Радостин Стойчев разкритикува остро играта на националния отбор

Бившият национален селекционер се надява тимът да излезе от кризата

Обратно в новината

Коментари - Радостин Стойчев разкритикува остро играта на националния отбор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е добро у нас, та и волейбола да е добър? Тотална катастрофа навсякъде, като след война. Най жалкото е, че народа е заспал дълбок робски сън.

така е, ама и не е така. През 1994-а пак нищо не беше наред у нас, ама футболистите станаха 4-ти в света. Така, че такива "фойерверки" са възможни. Жалко е, че вече не ни се случват.

А сърбите? По всички икономически показатели са по-зле от нас, преживяха война и бомбардировки. А най-добрият тенисист в света е сърбин, имат 20-25 баскетболисти от световна класа, волеболните им отбори са много, много силни и Лука Йович е сочен за най-големият футболен талант в момента... А разпадащата се държава Украйна стана световен шампион по футбол за юноши до 10 години...

Провалилите се многократно волейболисти нямат самочувствие за да побеждават... Тази национална гарнитура е брак, няма какво да се лъжем.

Със свщ ще ги търсите Радо и Матей. Но нали лизачите застанаха на страната на Данчо§Ганчо. Радвайте им се сега. Станаха милионери за 20 години във волейбола, а България от световна сила стана джудже. Сигурно Радо и Матей са виновни. А пък агънцата Данчо§Ганчо станаха милионери за 20 години управление. Съшо като Перуката във футбола. А на цензура дето трие коментари - да му бера лайката цензурска, федеративна!

Никой не търси предатели!!!

Отдавна съм загубил всякаква надежда, че нещата ще вървят към подобряване с правилните хора, разбиращи това което вършат. Точно обратното - видни номенклатури са налазили спорта и бавно, но сигурно, го съсипват. Тези номенклатури са подкрепяни от спортисти от близкото минало, които може да са били добри спортисти, но като ръководители не стават за чеп за буре. Те обаче не мислят така.... Вижте футбола. Вече 15 години не сме помирисвали голям форум, но всичко е точно. Отдавна се виждаше, че и волейболът отива натам, но всичко е точно. Оправдания, увъртания, лакардии и времето минава, ние пак сме тук. Несменяеми, недосегаеми, нагли..... Публиката ще се върне, когато й се предлага добър продукт, а той в момента е менте. Такъв е каквито са и велможите, които ръководит спорта. Последният да загаси лампата, моля!

За футбола са вече 20 г. Последно бяхме във Франция'98, а миналата година беше Русия'2018 - точно 5 световни първенства. Вече сме на път успешно да поставим "рекорд" в това отношение и за европейските - последно бяхме в Португалия'2004, а се задава 2020-а, когато пак няма да ни има - и там ще станат 5.

Нали си избрахте инж. данчо лазаров ... да му лижете .... Хак да ви е сега на волейбола ....

Изключиетлно точно мнеине. Прави ми ярко впечатление, че Стойчев не плюе по останалите, а коментира обективно. Нещо което липсва в около 98% от интервютата в България на тема спорт.

Състезателите са разписани - дебели и нямат никаква физика.

Няма проблем, Данчо Лазаров е номер 1 и ще организира поредния обир на държавна пара... А резултатите са видни...

Не Д.Лазаров караше добрите играчи да не играят за България, а "специалисти" като Стойчев.

Напротив, точно инжа ги караше да не играят за националния щото ги караше да подписват заробващи договори.