Разпадът в Ботев (Пд) продължава, капитанът също си тръгна

Трима основни играчи се разделиха с клуба за един ден, треньорите остават... засега

Обратно в новината

Коментари - Разпадът в Ботев (Пд) продължава, капитанът също си тръгна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Футболните клубове в България са на практика фалирали фирми. Управляват се по малоумен и непазарен начин и единствената причина да съществуват е, да чешат егото ма някой морален лилипут-собственик, и да са повод няколко хиляди олигофрена да се псуват, бият и дригират на стадиона като примитиви. Какъв е смисълът от това?

Няма страшно, Ботев има по-богати привърженици и от на Левски! Ще се купуват виртуални билети, членски карти и т.н.

Айде, и малката кочина ще захапе по едно тире! Ботев-Ловеч!

Си Сопот отдавна.

Да пущат юношите със заплата 2 000 лв на месец и ще оцелеят! Пак добре,че се отърваха от няколко " звезди", сега други да им берат ядовете. Дори и само с юношите ще останат в групата, а догодина-яко жулене на мисирките!

108 + Металик Сопот

Като танцуваха с мустака и валяха кинчичи всичко беше наред.. Само за стадиона ме е яд, кален строж насред града, дано да се стегнат жълтите че края не му се вижда. Ай канарии, за Пловдив го направете.

Скачаха яко само на ЦСКА заради инжекции от трета страна. Хак да им е.

Даже не им плащаше.Всичко беше за "пълен съпорт" от държавата за сделките на Самуилов.Даже футболистите им взимаше без ПАРИ.Имаше един бразилец Жоао Пауло и после Серкан .Даже не знам къде са сега.

Съдбата на всеки заиграл се с Лудогорец и Гела:Марек,Миньор,Дунав. А относно дълговете Ботев имат 50млн.лв. дадени им от Цветан Василев и оформени като заем от КТБ.Платиха го данъкоплатците.

не заради Лудогорец, а по волята и с планомерните целенасочени действия на собственика си д-р Симеон Симеонов. Той все концесията на базата за 35 години и издръжката на клуба, благодарение на който взе концесията, изведнъж се оказа нежелано бреме. Кой казва, че футболът носел само разходи? За някои носи приходи и то какви!