Радостин Кишишев: За лятото, в което България биеше и мечтаеше на Европейското

Преди 25 години отборът ни игра основна роля, а бургазлията бе открието на турнира

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Преместиха ни в друг, който като хотел не беше много по-добър. Беше до една магистрала ..." Ами то излиза, че вие всичките ритнитопкьовци сте си били КУРВИ още тогава ... на магистралата. Там ви е местото и на простака Стойков, и на тъпака Костадинов ... да правите сФирки на магистралата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

96-та, при равен 2:2 с Франция, се класирахме и ние, и те. При 2:1 испанците със сигурност са мислили, че ще се стигне до изравняване. Ама нашите тъпаци, тези о щаба де, даже и една елементарна договорка, изгодна за двете страни не можаха да направят. Франция ни била имала зъб от 93-та!? Щото на Испания няма една камара зъби, че точно нашия да им е бил на главата и затова ще се напъват в мач без значение в групите.

А не забравяй как румънците играха" леко разсеяно"и пуснаха на испанците.Те/румънците / бяха с две загуби.

ЧАК ПЪК БИЕШЕ. ЕДНА ПОБЕДА НАД РУМЪНИЯ, РАВЕН С ИСПАНИЯ И ЗАГУБА ОТ ФРАНЦИЯ. ПОСЛЕ ОТПАДАНЕ В ГРУПАТА. ИНАЧЕ БЕШЕ ГОЛЯМ КУПОН, ХОРАТА СЕ РАДВАХА ЯКО, ОСОБЕНО КАТО БИХМЕ РУМЪНИЯ. СПОМНЯМ СИ ЕДИН ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ДЕТО ПОКАЗВАШЕ КАК КУЧЕТО МУ ЩЕ Е... ФРАНЦУЗИТЕ. ТОЯ КЛИП ГО ИМАШЕ ДО СКОРО В МРЕЖАТА, АМА ИЗЧЕЗНА.

Хаха тука обаче има хора, които май не са били родени 1996, но коментират кой е играл. Пенев се върна в отбора 96-та и нещата тръгнаха на зле. После 98-ма съвсем прецака нещата с дисциплината той. Проблема беше дисцисплината в отбора, не че той не можеше да играе. Просто не му се занимаваше и правеше простотии и провокираше другите да правят такива...

Официален мач с екипа на шараните, така ли бе цървулко? А целуваше емблемата пред Джими и Бяса и се кълнеше, че си зелен в червата...

Любо Пенев ни закопа на това европейско заедно с чичо си!После ни закопа и на световното 1998 !Този път без чичо си.Беше един фигурант в националният с отрицателен принос!А това поколение можеше още радост да ни даде.

Любо Пенев не игра на световното 1998, а на европейското колко минути записа?

Грешка..

Точно на световното през '98Чичовото се целуваше и прегъщаше с испанците веднага след мача ,след позорната загубата от тях с 1:6.

Без неговия пас в последната секунда във Франция 1993 за гола на Костадинов, това поколение заминаваше в кофите. Най-вече трябва да благодарим на марадона, че се надруса като животно на сащ'94...

И евреите предната седмица треснаха франсетата.