Роналдо проговори за обвиненията на странна пресконференция

Португалецът пожела да е на брифинга, но въпроси от английски журналисти не се допуснаха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Роналдо! Би точен шут и на извратените, лъжливи наглеци, които убиха лейди Даяна.

да направят брифинг с майорга, интересно е как ще отговаря. нейната изповед ще се продава добре. айде да я чуем нея, ама нещо си трае - понеже не е лъжкиня, нали така, фенове на миту?

а, да, намерил се е някой най-после културно да отсвири папараците. има ги много богати и нападнати от пишещите най-вече британски хищници, че и президенти има, които са почвали да се оправдават "оу, ама аз съм невинен" с обратен ефект - поредна лавина от нападки от сорта - щом казва така, работата не е чиста и т.н до безкрайност. майстори да изопачават всяка дума бол. така че да, странна пресконференция за медийните хиени. това пресконференциите да не са съдебни процеси? къде се намирате бе, ало...

Не харесвам железопътните траверси. Особено не харесвам този малцинствен железопътен траверс. В случая не просто е прав, а направо се е изгаврил с рижавите примати. Горките останали недоволни, че не са задали кьорав въпрос. Направо да ги оплачеш.

Май постовете в коментарите показват, че има доста по-кадърни хора за журналисти от тези, дето пишат статиите. Що ли и аз пиша тук изобщо... И що ли чета...

Българин ли е!? Да не ни е президент или премиер!?

Курварлъка в америка е индустрия която се движи от адвокати. Че даже една курва цял президент за малко да свали, но пък докара недоразумението буш малък. В случая с роналдо парите ще отидат за адвокати и вероятно подкупи, но за курвата нищо няма да има. за съжаление обаче и наказание няма да има.

То за толкова мильони за едното ритане и КЕНГУРОТО от Сандански ще проговори и то на български и с пура в уста

Досега не бях срещал думата "милЬОни". Това на какъв език е?

има един съседен на нас "народ", дето пише на спел фонетика... ама браво май просто е неграмотен ;)

На всички е ясно какво е искала тая шафрантия в стаята на Роналдо. А и че гелосания си е егоист си личи от далече. Не му симпатизирам, но в случая си е абсолютно прав. А леката жена, веднъж свършила парите явно грачи за още. Е, щом е сключила споразумение, сега могат да и вземат и тези пари, които си е заработила предния път. 300 000 за една вечер - доста скъпа жрица, но щом пича няма мозък и има пари - да ги прахосва. Но сега тази да алчнее още - съжалявам ама ... няма да стане, драга! Заключение - хванете си свястно момиче, обичайте се, уважавайте се, по повечко на седмица даже и всичко останало ще се нареди. Защото светът е пълен с корври и гелосани, дето и чеп за зеле не става от тях!

и чак след това алтруист. за да си играч от класа трябва и комбинативен, бърз мозък от класа освен останалото.

на цигане ми мяза на снимката! А на Вас?

понеже казах, че ми мяза на футболист, вкарал чудесен гол. и те питах всеки с мургава кожа ли е цигане според тебе? по тая логика, ако това беше в рубриката лайф, що там не зададе същия въпрос за херцогинята?

Роналчо и мильоните са проговорили

Пак този неграмотник с "милЬОните"...

За какво да коментира да ви качи тиража Хлебарки!

Много добре даже е отговорил. След като е дал почти 1 милион за адвокати, защото той да отговаря на въпроси. Човека отговори казва добре съм щастлив съм здрав съм.

Кой му пука?

Уважаеми Дир.бг, Роналдо проговори............ . Когато отворим статията/новината, разбираме, че Роналдо не е проговорил. Той няма какво да каже, адвокатите му вече са казало каквото имат, така казва той. Е каква новина/статия е това? Абсолютно безсмислена статия/новина. Готови сте на всичко вече както много други сайтове само и само да кликнат на новината/статията. Поздравления!

Кво общо има с България!?

Ако е невинен Да но.......

имах предвид, какво го увърта, не му е чиста работата

по-просто да каже "Невинен съм", вместо толкова много излишна информация.

и щастието са излишна информация?