Преди 55 г. САЩ не дадоха "изключение" на Али, а той отказа да се бие в "тяхната" война

На 12 януари 1967-ма легендата получи нареждане да отиде във Виетнам и настана скандал

Обратно в новината

Коментари - Преди 55 г. САЩ не дадоха "изключение" на Али, а той отказа да се бие в "тяхната" война | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този страхлив шебек си е намерил оправдание за страха да иде и да се бие за родината си. Другите войничета сигурно нямат майки й не са за мира като него. Мен някой ме е питал, дали искам или не искам в казармата :) Смешници.

"боксовата звезда е отявлен активист и член на Нацията на Ислям" на Малкълм Х (не е "Мюсюлмански братя,") по това време са преследвани, защото за разлика от Мартин лутер кинг, ганди, мандела, които са все за мирни протести и затова им раздадоха Нобели и какво ли не, тия са за смяна на системата с революции въстания и други по-успешни методи, така че в отказа за "изключение" има и доста политически момент. А от статията не става ясно защо му е отказано "религиозно изключение" след като има такова по закон, излиза че нарушават собствения си закон. Джокович също има "изключение", съда каза че неправомерно е задържан и всичко е наред с визата му, но и в Австралия управниците като в сащ са над законите и над съда. А дали е нарушил карантина, дали има "човешка грешка" в декларацията, нямат отношение към визата и към "медицинското изключение."

Ако беше отишъл в Африка да живее и да напусне завинаги лошите бели американци щеше да е моят идол, ама устата е много голяма на черния само в САЩ. Те и тук руските роби много мразят САЩ и любят руската помийна яма, ама никой не ходи в русия, а палят падметките, когато чуят за живот в САЩ.

То от шебек, който на всичкото отгоре станал и резак, какво друго да очакваш? Добре, че свърши като куче.

Мохамед е в пъти над Новак. Като не го искат, а той не иска да приеме правилата - има начин - отиваш си и това е. А не да се буташ като балкански бай хуй.

Много показателно - САЩ никога не са били Демокрация, но явно наблюдаваме действията на един ФАШИСТКИ РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ В ЕДНА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА!!!

Май под демокрация разбираш всеки да си прави каквото си иска? Ами не - това не е демоктация

А аз съм потресен колко българи стават евтини Тролове. Ти какво, убедено ли вярваш, че САЩ са били прави да отидат от другата страна на земята при един СЕЛСКИ БЕДЕН НАРОДЕЦ и да му ИЗБИВАТ децата и жените?!?!?! А това го правят и до днес, докато бизнеса с "вируса" им потръгна на по-яка печалба. Жалки Тролове пишат за война на Путин... КОГА ПУТИН Е НАПАДАЛ НАРОД?!?!?! Напротив - ФАКТ е, че Русия винаги е давала от СВОЯ ЗАЛЪК на десетки бедни народи!!! И до днес. Жалки Тролове пишат, че законът трябвало да се спазва - на война те праща... КОЙ ТЕ ПРАЩА?! Отечеството?!?!?! Първо САЩ не са изобщо Отечество, второ, който е писал Закон да се УБИВАТ НЕВИННИ, ТРЯБВА ДА БЪДЕ МЪЛНИЕНОСНО НАКАЗАН, а не да му спазват психопатските писания!!! И т.н., и т.н. Няма да си губя времето да пиша на ненормалници, дето за една чаша ракия си продават народа, обричат собствените си родители и деца на бавна и мъчителна смърт, предавайки ги в ръцете на БЕЗУМНИ ПСИХОПАТИ, утайката от престъпниците на Света, с 200 годишна история, в която са се занимавали единствено с избиване на Хора!!!

Да бе, Путин е един добряк. Само дето противниците му ги застига преждевременна смърт... И Русия е толкова благородна страна, че има най-голямата територия от всички страни. Те са я завладели с доброта и благородство:)))

Потресен лъжлив педерускибоклуко, всички войни са започвани от Руслямска държава и Корейската и Виетнамската. Каква им беше работата на Руслямците да избиват СЕЛСКИ БЕДЕН НАРОДЕЦ и да му ИЗБИВАТ децата и жените, ако не помагат на терористити обучавани и насъсквани от СССР тогава. Явно боклуко не знаеш че Северен Виетнам напада Южен, както преди това прави и Северна Корея. И активно са подпомагани от съветската армия, стояща в основата на избиването заради съветски мераци за световно годсподство. А пък Джуджето нападна Украйна и Грузия, ама не бил нападала народ, само предизвика хиляди смърти. В руслямска държава е задължителна службата и те пращат където поискат в каквато поискат война, Русия е държавата водила най-много войни и избила най-много народи. Само по времето на Сталин са избити към 60 милиона души. Нещо за което на САЩ це са им необходими още поне 10 000 години. Та яйде у лево амбриаж нещастен.

Другарю, всички които говориха такива приказки като теб първи се чупиха в Америка..... скапани, престъпни комундетата!

Белият, велик Елвис е бил.войник, но тъмно зеленият пъзльо не може!

Елвис е вкаран в казармата с рекламна цел и никога не е бил на война или е водил битка. Освен това докато "служи" прави албуми и концерти. И въобще сравнението е направо идиотско. Мохамед Али е ВЕЛИК.

Ако не бяха САЩ, щеше да се състезава само с лъвовете.

името му е Касиус Клей

БИЛО Е!

Ако Мохамед Али се казваше Мохамед Алиев и беше гражданин на Руската федерация и беше отказал да се бие във войната на Ботокс Путинов ... тогава едва ли болшевишкият ДИРник щеше да пусне статия за него, а! Това се нарича ПРОПАГАНДА! Болшевишка пропаганда! Едно време през СОЦъ тъй любим на червените кратунки ни облъчваха денонощно по този начин! За злият США, Капитализъм, "псевдо" Демокрацията и от другата страна Светлийй и прогресивний кАмАнизЪм!

Да, да не си мислим, че комунизма си е отишъл от България!

е турчина заловил Левски

След като са го предали българите, за 5-6 лири, СРАМ!

Тази статия все едно е преписана от едновремешният "Работническо дело"! ХАХАХА

Едно време мюсюлманите са били миролюбивите?! Как се е променил светът...

НАсън ли са били миролюбиви? :)))

Аха Константинопол и Българи са превзети с хляб и сол, а? Лъжлив нагъл боклук е бил този негър. В армията са викали само несемейни- В същото време Джо Фрейзър 4 пъти кандидатства за армията, но като семеен с деца е отхвърлен. Роки Мачиано също е бил в армията и е получил медал в Нормандия. Елвис Пресли е бил във армията и във Виетнам. Кен Нортън който счупи ченето на мюсюлманското плямпало служи 3 години в армията. Леон Спинкс също е бил в армията преди да размаже плямпалото.

ами че той е има интересен богат и осигурен живот в САЩ бил е в пика на славата си но го разбирам напълно че не иска да се включи в тази война която не е пожелал той трябвало е да се залепи при хипитата

ПИПО

След като става шампион влиза в един ресторант да хапне и от там го гонят защото е негър. След като излиза си хвърля медала в реката (Клинтън му го върна на стари години) И за кой да се бие? Чий права да брани? Достоен човек.

Негърска простотия, виж и Хамилтън, особеност на расата

До любопиткото по-долу с глупавите въпроси. Къде да се върне, като предците му са докарани преди 300 години и дори не е ясно от кое африканско племе са го взели? А и той да не ги е молил да са заробвали предците му и да са ги ползвали за роби и да ги карат в Щатите? Няма такива глупости, дето си написал. Не може да го смятат за непълноправен в страната, в която се е родил, а да искат да защитава с кръвта си същата тази страна. Равен в задълженията, но и равен в правата. Белите колонизатори също са се довлекли от майната си в Америка. Те що не се върнат в Европа ? Какво значение има дали предците му са дошли доброволно или са докарани насила?

В Либерия да се върне, пъзльото! Великият Пресли е ходил в казарма!

Като иска да живее в щатите що не иска да спазва законите? Щото тогава са били такива законите. Значи другите могат да ги спазват, ама понеже той е известен и значи не трябва да ги спазва? Ама много жалки станахте-понеже някога негрите били роби и ги биели и и затова сега трябва да им се разрешава всичко. Останалите дето са си изкарали войната във Виетнам, те не са хора нали? Или по-точно те не са известни значи за тях може. Така и тука на времето-всички подлежат на военна служба ама някой може да го пропуснем така щото нали той не е съвсем обикновен човек. Или какво-ние сме известни и хоп не трябва да важи нищо за нас щото сме известни? Такова нещо ако беше го направил Джон Смит дали някой въобще щеше да обърне внимание? Нямаше и най-малка представа колко черни и бели са ги закарвали с полиция или са ги вкарвали затвора за същото нещо. Ама за тях никой нищо не пише.

А казах, че той е дезертьор, но поне позицията му относно расовото неравенство е разбираема. От самосебе си се разбира, че не е редно да смяташ някого за боклук заради черната му кожа и да го ограничаваш по всякакъв начин, а когато нещата опрат до воюване - другарьо Манго, хайде да ходиш на война. А иначе в ресторанта - е*би си майката циганска, чернилко! И да искат от него да воюва рамо до рамо с белите войници, които също не го смятат за човек.

Шоу, организирано от цру, както дс превърна нашите перспективни спортисти в прости мутри преди време.

Нямал е против обаче да пътува по "техните" пътища, да ползва "тяхното" здравеопазване, и т.н...

Какво може да обедини крайнолеви, крайнодесни, черни и бели расисти, антаваксъри и всякакви утайки и лузъри - Зеления сертификат.

Не правете сравнение между Джоковоч и Касиус Клей. Вярно е, че от гледна точка на властите, той е дезертьор. И мюсюлманската му религия не е оправдание да избегне военната служба. Но също така, той има право в едно нещо, а именно, че в собствената му страна го смятат за човек втора ръка, защото е черен, но когато искат да го пратят да воюва за чужди интереси и да убива или да бъде убит, тогава вече няма значение, че е черен. Иначе черната му кожа е проблем, когато трябва да го пуснат в заведение за бели. За мръсната работа, не е проблем. Имаше един соц виц - един циганин се оплаквал, че когато трябвало да се свърши някаква работа в завода и всички му викали - другарьо Манго, направи това, другаро Манго, направи онова. А като дойде време за карта за море и всички - е*и си майката циганска. Та и тук така.

Джокович и новият ви Спасител !

Като му пречи отношението в така наречената му собствена страна-съжалявам ама негрите в Щатите са докарани от Африка-защо не се е върнал обратно в страната на прадедите си? Всичките тия черни лилави и така нататъка вечно ги били дискриминирали, ама не искат да се прибират обратно по родните си места. Нито отношението нито религията му е пречила да си изпълни задълженията.

Преди "Тяхната война", сега е "Тяхната пандемия". Тая пандемия сега е много повече политическа. По удобно е да се манипулира с вируси отколкото с терористи.

Очевидец съм на това време . Само че организацията се казваше Мюсюлмански братя . .............Страшно много неточности

Ти ли си чичко Филипов ? И ти ли си антиваксър ?

Vete a la mierda

Това няма нищо общо с Джокович ама нищо . Постъпката на Мохамед Али и изказването му ,че няма данотиде да убива хора които нищо не са му направили, го превръща не само във велик спортист но и човек .

Това че приема исляма показва колко е деградирал и безпомощен в страната с голямата демокрация. И как негър да е обидна дума като всички негра я използват за забавление, и да не би да са бели? Иначе самата война на САЩ във Виетнам е ясно с какви цели е и че е империалистична и нехуманна, но скакво е по различен тош негър от другите американци че да иска изклчение..

ПРАВОПИСЪТ, "брато"!...

Интересно как козяшките про-ваксърски тролове ще коментират...

Айде, стига лигавене и овчи възторг.Става муслим точно за да не влезе в казармата, а не обратното.Най-обикновен дезертьор, който контингент във ВСЯКА държава по света подлежи на наказателно преследване.

фунционален идиот си

Последните набори в България също имаше такива като тоя. Евангелисти били не знам какви си били. Интересно къде точно в корана пише , че не можеш да се биеш? И пак извъртания-първо религията му пречила, после изведнъж отношението към негрите му пречело.