Коментари - Ракетата О'Съливан: Пропилях седем години в алкохол и наркотици | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един мангал, Наркоман и Педдераз, ИЗБЯГАЛИ от затвора, Митьо, може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !! Трябва ЗАБРАНА за слагане на аларма на кола, която вдига ШУМ.. Който иска аларма, нека му звъни ВКЪЩИ или на ТЕЛЕФОНА, но да НЕ изнервя целия квартал или цялото село... По- добре да му ОТКРАДНАТ колата или да я ЗАПАЛЯТ, отколкото да изнервя всички.... А преди години беше най- ДОБРЕ, когато хората си имаха метални ГАРАЖИ пред блока. Ако някое куче вдига ШУМ да изнервя всички, може да затворят кучето в кучкарник ( КОНФИСКУВАТ кучето )..

Типичен Гений от аутистичния спектър ,но кой ли от великите спортисти не е имал подобни проблеми? И Марадона и Фелпс ,но важното е да имаш силата да си го признаеш и да продължиш напред! Освен това мисля че никоя друга игра не е подчинена толкова на един играч той просто я олицетворява!

Благодаря ти, че си честен Рони. Съгласен съм с повечето ти изводи и се прекланям пред теб както като човек, така и като спортист.

но О'Съливан е с талант от Господ Бог.. Истинско снукър бижу, без което играта нямаше да е същата.. Всеки мач, в който участва има специален заряд.. Нека е жив и здрав и да не губи любовта към играта!

Това са ти най-хубавите години, човече.

Глупости!

дано признанието му послужи на други, измамени да тръгнат по пътя на себеугаждането за завръщането им в правия път

Нищо не се е променило. Той с наркотиците е на ти и му личи. И на тази снимка, която е от световното, ми личи.

Ти как разбра?Що не станеш пророк!