Съдийският скандал в Англия: Заговори се за съд, корупция, залози и теории на конспирацията

Че не е грешка - не е. Липсата на аудиозапис от случилото се в събота обаче подклади огромна буря

Обратно в новината

Коментари - Съдийският скандал в Англия: Заговори се за съд, корупция, залози и теории на конспирацията | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разпродажба! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN.:---- https://urltin.com/toplo

А за пране на пари кога ще се проверява?! Не само английският футбол, а и всеки професионален спорт!

Съдията: - Налагам 5000$ глоба на подсъдимия за неуважение към съда. Обръща се към подсъдимия: - Подсъдими, имскате ли нещо да кажете? Подсъдимият: - Бих искал да кажа, Уважаеми господин съдия, но при тия цени... не, благодаря.

Да набутат, освен ВАР и ИИ - тогава ще стане тотално мазало! А иначе - при спорни положения да се хвърля ези-тура. Ще стане по-забавно и интересно!

Нормално ли е? Обикновен човек купува и изплаща дом за 20-25 години!!! А ритнитопковец може да купи този дом с една седмична заплата(максимум две седмици)!

А маймуняците гледат кой ша бии и кой къдес ша играй

Заинтересован съм

Коце Маца да се изкаже по въпроса.

Както казват въпросните англоговорящи, it’s a supply and demand, mate.

Е как бе, на запад всичко е честно, само ние лъжем

Тези пари не им падат от небето. те идват от онези захластнати запалянковци, които си купуват фланелки за по 150 лева и изпадат в екстаз на стадиона.

А Лудогорец два часа записи с фрапиращи съдииски грешки.

Варосаните вън от футбола.

Чудесен анализ на изключително спорната ситуация. Все пак не мисля, че премахването на ВАР ще реши проблема. По-скоро да е задължително да се показват линиите, червените картони и дузпите на голям екран на стадиона и по телевизорите. Ако не се направи, мачът се преиграва, а съдиите се уволняват.

Не може ли да се дават съдиите на агитката на ощетеният отбор?

Видели, видели, видели. Напиши го 10000 пъти, за да го научиш, „журналисте“

Висшата лига има претенции за най-силното първенство в света, но с тези съдии всичко отива по дяволите. И това е от доста време насам, още от времето на Съра. И ВАР не помага, нищо. Явно и на Албиона не са им чужди корупцията, залозите и прането на пари. Най-странното е, че тази брутална несправедливост се случи точно на Ливърпул. Е няма как да им се размине този път на чернодрешковците. Саймън Хупър е доказан идиот - преди една година поряза Астън Вила в мач срещу Сити, такива престъпни елементи трябва да се изхвърлят от футбола завинаги.

Аз минавам на ръгби, тея дни гледах за първи път и ме порази, как съдията постоянно даваше команди и обясняваше решенията си, и всички разговори пряко се предаваха, че даже и с ВАР

Прокуратурата им да изиска вида и стойността на залозите в мача и вероятно чорапчето ще се разплете бързо. Лошото е, че тръгне ли да се разплита, може да рухне цялата кула от карти, която представлява днешният футбол...

Имат право да разговарят с него.

Първият задържан и вкаран в затвора трябва да е Хауърд Уеб.

Благодаря за прекрасното описване на ситуацията - и аз прочетох, че тези двамата тъкмо се били върнали от арабиката и след гафа им забранили да бъдат вар - нещо не изглеждаше нормално - толкоз ли нямат съдии в англия, че двама арабски туристи трябва да изсвирят всички мачове. е явно крушката си има опашка. дано въведат някакви процедури за вътрешен одит, че иначе лепват непоправимо петно на най-големия телевизионен продукт и много хора няма да са никак никак доволни

Е то на световното с Меси и Аржентина бешеподобно :))) Що се правите на куди бе хора?

този има толкова стари прегрешения че още няколко живота като съдия не може да ги изкупи

Във футбола се въртят 100-ци милиарди, ако някой си мисли, че този паричен поток ще го оставят ей така без контрол, то той е абсолютен наивник. Жалко за играта и истинските емоции, които ни даваше преди години.

Където има допинг и хазарт, спорт няма. Или. Откакто има допинг и хазарт, спорт няма.

1997г.Ски карта на романски,Алеко,3000(3)лева!

Първият осъден трябва да бъде Богдан Дочев, който обяви гола на Марадона срещу англичаните на световното за редовен. Но така е когато си поръчков съдия (Б. Дочев = Уефски). Сега тези двамата.

Ама не щат автоматичните засади от световното

Хапчетата трябва да се пият редовно и без прекъсване