17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правилникът е категоричен. Червен картон в такава ситуация се дава, ако извършителят е последен в защита. Абсолютно ясно се вижда, че на повече от два метра между линията на нарушението и голлинията на Аталанта има още един защитник. Това че е на другия фланг е без значение. Не е указано като изключение в правилника.

Татко Флорентино пак се бръкна и балерините минават!

Ало, дираджиите, оправете си заглавието, Реал се измъкнал. Вие сами пишете, че италианците имали само 2 удара към вратата на Реал и то доста в страни от нея, а Реал имал 20... Като как са се измъкнали и откъде.

Явно фенчетата на Барцилона пак са окупирали форумите. Нямало картон, четете правилника бе фенчета, то не е въпрос само да гледаш телевизор... Чакаме ви в сряда за пореднана четворка, а може и осмица да отнесете в Париж. И пичове, не говорете за съдии, защото скоро беше мача срещу Ювентус, за да ви запази съдията отмени три гола на Мората, е в Испания Кристиано ви сложи по местата и ви биха като маче в дувар ама...

преди да говориш, консултирай се със статистиката. А тя сочи че през последните 10 години барса само 1 пъти е подпирана от съдии. Онзи мач с ПСЖ 6:1. А в Торино и трите попадения на Мората си бяха засада. Не оспорвам червения картон на италианците, но погледни в колко мача РМ в ШЛ са били подпирани от съдиите и пак ще говорим!!!

Подаръците от съдиите за балетистите продължават. Така се печелят купи ?!

Това няма да е червен картон в 95% от случаите.

ако трябваше да се покаже на играч на РМ.

Я си припомнете червения картон на Милитао, когато двамата с Варан бяха на гърба на нападателя далеч преди пенала и той неволно го закачи и получи директен червен картон в 8-мата минута.

Престъпление! Имаше друг футболист, който беше доста по-напред.

Имаше футболист.....вратаря

Я си пусни клипа и пак погледни. Правилата са пределно ясни. Жалко, че не са за неграмотни. Дори да е в другата половина на наказателното, той е пред играча на Педал.

Малко по-напред, НО... в другата част на наказателното поле. Щеше да види отблизо гола.