Коментари - Съдът привика Алвеш заради нови доказателства, ДНК-анализ го заковава | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е тоалетна е изнасилване, ако е в стая не е. Ново наказателно право

Плю си на името. А язък, че го харесваха много хора

Тарифите са различни. За в частна стая и в тоалетна.

Освен това е въпрос и на престиж и имидж. Ако се разбере , че ходи да я шибат по кенефите, ще и падне тарифата. В частна стая си е друга работа.

тя мислила,че влиза в чатна стая,а то било тоалетна..... е каква е разликата къде влиза след като сама влиза,без принуда. Оставам с впрчатление,че ако се е случило в стая е щяло да бъде приемливо....

Абе ако е невинен тоя що само си сменя историята

Добре го е нагласила тая, така ще го оскубе, а той от тъпотия и в затвора ще лежи на всичкото отгоре. Гъз глава затрива.

Дрът мингян

Глупак. Да и се изпразни.освен това можеше да забременее бе!

"жертвата - тя си мислела, че това е частна стая, но когато видяла тоалетна и мивка, опитала да избяга" Значи "жертвата" не е видяла надписа на тоалетната... не е усетила миризмата която обикновено идва от тия места... и интересно ако наистина беше частна стая, за какъв х.й е тръгнала натам? И после защо отговаря на съобщенията на приятеля му и даже му пожелава честита нова година.... Тази жертва много прилича на измамница. Това че Алвеш е прост, тъп и груб, е очевидно за всички, обаче дали наистина е извършил изнасилване.. с оглед историята на "жертвата" по-скоро не са се разбрали за заплащането.

Не са се разбрали за типа на услугата. Като Роналдо - платил си за стандартен секс, а и го набутал отзад. Ако не беше толкова стиснат, нямаше да плаща милиони за неустойки и адвокати след това. Време е да се промени законодателството и да се раздели квалификацията за неплащане на сексуални услуги от квалификацията за изнасилване. За последното трябва да си останат най-суровите закони, разбира се.

Въпроса е що лъже вече 5 пъти ако е била от тези платените и за разлика от Роналдо тази веднага се е оплакала и издала медицинско

Фарселонец гаден

16 минути. Чисто "игрово време" максимално 10 мин. Ми то този срам как да не го отрича.

Последна пета версия. Не е бил доброволен, но тя си го е търсила и си го е заслужила. И тъй като жените знаят много добре какво ги чака по баровете и да не се правят на изненадани, не е ли време да дадем същия съвет и на мъжете и да почнат да си стоят вкъщи при плетките, щото разни златотърсачки им правят номера в клубовете? Или това е друго?

Биха му дузпата на тоя.

Ъъъъ, повече ми прилича на автогол.