Разпадът в Ботев (Пд) продължава, капитанът също си тръгна

Трима основни играчи се разделиха с клуба за един ден, треньорите остават... засега

Обратно в новината

Коментари - Разпадът в Ботев (Пд) продължава, капитанът също си тръгна | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съдбата на всеки заиграл се с Лудогорец и Гела:Марек,Миньор,Дунав. А относно дълговете Ботев имат 50млн.лв. дадени им от Цветан Василев и оформени като заем от КТБ.Платиха го данъкоплатците.

Скачаха яко само на ЦСКА заради инжекции от трета страна. Хак да им е.

Като танцуваха с мустака и валяха кинчичи всичко беше наред.. Само за стадиона ме е яд, кален строж насред града, дано да се стегнат жълтите че края не му се вижда. Ай канарии, за Пловдив го направете.

108 + Металик Сопот

Да пущат юношите със заплата 2 000 лв на месец и ще оцелеят! Пак добре,че се отърваха от няколко " звезди", сега други да им берат ядовете. Дори и само с юношите ще останат в групата, а догодина-яко жулене на мисирките!

Даже не им плащаше.Всичко беше за "пълен съпорт" от държавата за сделките на Самуилов.Даже футболистите им взимаше без ПАРИ.Имаше един бразилец Жоао Пауло и после Серкан .Даже не знам къде са сега.

Айде, и малката кочина ще захапе по едно тире! Ботев-Ловеч!

Си Сопот отдавна.

Няма страшно, Ботев има по-богати привърженици и от на Левски! Ще се купуват виртуални билети, членски карти и т.н.

не заради Лудогорец, а по волята и с планомерните целенасочени действия на собственика си д-р Симеон Симеонов. Той все концесията на базата за 35 години и издръжката на клуба, благодарение на който взе концесията, изведнъж се оказа нежелано бреме. Кой казва, че футболът носел само разходи? За някои носи приходи и то какви!

Футболните клубове в България са на практика фалирали фирми. Управляват се по малоумен и непазарен начин и единствената причина да съществуват е, да чешат егото ма някой морален лилипут-собственик, и да са повод няколко хиляди олигофрена да се псуват, бият и дригират на стадиона като примитиви. Какъв е смисълът от това?