Коментари - Сабаленка се сбогува с "Ролан Гарос" и не подмина най-тежкия момент - въпросите за Лукашенко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да вземе да си оправи психиката, голям талант се иска за да паднеш от 2-5 до 7-5 в третия сет, да изгубиш спечелен мач....

Той е спец в това!

Правилното е да се каже: Група ентосиазирани и платени педали от европейският гейпарад. Просто най обикновени педер*сти.

Сабаленка - Швьонтек щеше да е прекрасен финал.

Журналистически фашизъм..Арина е богиня ..

Бугати

Не обръщай внимание на укронацистите, те са болни хора за които единственото лечение е 7.62мм.

Такова лечение е нужно само за ватнофашистите и лизачите им като тебе!

Преследването на спортисти по политически причини е позорно, тази пресконференция е срам за спортните журналисти. Понятието за етика и гуманизъм в човешките отношения съвсем изчезна. И като цяло общата култура спадна драстично., скоро и вещици ще горим.

Всякакви "меки" методи за озаптяване на агресорите са позволени!!!

А е казала нещо срещу Лукашенко, а не може да стъпи там без да влезе в затвора, нищо че е известна. Или да падне от някой прозорец.

И защо трябва да казва нещо срещу него?

основание имаха журналистите да питат всички американски тенесисти как се отнасят към Джордж Буш и войната в Ирак. Но когато става въпрос за САЩ, няма да имат топки да питат такива неща.

къса чурка ти ли си?

По-добре къса баданарка, но по предназначение, отколкото голяма за украса, в единение с европейските ценности.

В САЩ не вкарват в затвора, ако си против войната. Която и да е война.

Не, те САЩ се гордеят, че ако набележат някого за вражески агент или противник на властта отива в Гуантанамо и няма човешки права, защото е терорист. И само за информация, терорист е всеки за тях, който не е с тях.

Целият корт я освиркваше за чао. 20 000 викаха кyp за Путин и Лукашенко

Да, западна-ла кОлтура и циливилизация. Ако това, което си писал е вярно, просто срам за организаторите, за зрителите и за държавата, в която е проведен, защото спорта не бива да се меси с политиката. Обаче американците и това опорочиха. Скоро и това ще изгубят.

Пълни глупости! Явно някакъв филм си гледал, или си сънувал в полюция. Във всеки случай - мачът не си гледал. Нито един! Ама да се изкажеш!

Беаруският ГМО траверс гризна дървото! ДЕН за ТРАУР за всички русофилистици! ХИ ХИ ХИ

Джендър, пак си прекалил с тревата ?!