Разследват визите и на други тенисисти за Australian open, още има шанс Новак да играе

Сърбинът обаче може да си тръгне сам, дори юридическите проблеми да отпаднат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джокович може да не цвете и австралиците наистина имат право да правят каквото си искат в препържената си от жега пустиня/държава. Но си вкараха тъп автогол защото се заядоха с Но.1 в много полулярен спорт. Но тъпото си е тъпо ...

Талантлив спортист, но тъп задник.

Ноле се оказа един твърдоглав сърбин, свикнал да минава по втория начин. Падна ми в очите. Има правила. И всеки турнир си ги определя. Като не иска да ги спазва, няма проблем. Стои си у сръПско и метка гюбеци. Другото е... хубава работа, ама сръбска.

Турнира го покани. Той няма проблем с тях. Поздравления за Джоко. Така трябва за да се чустваш човек.

Разликата между тия другите с менте визите и Ноле е че той не крие твърдата си антиваксърска позиция

Австралийците ще духат яко китайската супа , коящо ще им я сервира Китайската Народна Република на олимпийските игри в Пекин.Ако някой австралийски олимпиец няма три китайски ваксини /заедно с бустера/ няма и да помиришат напускане на китайските карантинни лагери/даже няма да е и хотел според западните разбирания/.

В крайна сметка всяка държава си определя свои правила и сама взима решение дали да допусне някой на своята територия. Щом не си спазил тези изисквания е напълно нормално да се отнесат с теб по този начин. Правилата са, за да се спазват, независимо дали е най- обикновен човек или Джокович. Защо да направят изключение за нвго, само защото е най-добрия тенесист? И кога ще разберем, че нашите балкански тарикатлъци минават само тук, а в нормалните страни ни се смеят?

Проблема е, че държавата на аборигените не спазва собствените си правила.

Добре, Китай са независима държава и е натикала разни мюслита в концлагери! Приемаш ли? Ние сме независима държава и приемаме да вкараме цингите в Белене!

Китай тормози свои граждани, живеещи в Китай. Има разлика...

А къде са АТП? Заради една ..... от Китай, спряха всички турнири, а заради Джоката, никаква реакция!

Драма има само в празните шумадийски тикви, че не са минали балканските тарикатлъци. Понеделник в конски вагон или контейнер обратно при Горан, Сърджан и подгласящите им игнорантни идиоти. АО ще има както и без, така и след "Ноле" и другарите му антиваксъри!

Започнал съм бизнес. Голям! Ще продавам в интернет Звездата на, кой беше, Давид! Голяма, жълта, с Шест лъча! На нея , ще пише: Не съм ваксиниран!

Като онзи виц , как беше, коя е най важната професия: Юристът - ние правим законите, Инжинерът - ние сме най - важни, щото от хауса правим ред! Политикът - а според теб, кой създава хауса?

"Хаос" се пише, душичка. С "О". "Хаус" е "музиката" за неграмотни, малоумни, напушени идиоти, които са мяркали сериала "д-р Хаус".

Много е модерно да извиняваш неграмотността си с автокоректор. Дори и да ползваш такъв това значи, че имаш нужда някой да оправя грешките ти.

Че аз пиша за музиката бе! Вие за какво си помислихте?

А за инжИнер какво мислиш.

За това, кога се издава медицинско изключение си има правила. Например трима от допуснатите са били заразени с Ковид през последните 6 месеца. Джокович не отговаря на нито едно от правилата. И аз го харесвам като тенисист, велик е, но това не е основание да не спазва законовите разпоредби.

Пич, отива на летището и го тестват! Ако е добре, го хакат там 14 дена и го наблюдават! Хайде стига гевезелъци! На Олимпиадата, ако китайците кажат, че австралийците трябва да са с 10 ваксини и то китайски, какво правим! Тъпите аборигени да си сменят правилата!

Айде бе не отговарял на нито едно, ти от къде знаеш? Човека има право да запази в тайна личната си информация! Това обаче ги побърква журналята и полицитиците популисти ... "как така?" Ми на ей така !

Джоката ги изработи от всякъде ! Безмилостно. Отиде, опита да играе, но се намесиха политиците, и се осраха! Сега Ноле има оправдание пред спонсори и пред АТП, да не му отнемат точки! Брилянтен! Ще ги скъса от дела!

Ако е истина, че са пуснали неваксинирани, а Джоката е затворник, ще се окаже че премиерът на аборигенска, каторжна, на леки жени, Австралия, трябва да подаде оставка! Ха ха ха ха, заядоха се с Новак!

Ако пуснат този нагъл српски ц-и-г-а-н-и-н да играе няма да гледам този ПОЗОР! Има си правила и те са за ВСИЧКИ! За мен вече този е компрометиран спортист без грам чест и достойнство!

Мнението си е твое и уважавам правото на всеки да си го изказва. Но нямаш право да говориш от името на Българите ! Респективно - Мое !

Ноле е ВЕЛИК А ти си един помияр и ако може модераторите на сайта да махнат БЪЛГАРИН