17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То хубаво, че си тук, ама защо ти трябваше да симулираш на АО? И да не беше, пак щеше да регистрираш същото постижение, даже и да беше загубил мача в третия кръг. На тези, които ще ми опонират, отговарям предварително с думите на Матс Виландер в ефира на Евроспорт. Невъзможно е да се изиграят четири мача на ниво турнир от голям шлем с разкъсан мускул. Ако той не я разбира тази материя и аз греша.

Значи Виландер е прост и практиката го доказа! Да се извини, че те е подвел!

Като става въпрос за тенис, приемам, че Виландер е по-прост от Борг, Макенроу, Конърс, Евърт, Граф, Навратилова и още 15-20 други. Ако си някой от тях, ще пиша до централата на Евроспорт, с настояване да ми се извини. Ако не, съжалявам за заблудата ти, че разбираш от тенис повече от него, ама ще продължа да вярвам на оценката му.

Как ще коментирате снимките от скенера, които показват и доказват разкъсан мускул? Между другото думите на Виландер са нищо повече от мнение - нито са факт, нито почиват на факти.

Няма да ги коментирам, защото не съм ги виждал и дори да ги огледам вниматерно, нямам квалификация да ги разбера. Но говорих с мой приятел, квалифициран специалист, лекар на един от водещите отбори в България, човек извършил стотици операции, следствие на спортен травматизъм. Та неговота мнение съвпада с това, казано от Виландер. Да допълня. Докторът е луд на тема тенис и върл фен на Джокович.

Евалата Ноле!

Тъкмо гледах Стоичков, пълен простак, но идол за Барселона. Явно това е схемата.

Размаза англо саксите и ги навря в ....

Тъкмо гледах как имитира Шарапова и Надал, как държа чадъра на детето, което трябваше да му държи чадъра. Много добър футболист. Браво Ноле, показа балканското привъзходство, както и славянското.

Ай стига сте ни занимавали с тоя смешник, симулант и простак!

А, вие сте комплексар, чалга простак!! И на кой му пука,че се изразявате за Моля по този безобразен начин ..

Нещо като Ърт, Уйнд енд Файър, ама не съвсем. Но иначе евала, пич, голяма работа си! Барем ти да отсрамиш Балканите! То се видя, че другото е ерзац.....