смачка всички претенденти за нова тотална доминация и 3 нови титли. НАЙ-НАЙ-НАЙ-ВЕЛИКИЯ ИГРАЛ ТАЗИ ИГРА MJ THE BEST!

e tova che oniya bil ubit kakvo ni vulnuva ,ili i tova e predpostavka za nov natzionalen prazdnik .stiga be veche suvsem otkachihte ,ima bezbroi tragedii po sveta . tupi ste zatova che chudite s kakvi prosti statii da privlichate vnimanieto na nyakoi hora .aide u levo .

Бях фен на Чикаго Булс по онова време след ерата Майкъл Джордан спрях да гледам баскетбол. Голяма трагедия с баща му за съжаление и семейството трябваше да мине през това. За съжаление само Бог решава колко време сме на земята и кога и по какъв начин да напуснем сцената. Иначе Майкъл Джордан ще си остане най-великия баскетболист за всички времена. Той е легенда. Жалко, че нямах късмета да го гледам на живо и само имах удоволствието да го гледам по телевизията. Гледах филма AIR и ме върна в онези времена.

"Време е да спра да бъда егоист и да прекарам време със семейството си. И да се опитам да живея нормален живот." Това ще да е някоя класическа мъдрост взета от някой краварски психиатър.

След онова поколение някак си баскетболистите станаха по едри,тромави и им липсва хъс и мотивация за игра.Играят колкото да си вземат заплатите.И спрях да гледам и да се интересувам.Наистина е жалко, защото съм ходил в Чикаго и ако там имаше мач на Булс от 90те или който и да е друг тим от тази ера бих дал всичко да го гледам на живо.А сега дори и по Твто не бих го пуснал.

Убили са баща му заради лъскавата кола най-вече

Проверих ги в нета. Единият е черен, другият - латино. Майкъл Джордан ще остане завинаги в историята. За жалост , тия двама идиоти - също.

Нема лабаво при черните крадци/убийци. Бащата, М. Джордан е убит заради лъскавия му "Лексъс", но иначе убиват и за много по-малко.

А малко уважение към един от най-големите спортисти в историята и да си запазиш “опорките” за някоя друга статия?

Евро атлантически ценности! Харесва ти нечия чужда кола. Застрелваш го и му я вземаш. Засега само в Кравария. Скоро и у нас! Ово е димакраси! Това е жълтопаветната дрийм.

Е, това при комунизма наистина нямаше как да се случи, понеже всички караха коли, които никой не харесва.

Нямаше как по други причини, и тогава се крадяха коли непрекъснато. Но хората имаха имоти, пари и земя. И много, много не се вълнуваха от "лъскавото", освен разбира се "селяните" от София, които продадоха майка България за шепа банани.

i pak gi kradyaha ,i ubiistva imashe i iznasivaniya sushto ,no tochno po komunisticheski glupako ne te osvedomyavaha .ti nikoga ne si chel buyoletin spravka na politziyata togava za izminalite 24 chasa ,da vidish kakvi novosti imashe tam.

брой убийства на 100 000 души население: рассия - 10.3 сащ - 5.5 българия 2.3 хайде ходи го духай, россолюбецо прост!

А евроазиатците си харесват нечия чужда страна и почват да избиват стотици хиляди невинни хора.