Роналдо проговори за обвиненията на странна пресконференция

Португалецът пожела да е на брифинга, но въпроси от английски журналисти не се допуснаха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-просто да каже "Невинен съм", вместо толкова много излишна информация.

Ако е невинен Да но.......

имах предвид, какво го увърта, не му е чиста работата

Кво общо има с България!?

Уважаеми Дир.бг, Роналдо проговори............ . Когато отворим статията/новината, разбираме, че Роналдо не е проговорил. Той няма какво да каже, адвокатите му вече са казало каквото имат, така казва той. Е каква новина/статия е това? Абсолютно безсмислена статия/новина. Готови сте на всичко вече както много други сайтове само и само да кликнат на новината/статията. Поздравления!

Кой му пука?

Много добре даже е отговорил. След като е дал почти 1 милион за адвокати, защото той да отговаря на въпроси. Човека отговори казва добре съм щастлив съм здрав съм.

За какво да коментира да ви качи тиража Хлебарки!

Роналчо и мильоните са проговорили

на цигане ми мяза на снимката! А на Вас?

На всички е ясно какво е искала тая шафрантия в стаята на Роналдо. А и че гелосания си е егоист си личи от далече. Не му симпатизирам, но в случая си е абсолютно прав. А леката жена, веднъж свършила парите явно грачи за още. Е, щом е сключила споразумение, сега могат да и вземат и тези пари, които си е заработила предния път. 300 000 за една вечер - доста скъпа жрица, но щом пича няма мозък и има пари - да ги прахосва. Но сега тази да алчнее още - съжалявам ама ... няма да стане, драга! Заключение - хванете си свястно момиче, обичайте се, уважавайте се, по повечко на седмица даже и всичко останало ще се нареди. Защото светът е пълен с корври и гелосани, дето и чеп за зеле не става от тях!

То за толкова мильони за едното ритане и КЕНГУРОТО от Сандански ще проговори и то на български и с пура в уста

Курварлъка в америка е индустрия която се движи от адвокати. Че даже една курва цял президент за малко да свали, но пък докара недоразумението буш малък. В случая с роналдо парите ще отидат за адвокати и вероятно подкупи, но за курвата нищо няма да има. за съжаление обаче и наказание няма да има.

Българин ли е!? Да не ни е президент или премиер!?

Май постовете в коментарите показват, че има доста по-кадърни хора за журналисти от тези, дето пишат статиите. Що ли и аз пиша тук изобщо... И що ли чета...

Досега не бях срещал думата "милЬОни". Това на какъв език е?

Пак този неграмотник с "милЬОните"...

Не харесвам железопътните траверси. Особено не харесвам този малцинствен железопътен траверс. В случая не просто е прав, а направо се е изгаврил с рижавите примати. Горките останали недоволни, че не са задали кьорав въпрос. Направо да ги оплачеш.

има един съседен на нас "народ", дето пише на спел фонетика... ама браво май просто е неграмотен ;)

а, да, намерил се е някой най-после културно да отсвири папараците. има ги много богати и нападнати от пишещите най-вече британски хищници, че и президенти има, които са почвали да се оправдават "оу, ама аз съм невинен" с обратен ефект - поредна лавина от нападки от сорта - щом казва така, работата не е чиста и т.н до безкрайност. майстори да изопачават всяка дума бол. така че да, странна пресконференция за медийните хиени. това пресконференциите да не са съдебни процеси? къде се намирате бе, ало...

да направят брифинг с майорга, интересно е как ще отговаря. нейната изповед ще се продава добре. айде да я чуем нея, ама нещо си трае - понеже не е лъжкиня, нали така, фенове на миту?

Браво на Роналдо! Би точен шут и на извратените, лъжливи наглеци, които убиха лейди Даяна.

и чак след това алтруист. за да си играч от класа трябва и комбинативен, бърз мозък от класа освен останалото.

и щастието са излишна информация?

понеже казах, че ми мяза на футболист, вкарал чудесен гол. и те питах всеки с мургава кожа ли е цигане според тебе? по тая логика, ако това беше в рубриката лайф, що там не зададе същия въпрос за херцогинята?