17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато има ГЕРБ, дотогава няма да има спорт.! А и всичко друго.

Обаче винаги би протегнала ръка за помощ на по-слаби. Това е най-голямата й сила.

браво на Русия!

почти нула, защита - почти нула, блок и нападение - малко над нула. Хъс, спортна злоба, национално чувство и достойнство - пълна нула. Майсторство - почти нула. Като цяло нула отбор! А въпросните "звезди" в отбора са клечка кибрит, която изгаря за секунди. Смешни и жалки! Единственото решение е публиката да напусне залите и да играят на напълно празни трибуни. Те това заслужават с отношението си към сърцатата публика! Докога ще чакаме да направят нещо свястно и запомнящо се? Където футболът, там и волеболът, там и цялата държава. Каквато държавата, такива и хората, такъв и спортът...

В България няма вече спорт. Но спортното министерство е 300 души... За волейбола - този трньор е износен, трябват млади хора, с нови разбирания... Бас хващам, че повечето играчи на почивките изобщо не разбират какво им говори, няма комуникация...

кой на фани на бий кат шкембе у тараби! Силни бяхме в миналото щот се инвестираше в спорта сега в магистрали!

претърпя четвърто поредно поражение

Нищо де, поне първенството и школите са ни силни под ръководството на демократа-либерал Данчо Данчев.

И да не са силни, поне са интересни, може би.

Инжинера си е кремълска подлога и винаги гарантира 3 точки за Господарите си. Случайно ли офисите на федерацията са в паркхотел Москва? Тоя мач сме го гледали 100 пъти.

Холивудски ли е филма? С бат Арни в главната роля?

рашаните са си класа, дори и на футбола..... а ние сме си пак същите л....!

Не са прекалено силни, просто ние сме прекалено слаби.

Виновни са Радо и Матей както винаги, международното положение разбира се и най-вече липсата на пари. Дайте ни още пари и не питайте къде отиват по предназначение.

Абе, важното е Данчо да е добре, Кралев и Боко. Другото, майната му.

Вие кво искате? Не сме 150-300 милиона, чеда вадиш от всичко по много! Ай сиктир!

Навремето не ни пречеше СССР, като беше 300млн. да го бием по много спортове. Индия като е 1.5млрд, не й помага в спорта. И изобщо, един диамант, струва колкото десетки композиции с въглища. Ако и едно, и другото да е въглерод.

По тая тъпа логика - защо Китай не е световен шампион? Ама то и в топ 20 ги нямало....

ама и китайците ни опукака с 3:0 и китайките пак с 3:0.... Че и японците, че и никому неизвестните португалци... Некадърници е точната дума!

Проглушиха ни ушите, че тазгодишната Лига на нациите ще се използва за обиграване и намиране на точния състав за олимпийската квалификация, но лично аз не виждам нищо пизитивно в играта ни, с изключение на някои моментни проблясъци. В повечето мачове сме потресаващо слаби и то на абсолютно всички елементи, може би само блокадата от време на време сработва. Посрещане-разсеяно, не позволява на разпределителите да дадат добра топка на нападателите, в много случаи направо липсва... Никога не сме се славили с добра защита, но сега е просто трагична. Оттам възможностите за контраигра са нулеви. Шаблонно нападение, никаква креативност и изненада, често се взимат погрешни решения как и от коя зона да се атакува, търси се сила при отиграването, при очевидно добре построена блокада на противника и т.н. И най-големият ни проблем-трагичен сервиз! Недопустимо е играчи с някакви претенции да не могат да вкарат поне два поредни сервиза, някои за цял мач даже успяват незнайно как да вкарат три-четири в игра, всичко друго е или в мрежата или аут. Играчите, който изпълняват флот сервиз също бъркат често. Единствените, които са сравнително стабилни на сервиз са Скримов, Разалин Пенчев и донякъде Сеганов. Другите къде са? Тепърва ли ще усвояват този базов елемент от волейбола? С две думи- играем демодиран, бавен, направо допотопен волейбол, изоставаме с много от водещите сили. Така наречените млади състезатели, с много малки изключения, не показват нищо, с което да заслужат мястото си в отбора. Нищо добро не ни чака в обозримо бъдеще, предвид и на предстоящото скоро отказване на доста от опитните ни играчи....

То да беше само волейбола... И изобщо, само спорта... с мед да ги намажеш. Не ти ли прави впечатление, че държавата е антибългарска, а обществото е в разпад. Ти си се притеснил за "сервиса".

Много добър, професионален коментар! Жалко, че такива хора не пишат статиите.

Докъде стигнахме, всички да са прекалено силни за България, победа инцидентно за малко самочувствие. А Русия винаги е била прекалено силна за България.

А бе тия кретени знаят ли какво е да си биеш до смърт? За какво има плащаме зплата?