Съдът забрани на ЦСКА да картотекира нови играчи

"Червените" трябва да се разплатят с бивш свой играч без минута игра за клуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кое ЦСКА става на въпрос?

"звездите" на Младенов, сега отново е в ЦСКА.

Да дрънка рогатите.

За това което ти бърка в г.зЪ

А ФК Лафка кога ще си плати на НАП?

Някакви МОШЕНИЦИ са се събрали около тая фирма заритане на топка в София- ЦСКА. СЪщото е около друга фирма за ритане на топка- лиевски софия.... Трябва да отидат група българи и да убят Крадците и Трафиканти на маймуни...

Перуката е виновен.

Утре люляк, утре.

Решението е много справедливо и законово издържано. Такова решение българския съд не е в състояние да вземе за съжаление. Но ето, че хората ще си получат парите и справедливостта ще възтържествува. С този прецедент всички по веригата имат юридическа основа да си търсят парите а на Гришата номера не мина.

За ебаното .цска.

Е, така поне ще останат някакви българи в отбора.

Трябва български съд да постанови изписването и произнасянето на цялото име на този отбор. Тогава няма да има въпроси от типа - това кое ЦСКА е.

Неграмотния Трол, който е зациклил през последните си няколко години, че ЦСКА не е ЦСКА, не може дa отговори на простия въпрос, с който всичките му напъни стават напълно безпредметни: Зaщo Юнес Бенжелюн, Cпрoкeл и Бoлaдoвци разни cи търcят пaритe oт ЦСКА, нaли уж не били ЦCКA? Нe ce e чувaлo Cпрoкeл и Бенжелюн дa ca игрaли в Литeкc или Чaвдaр, нали? ;) Зaщo отбора трябвa дa се плaщa сега нa Юнес Бенжелюн зa нeщo oт прeди 10-15 гoдини, aкo нe е ЦCКA!?!

Край на спекулациите! Точка! Е, който е тъп и си няма работа, нека да си спекулира анонимно в нета, най-вече в коментарите под статиите за ЦСКА! Може и чрез различни ников, но неграмотността му го издава постоянно Не, че не е възможно всички подуенци да са неграмотни, но този подвизаващия се тук е Щампион в това отношение

Според указ, публикуван от Швейцарския върховен съд на 26 януари 2022 г., Спортният арбитражен съд в Лозана е постановил, че ЦСКА си е ЦСКА още на 10 ноември миналата година!Няма по върховна инстанция от това постановление!

Това не е било цска-софия. Решението не нищожно.

Да, ето го, появил се е над твоя коментар! И Швейцарския върховен съд призна ЦСКА! Както и КАС потвърждава становището на ФИФА, който определи "червените" за правоприемник на ПФК ЦСКА АД! Сега ЦСКА ще трябва да плати един милион евро. Няма проблем! ЦСКА ИМА ДА ВЗЕМА 10 МИЛИОНА лева ОТ УЕФА тази година !!! Нека ДА СИ УДЪРЖАТ 2 милиона за тия анонимни футболисти и НЯМА никакви ПРОБЛЕМИ !!!

Какво разсрочено плащане, какви 5 лева? Имали са 10 г време да "разсрочват" колкото си искат!