Съдбата, надъхани "свои" и врагове откраднаха купата от "Левски"

Мотивирани бивши играчи на "сините" и не по-малко надъхани цесекари бяха героите на финала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как точно, могат да ти откраднат нещо, което от10 години само сънуваш?! Ако става въпрос за сънищата и мечтите - да, тях ги имат всички отбори. Но победителят е само един. И той, за кой ли пореден път, НЕ се казва "Левски"!

Първо, Загорчич, независимо къде е роден, е с българско гражданство. Второ, стига вече с тая "съдба" и "късмет". То, на кривата ракета ...всичко и пречи. Мача се игра 2 (!) часа, а не 20 минути, че да говорим за липса на късмет. Време достатъчно, и предостатъчно , за всичко!Само че, трябва това, което правиш, ДА ГО МОЖЕШ! Не го ли можеш - и 5 часа да ти дадат, все тая. А в момента, "Левски" никога не е бил толкова слаб, с толкова добри играчи. Тоя, Роси, създаде отбор, предимно от скъпо платени чужденци (по примера на Лудогорец), но беше победен от 11 български момчета! Само Обертан, сигурно, има заплата по-висока от целият отбор на Славия. А освен това, проектът на "Лудогорец" работи перфектно, докато сините се борят за 3-4 място, с 25 точки след разградчани.

Чета коментарите и се чудя,откъде тази злоба (не е спортна), и то срещу отбор който загуби финала??? Вече съм сигурен, че проф.Христов не даде точната цифра на дебилите в Бг територията! Не са 80%, а 95%! За това и Бг "държавата" е в такова състояние. Злобата, алчността и завистта ще ни унищожат!

Подуенци, нима забравихте как се озовахте на финала? Кой отстрани Лудогорец? НЕЩАСТНИЦИ! Съдията също е виновен. Само една дузпа за уефски! Срамота!

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Браво на Гошо Петков, браво на Славия !!! Честита купа приятели !!!

За да спечелиш нещо като футболист трябва да се махнеш от левски.

Никой не е откраднал от уефски купата - тя не е била тяхна - недейте да лъжете геренчета ! Бутаха ги през цялото им съществуване и затова сините балерини не могат да спечелят нито една титла с футбол ! Това не е кражба - това е некадърност !

"Врагове", "отмъщение", "отритнати таланти.." ?? Световната конспирация в лицето на няколко недоказали се "надежди"... Това е само една игра, бе писачи ! Не е Третата световна...

Това невидимо явление в живота ни, Съдбата, отново напомня на говедата от Гейарена, че не може винаги и с всякакви средства да искаш нещо, което не заслужаваш! Сега ще бъде още по-добре, ако говедата останат с пръст в уста и за класиране за Евротурнирите, защото там също не им е мястото! Въобще, този футболна мимикрия, наречена на името на велик българин, е крайно време да изчезне от календара на спорта у нас! Тъкмо ще се отървем и от дрогираните лумпени, уж фенове, на този смешен отбор. За всички във футболна България това ще бъде едно голямо облекчение.

Всички вън от Левски! Славия играе само с Български момчета, които всичките взети заедно вземат заплати колкото само Обертан например!!! Нашите сини юноши печелят купи с други отбори, а чужденците в момента Левски грабят нечувани пари и им заемат местата. В началото на мача ме беше яд, че не се изкупиха всички билети за финала и не подобрихме рекорда на чорбарите. Но след края на мача осъзнах колко умни са Левскарите които не стъпват на мач да гледат тази сегашна синя пародия с тези чужденци!

Какво е това заглавие? Как може да се открадне нещо, което не е твое? Купата е преходна и последен носител беше Ботев Пловдив! А Леефски от 10 години не е помирисвал нито шампионат, нито купа!

Сини нещастници, с вечните си претенции, обиди и аванти, с издевателства над хора и охрана и над цели градове, с калташките ви номера и мръсотии, сте омръзнали дори на Господ! Затова ядете големите макари и ви мрази почти цяла България!

Честито слависти! Ако се отървем и от Венци ще имам още повече успехи.