17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да влиза мекерета с мекерета

Ама и тая, хванала го че хойка и вместо да си събере багажа правила скандали. Очаквала е да го промени?

'бях насилвана' ама 'преди последният път нямаше физическо'. никой не я е спирал! заради защитата на няколко такива ТЪПИ шматки знаете ли колко свестни мъже бяга осъдени от измамнички?

ама никой не може да застави една жена да живее принудително с някой във ЮК. Особенно ако е местна. Женските си знаят правата повече от родословното дърво (а те са повече от правата на мъжете). Така че тази си е живала със Гигс на пълна издръжка докато той си е чукал други курвета. В един момент някой друг ползвател и е намигнал и курвето е решило да скъса сингжира. Аре тия сълзливи истории не на нас (интелигентните читатели на ДИР-а :)) ). Но тази е способна на причини на Гигс огромни неприятности. Е накрая че клекне с някое огормно обещететние и гототво. В ЮК ако си бял хетеросексуален мъж със нормална или висока сексуалност се наказва от закона.

Давала си е задника за да стои на яслата - аман от златотърсачки - кой я карал да стои толкова години - заради едни пари айде ДГД

се носи мълва, че много обичал секс-играчките и игричките. Като я гледам тази обща снимка, май шпори яко и адвокатката-защитничка в черен строг тоалет. Няма как, трябва адвокат и клиент да си имат пълно, ама пълно доверие! Има още "хляб" в нея, напомня на Катрин Зита-Джоунс от по-добрите й години. Значи става....за защитничка и трябва да се пробват професионалните й качества. Браво този, браво Райън, браво, Гигс!

Плю си на името тоя

Ла*но е тоя Беше спал с жената на брат си

Ааа...да бе..А сестрата е супер, че се е съгласила...

Жената имах предвид, не сестрата..

Ако вкарват в затвора за "контролиращо друг човек поведение", всички жени трябва да са зад решетките :-)

Докога австролопетеци ще се занимавате с жени? Бъдете модерни, кръстосайте шпаги, усетете мъжката сила, ваксинирайте се!

Класическа златотърсачка. Възползва се от либерастките дивотии, за да си напълни гушата .