Президентът на УЕФА: Като адвокат срещнах по-малко престъпници, отколкото във футбола

Александър Чеферин за детството му, войната в Югославия и разрива в европейската игра

Обратно в новината

Коментари - Президентът на УЕФА: Като адвокат срещнах по-малко престъпници, отколкото във футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джагара джугара ! Оставка, няма оставка ! Аз съм пожизнен прецедент на БФС ! Джагара джугара !

"За 25 години в криминалното право съм срещнал по-малко престъпници, отколкото за няколко години във футбола.". Леле-мале, ела за един месец в Българския футбол , и ще се убедиш , че нищо не си видял!

Западният модел бил справедлив и законов. Оня път!

Политиката вземе ли връх,футбола загива.Натам вървят нещата.

“Когато обаче бъде осъден невинен, това остава с теб завинаги.” - този палячо знае кой е виновен и кой е невинен!?! WTF!?!?!, Само за информация: футболните първенци в Европа искат да копират Баскетболната Европейска Лига. Това е!

Ще се разплача. Горките ФИФА и УЕФА, радетелите на честната игра, искат да им отмъкнат кокала. Е години наред обслужваха основно отборите от 5-6 първенства и на практика унищожиха източноевропейските клубове, но това пак беше в името на футбола. Такива честни и почтени хорица, а какви лоши неща са на път да им се случат.

Е, добър е. В приказките колко е почтен.. "Как можеш да разбереш че един адвокат лъже?.... Когато говори...

То от всички може много лесно да се направят престъпници. Просто сменяш закона и стават престъпници. Например че всеки мъж, който обвинят че е спал със жена без да е бил оженен по шариата е престъпник и готово - изнасилвал бил жената, както е сега в САЩ или в страните приели Истанбулската конвенция написана от жената на Ердоган, салафистка от Саудитска Арабия. Или че е престъпление да се ходи по къс ръкав, както беше в Иран след ислямската революция. Или че е забранено да не се носи маска пред други хора, както беше в Германия и Испания преди войната. Да бе говорим как изпързаляха Ронално да плати няколко милиона на данъчните за нещо, което стана престъпление по поръчка. Да декларира потенциални доходи от фирма в чужбина, която е регистрирана преди това и продава правото да се използват фотографиите му. Та нищо чудно след като адвокат а не спортист трябва да е президент на футбола да превърне стадиона в съдилище и играчите в затворници.

Моля без обиди ! В България собствениците на отбори са уважавани и почтени бизнесмени и за тяхната почтеност и честност дори се е произнесла една такава уважавана по цял свят институция като българския съд!