Призоваха Путин да спаси спорта в Русия

Намесете се, за да имат бъдеще нашите атлети, написа Юри Ганус

Обратно в новината

Коментари - Призоваха Путин да спаси спорта в Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо правата на РУСАДА са ок от септември. Второ, става въпрос, че не допускат ВАДА до пробите в Московската лаборатория защото оборудването за проверки на пробите не било сертифицирано в Русия.

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя...........>>>>> www.WebJob33.Com

Извинете, но аз тази новина не я разбирам. Правилно ли съм схванал, че председателя на комисията, която трябва да отговори на международната антидопингова организация се съмнява, че ще може да отговори. И какво общо има Путин с това? Той ли е забранил да се изпращат данни, че него го молят? Руската агенция не е ли независим (не трябва ли да е независим) орган? Защо питат Путин? Ако в тази новина всичко е казано точно и вярно излиза, че някой не разрешава изпращане на данните и този моли Путин да ги накара да разрешат да не страдат спортистите после.

СССР се занимава с допинг от 60те на миналият век. Познайте обаче от кого са го научили тоя номер? Точно така....от западните си "партньори"! Защото точно по времето на Путин, Западната мафия реши да гони руснаците за това? Цял свят ползва допинг НАЙ ВЕЧЕ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ! Да не би да мислите че индийците или пакистанците ползват допинг? Я ги вижте колко пъти са спечелели??? Педало западни номера чиято единствена цел е да правят мръсно на Русия. Путин не е виновен. Няма значение как се казва човека на чело в Русия...Петя, Иванушка та дори и чужденец да е като Екатерина Велика (германка). Щом някой реши да направи сила от Русия, западните лайнари и лицемери веднага скачат с измишльотини и извинения да я атакуват. Наполеон че Русия не била част някакъв търговски съюз, Хитлер защото руснаците щели да го нападнат в бъдещето и сега Западната Мафия в лицето на НАТО за щяло и нещяло. Кат ти лепне някой мерника, извинение винаги ще си намери дори и да няма такова!

Сега Императора ще издаде указ, със който автоматично на всеки руски спортист му се присъжда златен медал (в Русия) за всяко спортно събитие по света.

Да бъде спорт(!), шушумигите от WADA подвиха опашки, а съветският спорт достигна небивали висини. Докога ще ни занимавате с руското малоумие?

Тия наркомани от ВАДА искат нещо което го няма. За доказаният наркоман Фелпса що мълчите.

Комунистите винаги са лъгали не само собственият си народ, но и хората по света. За тях спорта винаги е бил комунистическа мания за превъзходство пред света, а и ние по времето на комунизма бяхте същите мошеници. Ние бяхме най-добрите последователи на руските спортни престъпници. Другата категория с която непрекъснато се рекламират по телевизиите си са артистите им. Руският начин на живот е като на кино, който няма нищо общо с реалният им живот. Путин и сега лъже показвайки някакви мощни оръжия, които нямат нищо общо с истината. Докога тази развалина Русия ще се хвали с лъжи и преиначаване на истината.

Писна ми от тия руснаци да ги тикате навсякъде за щяло и нещяло.

Путин-номер 1.

Тия WADA коко дивизии имат?

значи ако руснаците сами не дадат доказателства нито Мок, нито ВАДА, могат да докажат твърденията си... Е, тогава защо руснаците да помагат и на ВАДА и на МОК като последните ще използват "признанията" за да оправдаят действията си, а така освен да гледат страшно не могат да направят нищо друго.

Ще спаси собственият си задник и този на Костадин Костадинов (Костя Копейкин) добричкото цигане от ПП Възраждане - за вярна служба към посолството на СССеРе ;))