Рахим Стърлинг поздрави Бойко Борисов за поисканата оставка

Звездата на "Трите лъва" бе един от футболистите, който се оплака, че е обиден на расова основа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ли викаше на трибуната на рахимчо на майчин език

Браво на г-н Борисов!

поЗдрави и от нас за Рахим....

Ни моа повече... само таз циганка не го беше поФалила. Дали го е галИл и по главата?

Бойко не го е разбрал. Той разбира само ако му кажеш "Конграчулейшънс, Борисофф!"

А ти какво правиш между краката му

да имаше с какво да пращаш по-Здрави ОК, ама..безполовите може да пращат само поздрави

Разни левскарчета с малки пишоци издавали маймунски звуци... Ми значи са маймуни, па и отвреме навреме чужди ловци ги боцкат с ножки хахаха

ще разберете защо цска има 5 гмо отбора

Едното наказание няма да уплаши никого. Стадионите и сега са празни. А Перуката трябва да подипе главата си с пепел и да си ходи! Борисов постъпва като истински европейски лидер. Пък вие си пишете тука за батки и тикви, колкото искате.

Тоя тиган пък кой му обръща внимание?

Браво. Цяла България го поздравява. С изключение на няколко маргинала, ама май и те са доволни. Главите на най - гадната червена мафия владее БФС.

Какво слагате минуси,бе? Защо нормалните хора в тази страна трябва да се срамуват пред цял свят заради група провокатори - платени расисти и нацисти или каквито и да са помияри ? А футболът не го разбираме, трябва рестарт и много труд !

Питай жена си. )))))

Що постъпва сега така? Това е третия подобен расистки скандал през последните 10 години. Да не говорим за ширещата се корупция, опоскани тренировъчни бази, 500-те човека агитки, които правят проблеми и всички ги знаят кои са и тн. Бойко не е лидер. Той е тарикат, който се възползва от евтин ПР преди избори. Бута тераси и оправя българския футбол, който от години е пълен само с африканци и чалгаджии.

Това, Стърлинг, футболист ли било? Язе си мислех, че е тутун!

сезона на печките е,иде зима и те пущат пушеци

Расистите на сапун!

"платени расисти и нацисти" , ще ме прощаваш "другарю " , но тук платени са основно либерастите ..с грантове

Скоро Тиквун ще започне и да реди състава на националния. Той няма никакво право да се меси във футболната федерация. но заради едно котгречулейшън е готов да продада и футбол и всичко. Някой каза ли какви са били тези расистки скандирания, какви точно? Или някой бил казал..

Борисов да направи закон против расизма!

Маймунките да си папкат бананките и да не се обаждат :))))

може ли каже как разбра че е обиждан след като от трибуните се чуваха маймунски звуци,значи той знае езика на маймуните

Хайде Баце, като си толкова ербаб забрани Луков марш? Ама не ти стиска...

който и да ги подстрекава - не му свалям шапка, и не съм ти никакъв другар

Група маймуни на трибуните си е комуникирала с групата маймуни на терена. Всички са за зоокъта.

Фашистчетата от вчера трябва да бъдат идентифицирани и да им бъде забранено да стъпват на спортни събития у нас и в чужбина доживот!

Борисав да изпапка топките на тая маймуна.

Абе кой е издавал маймунски звуци!?! Тоз рахим ли!?

Тикви и Лидер, в едно изречение! ВЕЛИКО! :))

Що е то?... Черничко, кривокрако, с ръце дланите на които стигат далеч до под коленете, и които то разперва сгънати в лактите настрани и нагоре когато бяга... Не е това което си мислите расисти гадни, а е Рахийм Стърлинг...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Ето за това са им се качили на главите в Англия , защото за най-малко нещо крещят "расизъм" и искат ненормални санкции. Не разследвали банди изнасилвачи с години за да не ги обвинят в расизъм , цели квартали в Лондон са обърнати на джунгли в, които да си бял е опасно за живота и здравето, колко доброволци заминаха в ИДИЛ от Англия , Джихади Джон българин ли беше да ви ....

Трбяваше да ги разпитат, да кажат кой им е платил. Да се разнищи работата и да се разкрие конспирацията срещу България, включително с английско участие.

всички които са против робите им са расисти,а самите те са света вода ненанипта

На тикви и маймуни Господин се не вика!

Не че оправдавам простотията на някои агитки, но... Откога се търси повод ВСИЧКИ българи да се изкарат мръсни расисти! Веднага някои медии свързаха случая с Пол Фрийман, борецът срещу расизма у нас!

Не разбрах - казали са му нещо обидно на маймунски език ли!?!?

Всички поздравяваме Бойко Борисов. Не само Стърлинг.

Иди се направи на много широко скроен любител на мултикултурализма в "Анимълс "

Турция заплашва да залее България и ЕС с бежанци, българския национален отбор по футбол загуби от Англия с 0-6, ноооо. ... бате Бойко получи благодарности и от Ердоган и от Рахим Стърлинг. Така се прави бе, главанаци! Още дълго време ще се купуват къщи в Испания на вашата сметка.

Аз едно не мога да разбера.Защо черните се обиждат, като им казват черни, а белите не се обиждат , като им казват бели?

Ако нашите маймуни играеха като лъвове, и биеха всички наред, на стадиона щеше да има хиляди родители с деца, позитивно настроени хора, които са отишли да се радват и подпрепат любимците и, а не шепа "постоянно присъстващи" със съмнителни ценности, образование, ценз и социален статус. Нужна е критична маса готини хора, които да заглушат дузината, заради които всеки българин, като отиде в чужбина ще се срамува.

В ЮАР решили да премахнат расовата дискриминация и вместо да наричат хората бели и черни взели решение всички да се наричат зелени. Веднъж един автобус се повредил и трябвало да се бута. Шофьорът казал на пътниците: - Хайде сега по-тъмнозелените да слязат да бутат автобуса!

Добре де аз като нямам нищо против негрите принципно , но не желая негърски гета в страната си ,да имам забранени думи за изричане - че да не се обидел някой, и съчувствам на белите жители на ЮАР - расист ли съм ?

Съжалявам, но не е вярно твърдението Ви г-н Борисов-"България, която е една от най-толерантните държави в света" Иначе респект към решението ви! Но ако бяхме толератни нямаше дори коментарите по-долу да бъдат във вида в който са....Нито българите са толератни, нито етностите в България са толерантни към българите....въобще всичко е тотално объркано за жалост в много посоки....

Пълна симфония! Генералният премиер каза:.....! БКП! БКП! Всъщност управлението с декрети си оле-мале в ЕС. .....Всички в БФС са за затвор, а не за оставки, но нали идват избори!?!

викаш точно като агитката на Англия, едни позитивни , усмихнати и дружелюбни хора :))

Принципно си прав, но в случая не просто казват на черните "черни", а им казват, че са маймуни. Което наистина си е обидно, без значение какъв цвят ти е кожата.

с манипулация на вота няма да ни изкарате зорлем расисти,ние не сме расисти,вие сте расистите щом манипулирате

Вярно идиоти са останали в България, с основно ядро в така наречените агитки.