Коментари - Сабаленка обяви бойкот и не даде интервю след въпросите за Лукашенко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз уважавам украинките, но ви прупоръчва когато и вие ги уважавате, да ползвате качествени презервативи, понеж, 40 % от женското население има вагинални инфекции

Като подкрепя убийци, да си играе за тях. Защо такива боклуци и провокатори изобщо ги допускат. Това е същото, като сюнетираните-мразят запада, плюят го непрекъснато, а дават мило и драго да дойдат.

И аз щях да кажа същото. Ако не иска въпроси за Лукашенко, да не играе с флага на Беларус. Обаче щом си представител на страна която води военни действия спрямо друга европейска страна, ще отговаряш и на политически въпроси. Не искате да месите политиката и спорта - няма проблем откажи се от политиката и спри да представяш тази страна.

Поздравявам я за достойнството !Успех ,Беларус !

Успех на Беларус !

Русофилистиците ще получат инфаркти и инсулти от приказки против кумирите им: убиеца путкин и неговия покорен слуга мунчо рУшетников

Руското племе трябва да се изтрие от лицето на Земята, защото е подло, крадливо, агресивно и нагло

Ако проговори, лукавщенко ще я вкара в затвора. Защо пускат руснаци и белируснаци по състезания, нали имаше забрана? Да си седят в кочините и да грухтят “да здравсвует лилипуткин”

Е, то е ясно , защо й задават такива въпроси! Целта е да я разстроят психически, да не може да размаже онази украинска французойка. Надявам се, няма да се стигне ПАК до дисквалификация, или някаква друга простотия ,от страна на организаторите! Всяка победа на източноправославни славяни, над англосаксонци, е пирон в ковчега на ЦРУ.

Чудя се ако някой журналист случайно попита американски тенесист за война в която САЩ участва или подкрепят, какво ще стане? Не че такъв журналист ще бъде допуснат на един демократичен тенис турнир! Много жалка история се разиграва в света!

САЩ не анексират чужди територии, войните, в които са участвали, са били поканени от съответното правителство.

Кво каза за Нефтените полета на Сирийския народ? Кой ги краде в момента?! А кой нападна Ирак а измислена причина, предизвика гражданска война и загинаха общо над 1 млн. души?! А кой ограби националната им банка и съкровищата в националните им музеи?! А кой нападна Югославия и откъсна Косово- и сложи престъпници да управляват територията, обвинени сега в убийствата на хиляди сърби и търговия с органите им?! А Либия, която спираше африканските бежанци, кой я нападна, унищожи армията и и предизвика гражданска война отново и беше убит законния и лидер, и то след като предложи африканска валута обезпечена със злато и петрол?!!! А Афганистан кой го нападна?! А Ислямска държава кой я създаде?! ЦРУ естествено след разбиването на целия близък изток?! Ако не беше Русия поканена от законното правителство на Сирия, още щеше да има Ислямска държава!!! Краеарите пускаха по някоя бомба на няколко дни и толкова!!! Важното беше да вземем нефта!!! Еййййй глупациии!!!

Дай доказателства с документи. Да дрънка - това всеки го може. Да те питам пак, понеже си от по-ограничените умствено - коя територия на САЩ е отнета от друга държава, при това с неодобрението на цял свят?

Сащ се настаняват в чужди територии, не ги отнемат, а само ги изчерпват и заробват икономически!!! Ваксиниран мозък И го правят с одобрението на целия свет, което по-лошото И какво общо има това с тениса че, коментираш под тази статия- явно нямаш други полета за изява

Сащ анексира половин Мексико.

Те си ги ползват като техни, защо да ги анексират.

Ирак и Сърбия бяха агресивни държави тероризиращи съседите си. Ирак напада без САЩ да ги кара Кувейт и не разкараха Садам навреме. Велокосръбските имперски интереси може да ги защитава само абсолютен антибългарин или човекомразец. Първо, че сърбите дадоха съвсем малко цивилни жертви, второ, че Косово е пълно с албанци, трето, сърбите заслужаваха много повече бой заради терора над бошняци, хървати, албанци и БЪЛГРСКИ македонци. Да не забравим и отношението към българите в откраднатите ни земи.

Цялата територия на САЩ, е отнета територия! Само преди 200 години.

...я пак ,няма война ,която да не е започната от САЩ ...и след тях целият свят да "забърсва "

САЩ ЗА РАЗЛИКА ОТ РАША-ФАША НЕ СА НАПАДАЛИ НИКОЙ БЕЗ ПРИЧИНА, САМО ЗА ДА МУ ОГРАБЯТ ТЕРИТОРИЯТА СЕТИ ЛИ СЕ ТРОЛСКИ БОКЛУКО.

Украинската тенисистка е с френски паспорт и децата и нямат украинско гражданство! Отделно като повечето укри е психична!

Ти виждал ли погледа на пияна рускиня? По психично нещо не можеш да видиш!

_stankow

И какво излезе сега, че жената е виновна, че не отговорила на тъпи и неуместни въпроси !? Ами нейно право си е !

Свитолина за кои играе/? За мъжа си нег ро

На украинките им трябва само еди истински допинг тест и ще заминат да воюват.

Стига Бъркахте спорта с Политиката ? Саблена може да дава , може и да не дава Интервю ! Защо не питате Укрие защо Зеленски Продължава да избива Мирни Граждани , Защо ?

Платен отпадъко, единствено Путлер избива мирни граждани. Едва ли има по-отпадъчно същество от теб.

Точно така деби, Владимир Путин е убиец...... на укронацисти

Ами , като ти гледам коментарите-злобни, обидни и несъстоятелни, се заклевам , че има и по-зле! ТИ !!!

Подбирай си думите !

Поредно признание, че по долно, алчно, безмозъчно същество от журналист няма. Все повече ни убеждават че са мисирки . А бе какво занимавате момичето с политика бе боклуци ? Идете питайте Путин, Лукашенко или миролюбеца дедо ви Байдън. Нещастно шлеме.

Американките питат ли ги какво мислят за войните които америка забърква, финансира и пряко или косвено е замесена по целия свят, няйкой не толкова отдавна са афганистан, сирия, либия, унищожаването на Югославия, подкрепят помощта на Байдън за удължаване и ожесточаване на войната и приближаването до ядрена война?

Украинците и тия които са за Зеленски са пълни ИДИОТИ.. Като някакви Наркомани....

Ако им бяха забранили да играят сега нямаше да има проблеми.

Джендър, пак си прекалил с тревата !?

Всички американски спортисти са представители на Държава водеща постоянни войни! Да ги изгонят от състезание не смеят! Значи и за другите трябва да е така!

Не отишла да я разпъват на кръст, плиткоумни, подкупни , некадърни журналя! А трябваше да и се зададе въпросът, колко украинеца лично Тя е убила по заръка на Лукашенко!

Е как не се яви, даде интервю на корта на Виландер, после и в студиото с Шет и Хенмън, колко още да дава....всички видяха

интервю и пресконференция са две различни неща...

А на "тенис" пресконференция на която я карат да отговаря за действия на Лукашенко, явно няма какво да прави...