Коментари - Проблемът е, че си мислим, че имаме време. 4 години без Коби Брайънт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На никой не му дреме, освен, ако не си с пуканките 166кг пред телевизора или да дават по 666 долара за билет. На никой обикновен човек не му пука.

русофилите да не се обиждат като ги наричаме фашисти. Погледнете си коментарите и ако можете да мислите...го направете

по коментарите в дира може да разберете колко тъпи са българите. Но виж ...ако беше статия за умрял руски спортист щяхте да си плачкате всички нали? Ама защото е чернокож американец и трябва да се правите на изверги а? Ами поне показвате истинските си лица....

Голям пи4.Помня как една урева орталъка 4е я е употребил отзад.

Нито ден да няма в колониалните медии без Коби!

Еми да жалиме за Йосиф Висарионович Джугашвили, удавил се в собствената си пикня… това може би от другото посолство и Митрофанова биха одобрили.

Смъртта на Коби остави дълбока дупка в душата на българския народ. Ден не минава без да мисля за Коби.

Благодаря!

Ще ми зяпаш кокура ил 5ишбуцата в усрайная ма няма никой...

Само едно ще ви кажа. Както и при летците, да се откажеш от това, което си правил цял живот е ужасно. Търсиш търпката на нови места, но тя не е същата. Коби реши, че ще става медийна звезда извън басктеболното игрище. И му върза. Даже получи оскар за анимацията (която беше бъкана с кабализми, сатанизми, ма те там са си масончета и окултисти всичките). Точката на зблъсък с машината стана идеята му да събере парите на всички топ баскетболни звезди и да направи хедж-фонд за инвестиция в технологии. Голяма грешка. Явно го е направил през главата на майсторите от ложите и като е отказал да спре просто го очистиха. Ако броите колко "звезди" са гътнали в Америка от обесване, хапчета, свръхдоза, самолетни или хеликоптерни катастрофи ще ви стане лошо. И винаги се случва точно в моменти, в които решават да бъдат свободни и да нарушават правилата на играта. Статистика просто. За тия дето искат да ровят. Брайънт беше най-близкото до мечтаният Джордан 2. И като начин на мислене, и като начин на игра. Сега ще зяпате кравата Брони. Новата супер звезда е Уембаяма, но той не е кореняк американец и системата ще намери начин да го спре.

Шерлок Холмс ряпа да яде пред желязната ти логика ! По нея жив професионален спортист в пенсия да не е останал !

В ташаците и те заболи главата, като идеш на доктор му кажи, че имаш главобол. Така мислите, соросробите. Или обърках, матряла, според еднокнижният ви вожд на прехода.

2016. Kobe Bryant says the beautiful part of business is that there are no salary cap restrictions. The retired NBA superstar will get to put that theory to test as he embarks on a new journey off the court -- managing a $100 million venture capital fund focused on investments in the technology, media and data space.

Абе от руското посолство...къде ви намират все такива олигофрени-конспиратори бе?