17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На какво да им се възхищаваме на олигарския им модел сравнивм с идитизьм и наглост с политиката срещу цял свят ако може да изнудват,да източват чужди държави с военна намеса да се бъркат на всякъде,държава докарала народа си до алкохолизьм и проституция ,държава управлявана по болшевишки

Да си играят "чистите "сестри Уйлямс и плувците,дето изобщо не са опитвали допинг.....смешници.....на път са след 2 хиляди години да съсипят олимпиза...на следващата олимпиада ще гледаме хора със сменени полове и вероятно представители на третия пол......изроди...

За да има ред трябва да се отстранят 200 държави. Да остане само Русия. И пак ще победи.

Ама когато хванат , не просто състезател, ами държавата да мами, нормално наказват държавата.Кво се възбуждат ушанките , да се възмущават от държавата си , ама не им стиска, което още веднъж показва каква е държавата.. Горкото Джудже ще трябва да си прави фотосесиите и да се представя за голяма сила и победител не вкъщи с шампиони, а да обикаля Сибир за упоени тигри и по степни военни полигони. Смилете се , ботокса лъже , вече е на години.

Сред доказаните нарушители има и боксьори. Така че ако искате забранете руската федерация по бокс.

Урааа...!И така последните ще станат "първи"!Олимпиадите не са политически арени-да,да ама не!

Аууу, ще се разплача. Какво ще правим без руснаците - тези хора които се опитват да мамят целия свят.

Едно голямо БРАВО за руските боксьори!

Браво на пичовете. Каквото повикало такова се обадило!

И какво толкова? Все едно са извършили някакво геройство или са направили нещо особено значимо, с някакъв невероятен резултат! На никой не му пука!

Геройство щеше да бъде , ако бяха се опънали на държавата си , заради чиито измами пропускат състезания. Вместо това , просто познатото лизане на задника на Вожда и традиционното верноподаничество към виновника за ситуацията, руска крепостна класика.

Това е руският характер! Железни са! А колкотко до хамериканците - да го ду.....

Наивник. Заповед отгоре (Путин). Недей да величаеш руските герои.

Наистина е характер, руснакът винаги лиже и се навежда е на Господаря , макар той да е виновен за съдбата му . Изпълнява се специален Сибирски ритуал , Вождът сочи кой му е срал в гащите , а мужикът повтаря в транс думите на Вожда .

Американският лекоатлет и олимпийски медалист - Уил Клей, се размина с наказание заради употреба на допинг. 27-годишният състезател даде положителна проба за наличие на кленбутерол в организма си в началото на август. Американската антидопингова агенция започна разследване по случая, след което се оказа, че кленбутеролът в организма на Клей се дължи на заразено месо, което консумирал в Мексико. Заразеното месо и фактът, че теста е направен в период, в който Клей не е бил на състезание, са накарали антидопинговата агенция да не наказва състезателя, като резултатите му от този сезон няма да бъдат анулирани. Клей е сребърен медалист в тройния скок от Олимпиадите в Лондон и Рио, като има и бронз в скока на дължина от игрите в Лондон.

Вече трети ден поред го пишеш това(по няколко пъти) И по сто пъти да го пишеш...няма да стане истина. Руската пропаганда върви само при слабоумни(тоест при русофилите)

При теб върви всичко.Така е при обратните

Това е целта, да не получат те медалите, а при Олимпиадите трябвало да се забрави всякаква политика.

Използването на стимуланти е абсолютно против самата същност на Олимпиадата. Политиката не им е виновна.

Много ви здраве. Няма да липсвате на никой

Това "прасчай" идва от факта че си прасе ли?

Яж ми Гуя без руски свине в спорта. Голям кеф. Терористите са наврени в кочината си където им е мястото

Това е човешката, мъжката реакция на джендарските, подмолни, лукави, нагли номерца на сащ.

И какво му е мъжкото? Да се правиш на обиден, че са те хванали да лъжеш!

Кво мъжко има в колхозници, които се мазнят , както винаги към компрометиралата се пред целия свят власт в Москва? Познатите до втръсване дълбоки поклони , страх и липса на мъжество е в основата на руската хилядолетна робия. Нищо ново , чак отвращават с познатите си избилици на покорност.