17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудесна възможност за някой, който не и сънувал титла от ГШ да я спечели.

Нещастници!

А Рубльов са го пуснали в Австралия с положителен PCR тест, но бил ваксиниран и нямало проблем. Добре, вярно ли смятате хората по света за някакви пълни идиоти?!?

и не личи да им пука...Наказаха го за непослушание,като в детската градина..Ако и сега има такива,които ще възхваляват "реда и демокрацията" в "белите" държави,значи си заслужаваме всичко,което ни се случва сега...за съжаление...

Напротив, цялата тази история с Джокович ще ме "вдъхнови" за нищо на света да не си слагам от тези "ваксини". И въобще не съм антиваксър - и аз и децата ми имат всички задължителни ваксини от имунизационния, които ИМУНИЗИРАТ срещу болести. Много от които, благодарение на ваксините, вече дори и не съществуват. Но цялата тази истерия с това "ваксиниране" против ковид, както и неоспоримите доказателства, че ваксините не пречат особено на разпространението на болестта по никакъв начин, но въпреки това всички настояват да се ваксинираме, но не го правят задължително - ме кара да мисля, че има нещо МНОГО ГНИЛО.

Това е последна инстанция. Австралия от 2020 забрани чужденци да влизат там до края на 2022. Това си е тяхната къща и тяхните правила. Балканските тарикати да си ходят вкъщи..

Що за перверзия е това.....

Всички араби и китайци, които продават МАСКИ, Сертификати и Васкини, трябва да бдъат убивани.. Тия, ПЪРВО ни ЗАРАЗЯВАТ с вируси, а после ни продават боклуци... Хората ГЛАСУВАХА за партия"" Продължваме Промяната"" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ И Сертификати за българи... И да ИЗГОНЯТ всички китайци от БЪлгария и да ЗАТВОРЯТ и закрият Китайските Ресторанти и китайски Магазини, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ с Китайските Корона-вируси и техните мутации.. Чакаме да направят това нещо.... Ако някой в тая партия"" Продължваме Промяната"" си мисли че са ИЗЛЪГАЛИ хората и сега, 4 години ще КРАДАТ на мястото на Боклук Борисов, тия просто ще ги изхвърлим, както махнахме Боклук Б.Б...След като решат тоя ГЛАВЕН проблем, може да започнат да решават и други проблеми...

Пий тия хапчета бе човек. Иначе, ще дойда с бялата риза, с дългите ръкави.

Антиваксълрите,демек истински свободните сме много и за сега болшинство!Така се ражда СЪПРОТИВА!Айде да видиме до къде ще се опитат до стигнат с лъжите си!Англичаните се усетиха,но заблуденште овце продължават да блеят!На Ноле ще му накривите шапката!Да не казвам друго!

п е д е р а с и

Джокович и без да играе, и без да е на АО пак може да вдъхновява антиваксърите и да е пример.Истинската причина да не го допускате, е че вашето котило е приело гнусен метод към непослушните - удряте финансово, искате да сринете човека, държавата, компанията финансово и после е лесно да се разправиш с бедните, това ви е методиката щото марионетките се управлявате от един и същ и ние всички знаеме кой е.

Със сигурност Жокера ще ги съди за милиони , и шансовете да ги осъди тези бивши затворници на нейно кралско величество и месни аборигени са изключително високи ! А предвид факта , че преди година Ноле им дари цял 1000 000$ за борба с пожарите ще наклони веьните на темида в негова посока ! Особено като си орипомним огромните безобразия в тениса с “чистите сестри” Уилямс , с уредените мачове , с манипулираните анти-допингови тестове !

Това е последна инстанция. Австралия от 2020 забрани чужденци да влизат въобще там до края на 2022. Това си е тяхната къща. Балканските тарикати да си ходят вкъщи..

Оказа се че сега за да си министър просто трябва да си ваксър, да си послушен i никакви други качества не ти трябват, козируваш, изпълняваш и хоп ставаш за министър, ти да видиш, пример за младото поколение, бъди нагаждач, мижитурка и ще успееш.

Австралия и всички ваксъри така си го турнаха, че свят ще им се завие. Това петно дето си сложиха с това недоразумение министър няма да го изчистят никога. А австралийците са като него щом са си сложили такъв идиот да им е министър.

Те не разбират ли , че точно този им аргумент кара хората да се замислят дали няма нещо гнило в цялата тази работа , а самите антиваксъри се озлобяват още повече. Нали за това диктаторите забраняват на някои личности да пребивават в държавите им или пък ако са родом от там биват гонени или пък бягат те защото застрашават живота им. Аз смятам , че ако му бяха позволили да играе , това щеше да има по - благоприятен ефект върху антиваксърите и тези , които вярват , че това е конспирация. То едва ли щеше да промени мнението им , но поне щеше да ги успокои и да им покаже , че управляващите наистина мислят за здравето им и нямат някакви скрити задни мисли и подбуди. Но те не го направиха. Което показва или скрива нещо....

кой вярва че тия ме принуждават да се ваксинирам щото било за здравето ми? Кой? И тия дето са се ваксинирали и те са наясно, че това не е за здравето им, ама го правят от страх, че ще останат без работа, други щото са си мижитурки и нагаждачи, малък е процента дето го правят доброволно и от убеденост.Крият колко ваксинирани умират, слагат всички починали, че са от корона, е как да вярваш като това няма нищо общо със здравето ни,а просто се усвояват едни пари, всичко е бизнес, нищо друго, ама с гръб от правителствата.

И защо да взимам виза като после министъра може да ми я отмени, ми направо той да издава визите, че хората да знаят имат ли, нямат ли. Щото ето всичко ми е наред ама министъра може да мисли че съм лош пример за нещо си.Аз как да знам като това във визите не го пише. Сега съм лош пример за ваксините, утре може да е че съм отишъл на концерт на еди кой си и това е лош пример, или съм прочел еди си коя книга или каквот се сетят мръсните фашаги.Колко сме безсилни пред властта, дори те са шепа, а ние милиарди, това е безумно.

В ХХI сме. В ерата на компютрите , Интернет, социалните мрежи. С една дума в ерата на информационните технологии. Нали всеки разбра (от Мелбърн до Каспичан) какво, къде , кога , как и защо се случи с Джокович. Той вълната от антиваксъри вече я е отприштил.Това дали ще играе или няма са играе в турнира няма абсолютно никакво значение в случая. Всеки средно грамотен чете , гледа , слуша и пр. и сам може да избере дали да го възприема когато пример за поддържане или не. По тъпо оправдание от това не можаха ли да измислят.

Australian Closet - Water Closet. Sir.

AWC

Това ли ви в справедливия съд? Нали е личен избор и не е задължително в Сърбия, да се бодеш с експериментален биопродукт, чиито производители са освободени от отговорност? Не ви ли е срам?

Напротив - гордеят се. Така както циганите са горди, с това кой кого измамил, окрал, ограбивл, пребил, изнасилил, убил.

Е, какво излезе - демокрацията, равенството пред закона... Дрън-дрън-дрън! Ми той може да сподели пред медиите, че е имал мокри сънища с Кейт Мидълтън примерно. Щеше ли австралийският съд да реши, че с това е можел да вдъхнови вълна от желаещи да го направят и съответно - да го осъди за изнасилване, щото Кейт не е депозирала официално съгласие? Стар лаф гласи: Заряза ме, щото съм бил съм се бил напил и щяло да можело да съм й бил изневерял...

Той пак ни вдъхновява, нас, антиваксърите.

Само дето не сме антиваксъри, защото имаме задължителните тествани с години ваксини, чиито производители носят отговорност, а сме само против тия експерименталки, които не са ваксини.

Да го глобят и да се отнасят с него като криминал и да се гаврят 10 дни щото "можело.. " средновековно право за целия свят да види

Вече се успокоих. Явно нашият съд не е единственият, който взима решения по всякакви други принципи, само не и тези на правото.

Да те осъдят, защото можеш да вдъхновиш някого е много интересен правен казус. Например наврето е имало хора, които са можели да вдъхновят, че не Слънцето се върти, около Земята, а Земята, около Слънцето.

С АКО ..... ! Без реални факти и доказателства ....!!!!??? И той е в правото си да вземе това решение, на какво основание е длъжен да се ваксинира ...!!!????

Ако...ако....ако...и накрая се насраха. Що за мотиви са това...ако това...ако онова...Бахти и "демократична" Австралия с нейните "правила"... То не знаеш как е правилното, щото все има ако...ако...ако. Ми то целият живот е едно голямо "ако"... Айде сега да докажат твърденията си след тези многобройни "ако". Нагли, арогантни и безскрупулни болни мозъци, които са си повярвали, че са богове и могат да мачкат и местят хората като пешки. Само нашенските джендъри аплодират този фашизъм.... .

А когато им преведе милионите ,за пожари и болници ,беше добър пример за всички!

А сега ще вдъхнови вълна от антифашисти.

Да бях ла казали, ДЖОКОВИЧ потвърди за неверни данни в документите би било разбираемо...

Да, трябва да сме толерантни към някои известни личности, които се обявяват за обратни. Това е "добър пример" за другите! Но, ако някой не иска да се ваксинира, трябва да се мачка, а ако е известен - още повече. Той е "лош пример" за другите. Извратена демокрация се налага с пресиране на обикновените хора!

Проблема не е само - ваксиниран , но и с ,, правилната " ваксина .

ДЕ - МО - НО -КРАЦИЯ, братчет. Не си разбрал, още. Явно.

Toва е да си антиваксър, вземайте пример от него!!! Срам за човечеството, Бил Ладен да беше с цветя щяха да го посрещант пред големия Антиваксър Джоко, да ви еба диктаторския режим в Австралия и всеки дет няма право на глас. Два пъти кара ковид, но голямата заплаха. Джокера нито е купувал фарм. компания, нито е взел фалшив сертификат! Само, че трябваше след първото дело изобщо да не става жертва на политически игри и предизборни кампании. А хората там вече гъза си дават без проблеми само и само да пребъде тази диктатура. Антиваксър или безмозъчна овца, няма много разлика. Хората или отиват да се ваксинират с ясното съзнание защо го правят и какви реални рискове би имало или не го правят, но всеки си решава и носи последствията. Всеки е в различна ситуация, слагането под общ знаменател е водило и ще води само до лошо.

Ноле е инвеститор в Датска компания (държи 80%), разрабоваща лекарство за ковид, което предпазва от заразяване, но не ваксина Тестовете започват в Англия другият месец ;)

То отдавна бешен ясно, че друг мотив нямат... Много пари вкараха в тази платена пропаганда, че чак и лагери за неваксинирани откриха. Мислете хора, мислете, че ППП платената пропаганда продължава!!!

Демек международен турнир, на който се налагат местни политики и на всичкото отгоре разиграният цирк привлече вниманието и на хора дето не се занимават с тенис. Та от туй дет са се опасявали, не вълна ще стане ми цунами.

Ако написаното в статията е вярно... С мотиви "може би, дрън дрън"... то това е най-смешния съд, и който местните трябва да го разпердушинят веднага... че инак май си живеят в "Minority Report" наживо... И утре някой "ЩЕ" да ги окауши само за това, че видиш ли "може да блъснат някой с колата" или просто щото "може да кривнат от правия път" или тем подобна простотия...

Ако това са мотивите на съда.... RIP "Правото е изкуство на доброто и справедливостта".... А ако е мнение на министъра - "Ако, Ако - цапа гащи и мирише".....

Ей а изчакайте да свърши турнира,чакайте първият паднал от сърдечен удар.Па тогава ще излезе баце ви ДЖОКО

Умните англо-саксонци непрекъснато използват тези похвати - Джокович може да ..., Русия може да нападне Украйна, Русия може да влияе на изборите, Иран може да ... Впоследствие се оказва, че можелото всъщност не почива на никакви реални данни - няма химическо оръжие в Ирак, украинският президент дори каза, че се прекалява с опасенията ... А за конкретните данни, които не им харесват - пленнически лагери, безконтролни обстрели, допингирани спортисти, криещи се зад астми, дефицит на вниманието и други екзотични болести, лежащи по половин час на Конта, извинявам се корта, тенисистки, жълти картони на играчи, които стоят на метър от Роналдо и всякакви примери от спорта, политиката, икономиката. Животът е просто машина за пари, която машина се движи по кефа на хора, които въобще не са в обсега на прожекторите.

е могъл да покаже на света че антиваксърите са цели хора а не набодени полухора

Можеше да остане в историята като най-великия тенисист, а не като балканското лъжливо овчарче - антиваксърче...

Ха ха нещо си се объркал, в ролята на лъжливото овчарче се оказахъ австралийските мърши, които ако си прочел статията нямат никакви законови основание, просто един корумпиран каторжник решава еднолично. Страхливите австралийски мърши се уплашиха от талантливото и свободолюбиво балканско момче, прочети интервюто с Джон Макенрой...Браво Балканецо, браво друже Джокович. А от теб вексърска фекалио ме е гнус...

А ти, другарю тъпанарю, прочете ли, че твойто велико "друже Джокович" е било в завера с Тенис асоциацията и е трябвало да пристигне с точно определен полет, за да не го проверяват. Но пристигнал с друг полет и се объркали нещата. Дори му платили съдебните разходи за компенсация на конфуза. Така че не е лошо да си проверяваш от кого точно да се срамуваш ...

ти па, кой се връзва на всякакви писаници - виждаш ли специално този полет вземи, че чак му и обяснили - "щот да н'тъ проверяват."Какво има да крие? Ти не четеш статията, не го пуска министъра щот не бил ваксиниран и това било лош пример,какви проверки какви 5 лв те гонят, идиот ваксърски. Оказа се че сега за да си министър просто трябва да си ваксър, да си послушен i никакви други качества не ти трябват, козируваш, изпълняваш и хоп ставаш за министър, ти да видиш, пример за младото поколение, бъди нагаждач, мижитурка и ще успееш.

Австралия ще плаща. По-точно нейните граждани. "Юридическият отбор около световния №1 в тениса Новак Джокович подготвя съдебен иск за около 6 милиона долара срещу австралийското правителство."

Гарантирам, че ефектът от това решение на властите, ще е противоположен на замисленото.

в сумата на иска влизат онези 4 млн. долара, който той се надаваше да спечели. И ще си получи всичко до последния цент...

Това не са мотивите на съда - това са мотивите на министърчето. Мотивите на съда са , че министъра има законово право да отмени визата. Не заблуждавайте!!! А мотивите на Новак са, че заради едноличното решение на министъра с посочените горе мотиви, той е претърпял щети и е бил затворен като животно. И ще ги осъди и то за много $ !

Това е несериозно. Тоталитарно мислене. Демокрация....ха-ха!

Демокрацията не е свободия, пич. Свободен си да постъпваш, както смяташ за добре, но всеки носи отговорност пред обществото за собствените си действия. Това с всеки сам си преценя не е демокрация, а криворазбрана свободия.

всеки сам си преценяше дали да се ваксинира против грип. Ти си тъп , но ти е простено...

Когато си министър в Австралия, може да преценяваш еднолично обаче. Дори да не се съобразяваш с решението на Съда!

Съдът да отговори: 1. Защо ваксинирането стана задължително след като беше доброволно? 2. Кой упълномощи самозабравили се политици да се грижат за зравето на хората (и да вземат някакви си мерки), като не са доктори и нищо не разбират от медицина? Аз не мога ли да се грижа за здравето си и точно те ли тряба да ми дават акъл? 3. Защо ваксините са единсвен начин за лекуване на КОВИД и кой го реши така? 4. Защо трябва да се лекуваме с лекарства и ваксини, за които производителя не носи отговорност? 5. Защо здрав човек, който няма да зарази никого е възпрепятстван да участва в международно спортно състезание? 6. Защо няма отчети от производители на ваксини колко средства са получили, как са изразходвани и каква е ефективността от това? 7. Защо така наречената демокрация започна и продължава да си служи с фашистки и диктаторски мерки? 8. Ще бъде ли открит концлагер или концлагери за здравомислещите хора? Има и още въпроси ама да отговорят на тези!

Ще ги осъди

Няма къде да го направи това.

Ако се чудите как са се чувствали Еврейте преди 80 години. Заменете думата еврейн с антиваксър.

че палачинката може да се обърне

Хей идиот съвсем разплиска легените. ваксърите са еврейските генетични отпадъци. Всички фарма фашаци са евреи. Основният спонсор на Хитлер са английските и сащ-исани евреи, с едната мисъл Германие да нападне Русия и да им ограби природните ресурси. Да ама не преди години еврейските мърши не са успели, червената армия ги смачка и сега няма да успеят...