Разследване на BBC хвърли съмнение над тестовете на Джокович в Белград

Идентификационните номера на сертификатите са с несъответстваща стойност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

BBC не е тази независима медиа, която беше и всички се равняваха по нея. ВВС вече е поръчкова медиа като всички останали! Жалко!

Аре ходи обяснявай че нямаш сестра ... Като изчезналата китайка, дето не беше изчезнала ... Като са го нарочили да го дъвчат, още дълго ще го четем А на ББЦ--то разследването за Австралия Опен и кой пусна тенисисите без ваксини, а полсле ги изгониха... това кога ще го гледаме? Медала както винаги има само една страна... Ще разберем след 10-20 години кога вече няма да е ни е толкоз важно :)

Брей брей вече ББС са и следователи…

Нуле-лумпена да си приготви пуканките и да сяда пред телевизора да гледа тенис

Щом е измамник да бъде наказан

Всичко им е highly probable на BBC

:)))ББС е еталон за безпристрастно разследване!:)))Но зави от това,кой плаща и колко:))))

Не разбирам защо Високият балкански субект съсздаде тази драма?! Върна се като насран, и сега се вижда защо …

се оказа типичен балкански тарикат и мошеник..

Не само за Джокович, но и за сръбския президент, който се хвърли на амбразурата. Но, както знаем мошениците се подкрепят.

Малко камъче обръща колата.

Няма отговор от сръбските институции. Щото се чудят как да мажат, след като са излъгали. Позната родна картинка.

И Джокович, и Циципас.

Титлите му са под въпрос

E той ко е виновен какво му е дала лабораторията. Аз имам фермански зелен сертификат и на него пише до октомври 2023г. Туй показвам.

Малки човечета коментират Великан като Джокера.

Накаъв надупен сърбофил лиже задните части на самозабравилия надут сръбски клоун

Миналата година този зарази Гришо и трябваше да премине през тежко лечение момчето. Сега какво искате, да изпозарази целия тенис елит ли? Трябва да го шитнат от всички състезания този сръбски тарикат, а фирмите да прекратят всички спонсорски договори, за да се научи на правила.

Ние на Балканите обичаме да лъжем и да си купуваме сертификати и дипломи но да ходиш да лъжеш на такова ниво е срамно. Джокера очевидно се помисли за богоизбран.

НА БИБИСИТО НА МАЙКА МУ В УСТАТА

Кво значение има бе. Човвка си е жив и здрав.

Отвратителен балкански мошеник... Малко му е, че го изхвърлиха като мръсен парцал от Австралия. На ход са спонсорите. Дано от Lacoste му прекратят договора и да последват и други компании.

Британските служби няма да му позволят да се подиграва на запада!

Така е. Само Западът може да се подиграва с обикновените хора. А този им бърка в очите за техните шантави разпоредби - изтезание над здрави хора да ги карат насила да се ваксинират! И разберета най-после - заразата се предава от ваксинирани със сертификат, а не от здрави хора след тест!

Първо да разследват пландемията

Антиваксарски п...

Същата медия, която манипулира Даяна ли е това? Защо не разследваха "похожденията" на своя принц Андрю?

Не, не е. Това е BBC

Преди да се разследва и съди Джокович, първо да се разследва "пандемията", СЗО, "ваксините", "мерките", "медиите"... дали не са фалшиви. Щото, ако са фалшиви, Джокович е в правото си да не се съобразява с тях. Така както всеки е в правото си да не се съобразява с разпорежданията на фалшиви полицаи, както имаше едни мутри преоблечени като полицаи, на едни протести.

tonk11

Ако ще да се съобразява. Има право на избор. Но да представиш фалшив тест е измама. Това не е несъобразяване с пандемията, ваксините и....... а чиста лъжа.

Минус по минус - плюс. Да измамиш измамниците, не е измама. Много сте зле.

Хем пишат че са правени в РАЗЛИЧНИ лаборатории хем пак пишат че други тестове на същата лаборатория били с последователни номера ...

tonk11

Не са в различни лаборатории. Някой умник превежда. Отгоре на бланката е името на лабораторията - една и съща.

Що не четеш и по-надолу от ембелмата на двете хартийки, а? Щеше да видиш, че двата теста са направени в две различни лаборатории и с два различни продукта за PCR тест - (различен производител на комплектите от реактиви): И за чукчите-писатели цитирам: I. За теста на 16.12.2021: 1. Име на лабораторията: Лаборатория - Завод за биоциди и медицинска екология 2. Номер на лабораторния протокол: P12426 3. Реактиви използвани за теста: Xpert Xpress SARS-CoV-2 4. Производител на реактивите: GeneXpert 5. Резултатът е готов: 7 часа и 15 минути след пробовземането II. За теста на 22.12.2021: 1. Име на лабораторията: Институт за вурусология, ваксини и серуми - Торлак 2. Номер на лабораторния протокол: 68B913 3. Реактиви използвани за теста: 4. Производител на реактивите: Sansure Biotech INC, Hunan Province 5. Резултатът е готов: 2 часа и 3 минути след пробовземането п.п. Основен проблем в България за всички с претенции е, че НЕ МОГАТ ДА ЧЕТАТ. За разбирането на прочетеното е безсмислено да се говори. За писането им, пък - 'ич.

Да му ядете главата. Малки злобни хора.

Надал мачка мишкоо кшстъбският клоун

Последното изречение казва всичко. "ВВС не се наема да твърди", щото ако го твърди ще понесе огромна щета от загубено дело. Английски кенеф!

Последното изречение, показва , че BBC e сериозна медия, който преди да получи отговори от сръбска страна, както и от екипа на Джокович към когото също е отправила запитване няма да твърди нищо.

Е то беше ясно още тогава. Дай на простия власт и му гледай сеира! Язък за антуража му ,дето не си доогледал работата.

Е наказанието в Сърбия за нарушаване на карантината?!Май че и там е глоба и затвор.Що се ослушват Сръболяците,след като Джоко доказано е нарушил карантината?!

Положителния PCR тест НЕ Е доказателство че си болен от ковид и че си заразопреносител. Това е просто един тест, резултата от който може да показва различни неща, само едното от които е, че си заразен с ковид. Дебилната рая не го ли разбрахте това за 2 и кусур години?

Нарушението е именно, че е бил заразен и го е разнасял. Ако иска да си боледува. Той не вярва в медицината - негов си проблем. Да ходи да се гуши с иранеца и да му дава парите си. Негови са си, нека ги дава на който шарлатанин му казва главата.

Ще бъде ли скоро отворена специалност в университетите "експерт-ковидар по ковид системи, документация и процедури". Материята свързана с ковидарството стана твърде сложна за хора без специално образование в тази сфера.

Така е. Макар че на едно практическо ниво нещата са доста елементарни. Едни хора взеха едни пари.

Разкриха го подлият "анитиваксър". Как се осмелява изобщо някой да се гарви със свещенната религиозна институция наречена КОВИД и да фалшифицира официално признаните му индулгенции? Днес подправя сертификат и а утре какво, пари? Виж за сертифицираните от Ковид църквата набученяци е разрешено да сеят зараза където и колкото им падне... но този е за затвора. Долен изверг и теророст. Ковид сертификатите са свещенни и божия благодат.

Лабораториите направили изследванета са различни, затова е логично първите цифри от номера да са различни. Напълно възможо е , а също е много вероятно първите цифри да предтавляват кода на лобаротарията.

Различна ти тиквата. Тидори не си погледнал снимката на двата документа. Абе тука пълно с кретени, които само си чешат клавиатурите и каисиите.

И защо номерата на теста да трябва да са "поредни"???? Да не би номерата на кредитните карти например - да са поредни? Или ЕГН-тата на хората? Да не би и номерата на личните документи - лична карта, паспорт и т.н да са поредни??? Тези номера се генерират по някакъв а;горитъм, за който журналистите не са достатъчно умни, че да го проумеят.

"Някаквия алгоритм" е различен само за тестовете на Джокович. :-)))))

"Тези номера се генерират по някакъв а;горитъм"... Браво. Много компетентно. Не знаеш как става, но става по "накакъв алгоритъм". Съвсем последователно се генерират номерата за сведение.

BBC които и на батето врътнаха един номер... А Лондон в крайна сметка беше домакин 2012... Демагогията там е на висоооокооо нивоооо

Правилно отбелязваш, че именно BBC хвана батето като се опитваше да получи подкуп. В тази част на света доста мошеници хващат... Особено по-глупавите такива

Здрав ли е? Здрав е. Повече от това не виждам какво има да се коментра. Здрав човек беше изгонен все едно е чумав.... ако съм аз повече няма и да си помисля да посетя каторгата Австралия.

Не се учудвам на някой от вас.Избрахте за премиер на страната лъжец ,защо не и сърбина да лъже.Правилата са за всички,хубави-лоши еднакви.

Прав си. Едно 80% от този народ идолизират мошениците. И затова такива са и управляващите, които челастрят добитъка наред. Както самите срби са казали" Говно со пари - личност. Личност без пари - говно"

Здрав мошеник!

Хм. И така да е. Най-съмнителното в случая е, че тъкмо Би Би Си се занимават с това. От тази долнопробна медия сигурно мечтаят още целият свят да е част от продънената им "империя".

Балкански тарикатлък.

Представяш ли си? Да трябва да фалшифицира документ, че е болен, за да го пуснат... да играе тенис! Театър на абсурда.

Щом чуя за BBC от тук нататък е ясно че всичко е лъжа . British Bullshit Corporation. Нека незабравяме че УК са господарите на каторжниците от фашиската Австралия

Бате, ти ли си ?

…. Иначе децата си ваксинира…а себе си защо не? Явно защото е по голям химик дори от Надал

Доказаха очевидното, освен че е прост е и доста тъп.

Ееее, как точно си го оределил. Сигурно си академик. Възхищавам ти се.... малко злобно човече, пълно с комплекси... Не може да пипнеш с малкото си криво пръстче земята, по която ходи ВЕЛИКИЯТ ДЖОКОВИЧ!

Ти да не си македонско сърбомаско л*о?

Българин съм! И се гордея с това!