17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е турнир на най- добрите тенисисти в света, това е турнир на ваксинираните тенисисти. Трябва да му се отнеме статута на турнир от големия шлем. Каторжниците да си играят сами на него. Може да включат и някое кенгуро. Комплексари.

Предлагам да няма повече турнири в Австралия. Правителството се оля тотално, стигна дъното. Не допуснаха до турнира Първата Ракета в свеовен мащаб. Позор. А сега, след дъжд качулка, индиректно подсказва на Ноле да не се оплаква от терора в Австралия, пък те можело да му намалят санкцията. Тия са за затвора, свикнали са да управляват стадо от зомбита. А плъха Надал, който каза, че му писнало от цирка, сега се успокои, че депортираха Ноле, и се изкашля уж в негова полза. Кретен. Дано компанията "Нетфликс"(Netflx), която ще прави документален филм за тези 11 дни, отрази реално позора на Австралия.

333. Приема се. Други предложения?

Много, ама много се изложи австралийският премиер и екипа му с целия този отвратителен цирк, който разиграха. Не знам за каква принципност, ред и правала се хвана, но поля с помия целия спорт. Защо не забрани турнира, след като е толкоз принципен.?Къде е гаранцията, че на другите играчи сертификатите за ваксина не са фалшиви? Той лично ли е присъствал на ваксинирането им? Истината е, че Австралия гони спортисти избирателно, дескриминира ги и така манипулира изхода на турнира. А всички други играчи и тенис организатори, мълчат или най-много си посипват уклончиво главите с пепел.

шайка австралийски политици се опитаха да решават свои вътрешни проблеми, като си избършат гъзовете с компроментирането на голям международен спортен турнир провеждан там. Това не трябва да се размине просто ей така на държавата Австралия, защото би било много отрицателен прецедент.

PROST SRYBSKI ANTIVAXER. SAM SE PENSIONIRA

След дъжд качулка! Късно е либе за китка!

Разбрах че нашите политици не са най най. Англо-саксонците са далеч по нагли, прости и дразнещи от нашите.

Не , същите са. Ние просто успяваме повече да натискаме нашите. Ония там са ги изпуснали, понеже клетката е златна и народа е зомбиран.

Много малко ваксърска помия тук днес от ваксър-помиярите , тези на хранилка от Фарма и дебилните. Може би си мислят, че победиха с малко но завинаги?

Ако някой от вас се е изправял за защита на правата си срещу големи системи, като държави, държавни институции или големи компании, добре знае, че човек колкото и да е богат, често е дребна риба срещу такива структури. В този смисъл, Джокович е един от нас, независимо богатството му. Учудваща е злобата на тези глупаци които не разбират това и аргументите им "богат", "сърбин", "балканец"...

Заедно с ваксината срещу Ковид, изисква ли се да имат и други ваксини влизащите в страната или само тази е най-важната от всички? Историята помни и далеч по скандални случаи, като този на Грег Луганис, който в Сеул 1988 премълча, че е HIV позитивен. По време на скока си удари главата в трамплина и прокървя, при което изложи на риск медицинското лице, което го обслужва. След няколко години се разбра цялата ситуация, но нямаше последствия за него. Тук говорим за преболедувал Ковид, който тъй като не е ваксиниран е заплашил общественото здраве на цяла Австралия. За мен няма логика всичко това.

Не търси логика - едни книжари са изчислили, че на тяхната здравна система така е изгодно, вероятно някои са си получили и комисионната да наложат препаратите, наричани погрешно "ваксини", и сега цялото население на континента-държава (и посетителите му) спазва законите и плющи ваксини. Разликата между тях и нас е, че там органите твърдо успяват да наложат спазването на законите.

Това което се случи е, че политическата клика на власт в момента в Австралия, отне визата на Джокович заради опасност от безредици и бунтове срещу ковидарската политика въведена от тях там в последните 2 години. Това е написано ясно в решението. Политически беше компроментиран един международен спортен турнир. Ако това бъде отминато от международната спортна общност и спортни организации, това би значело, че спорта е основно политическа дейност, а не спортна и резултатите в него са главно политически постижения , а не спортни, както официално се твърди.

Много точно го описахте с няколко думи. Поздравления.

Да подава оставка тоя фашист

Това, което стана около Джокович е голям удар по Авустралиян оупън и още по-голям за свободата в Австралия.Според мен, който и да беше номер едно в тенис ранглистата(без значение от националност)и без ваксина,щеше да бъде депортиран.Става въпрос за Голяма Политика и много,много ама наистина много пари...

Всички неваксинирани бяха депортирани, но никой не разбра защото не са № 1. Правилата все пак трябва да са за всички.

Те също бяха депортирани дискриминационно и несправедливо, с политическа цел. За Джокович просто случая стана повече медиен. Следва да има санкции срещу Австралия, като държава организатор на международен спортен турнир, за уронване престижа на спорта с политически средства.

Ако съм на мястото на Джокович, кракът ми никога няма да стъпи в тази аборигенска държава, неспазваща собствените си закони.

Австралия и фашагите на власт там може да си слагат каквито си искат фашизоидни правила, докато местните овци търпят това. Това си е техен проблем. Въпросът който трябва да се постави е, трябва ли АО от тук нататък да е със статут на международен тенис турнир, при това от Големия шлем. Защото , очевидно фашизоидните правила на държавата там пречат на спортните критерии в този спорт, а със сигурност биха пречили и на други спортове.

Скоти, ти с колко инжекцийки си, батьо? Ама честно!

на мястото на Джокович, никога не бих се върнал там. Първоначално му дават виза, за да го примамят в капана и да могат да го екстрадират със забрана за влизане за 3 години. Сега пък щели да намалят срока на забраната. Колко трогателно.

Джокович игра хиляда тъпотии за да остане и заобиколи правилата. Визата не значи и че трябва да игнорира правилата за влизане в съответната държава. Изключения от закона са описани. Всяко друго изключение прави закона безсмислен и атакуем от всеки. Това е прецедент. Ако мине Джокович, трябва да може да и мине всеки друг. А това няма как да стане

правилото за влизане е да получиш виза преди влизането. Получил ли я е - да.

ако не това се бе случило не с Джокович, а с сдин оникновен никому неизвестен гражданин, като мен, едва ли щеше министърът лично да се заеме със случая. Джокович чвно бе набелязан.

Фашагите в Австралия точно за такива обикновени местни и външни направиха демонстрация с Джокович. Че могат да си правят каквото си искат с всеки. Не ти е Джокович врагът, простако.

"Може" не значи, че "ще" бъде намалена, ативаксърчета! Сигурна е, обаче, че и без тоя чобан АЕ пак "ЩЕ" има.

има и дипломатически паспорт,така ,че......

"Тригодишната санкция на Джокович може да бъде намалена" - ако се държи възпитано. Това обаче силно ме съмнява.

Значи честно казано ми дреме на шишарката и за Australian Open, за Beograd closed, Ноле, майка му, или ревливият дрът сърбин баща му. Ду хаслес всички.

То не е ясно дали Australian Open няма да решим догодина да го изместим в Катар, та ще говорим за дилемата като му дойде времето.

Аре стига с таз сапунка вече бе, прекалявате...

Ами не чети!

АТП трябва да извади Аустралиан опен от големият шлем! Това там вече не е открит, а "закрит" турнир!

Защо, защото сложи на мястото му един сръбски келеш?

А вашият турнир ще отиде в историята :) И си оставате там долу на 20000км откъснати от света. И при следващата озонова дупка няма да имате много поддръжници.

ИЗВИНИ СЕ БЕ

Когато преклони глава и се ваксинира, нали? Ах, колко сме великодушни!

Това което направиха с Джокович е за назидание и да си излъскат имиджа на правова държава! И организаторите и емиграционните и всякакви отговорни служби са знаели още през ноември,че Джокович е заявил участие и саму издали виза на база на представени и одобрени документи... Слад като съдът го пусна да участва,премиерът си бърка в носа цяла седмица и в петък на обяд реши да се възползва от правото си да го изгони! На обжялването съдията казва,че решението на премиера не противоречи на закона!!! Нито дума за това дали документите са наред!!!

Дадоха му право да обжалва решението...Тоест, по средата на турнира да направят ново заседание и тогава да разглеждат обстоятелствата!!! Лицемерни изроди!

Жив пример на потъпкване на човешки права и дискриминация.

Бих препоръчал на Джокович да си потърси пропуснатите ползи и компенсация за нервите и униженията! Да започне от 500 млн. щатски долара, а съдът да постанови да ги изплащат министър-председателят и министърът на миграцията, но от собствените си джобове...

ОбадИ му се.

Зависи от Джокович какви ще ги каже на пресконференцията...Ако е като Ицо Хазарта или Слави и Тошко....лошо.

На тези дебили трябва да им бъде забранено повече да организират каквото и да е спортно международно мероприятие. Да им прекратят договорите за Формула 1 и Тенис и да ги оставят да си играят ръгбито.

Имат си закони и разпоредби, и те важат за всички. Хората си ги прилагат и спазват. Кое е странното в това, да се спазват законите и разпоредбите и нарушаващите ги да бъдат санкционира независимо от това дали да извести личности или н Така функционира едно нормално общество. Учете се!

Две седмици си шетахте на ината. Бяхте бесни на Джокович, сякаш е изнасилил поне половината австралийки. Държахте се с него като с най-големия сериен убиец в света. Знам, беше ви "писнало" да печели турнира - цели 9 пъти!!! При липса на друг начин да го спрете - решихте да го унижите! Ако не играеха много пари и политика, бих ви отнел турнира поне за 3 години. Когато се научите да уважавате труда на спортистите и дадете доказателства за това - тогава ще ви го върна... Гадни сте!

Мерси, но турнира ви вече не ме интересува.

Типично за англосаксонец!!! Предполагам,че ако зависи от Джокович еднолично,то той би зачеркнал АО от календарът си,но той все пак е рекламно лице и щабът му опрадаля участията! Така,че предстои да видим...

Признавате че сте сбъркали... но „Късно е, либе, за китка!". Ще си признаете ли защо другите „изключения" останаха и ке играят?! Защото те не са заплаха за вашите тенисисти или защото не са от Източна Европа?!

На мястото на Джокович, няма да стъпя в зайчарника ви!

Гузната съвест ще почне да измъчва все повече някои роботизирани индивиди.Нали казвате ,че имате "правила".Щом е депортиран и няма да стъпва 3 години там ,значи трябва да се спази това "правило".Сега трябва да мислите как тези 3 години да ги направите на 30 години.После трябва да мислите как да закриете тенис турнира "Аустрелийн Опън". Хващам се на бас ,че Джокович повече няма да ви стъпи на скапаната територия.

Не после, а пъров - Аустралиан опен трябваше да се спре ощо след миналогодишните изстъпления над тенисистите! 3 години без тенис и други спортни събития в Австралия, докато си оправят там пандемията и законите!

Случая Джоковиж е уникален!!!! За първи път в човешката история можем да предаваме заболяване, което нямаме, на такива, които са имунизирани срещу него!!!!!

И да гледате и да не гледате никой, който поне малко държи на достойнството си няма да ви стъпне повече на миризливия турнир

те пък днес нали се скинаха да реват всичките там за некво сръбе...