Коментари - Съдят Новак Джокович заради драмата с "Адриа Тур"? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали са добре, не карат тежко.Това даже показва, че нещата могат да си продължават по старо му като всеки има едно на ум разбира се.

пак ли ще трябва да ни обяснявате бе! Нищо не става ясно от статията... Първо си помислих - абе с каква авиокомпания се е замесил Джокович, като Лауда ли? После пък взех да си мисля - аджеба, как е заразил косвено, като носеше Григор на ръце, за да танцува на Бела Чао... пък после не било тези събития, а на някои, на които е съосновател, пардон, съорганизатор... Абе пишете по просто и най-важното - КОНКРЕТНО !

ако ти си стар, продължавай - ум нали немаш вече....

Дришка, така да го нахендиш на твоя приятел...

Kalin

И кой точно ще го съди?

Ще го съдят защото с приятели разкъса мрака на еврейският вирус. Сега хората разбират че може и без ваксина. 100/съм сигурен че ще бъде измислена и продавана от америка. О аче продажбите след подобни инциденти ще бъдат не като според предвиденото. Странна земя е америка... Есе там кацат извънземни, летящи чинии, падат небостъргачи... А дано Yellow Stone изригне та да мирясат.

Не знам до колко си наясно, но Yellowstone изригне ли, ще мирясаме всички.

А Мангъров и 7/8 кога ще ги съдят, заради тях стотици се заразяват всеки ден в България

Близките на умрелите от вируса, все някой ще оцелее

Е то по тоя принцип трябва да бъдат съдени мутрите по нашето море заради перманентната мръсотия и дрискавица.

Когато си тъпо момче топкаджийче, обикновено е за дълго и най-често завинаги...

А как ще доказват, че са се заразили точно на турнира, а не в кварталния магазин?

Зависи... Има мнооого фактори. Не е сигурно че сянката ще обгурне земното кълбо. Има течения, атмосферно налягане, дъждове и прочие.

Е съди ги бе тулуп. Бегай в гръцко тъп селяндур. Статията е спортна троле.

Не е убедително твърдението, че Григор бил първият заразен - спокойно може да бъде "първи" някой от по-късно тестваните. Независимо от това, че май първи се почувства зле.

Всъщност не Америка е "странна",а ти самия с твоята конспиративна логика.

Не е той тъпия - тъпите сте вие изкукалите дъртофели гледащи телевизор от сутрин до вечер

... "тъпо момче топкаджийче" - обаче милионерче непукистче ...

Браво

Не само, че е възможно, а задължително трябва да бъде осъден. Най-малкото защото баща му обвини Григор и каза, че именно заради българина Гришо, са нанесени огромни щети на Хърватия и Сърбия

Както казахме, цял свят се чуди и смее на акъла на тулупите Димитров и Джокович. Които отгоре на всичко се хванаха за гушите!

Нашите с къв акъл изпълняват чартърни полети. Един турист да се върне в държавата си болен и ще ни спукат от съдилища и глоби.

Съвсем се обляха тия хора

Очакваме интервю с оня глупак татко му на Джокович! Сърбите често са големи малоумници...

Ако Гришака има топки ще заведе дело срещу Джок и устатия му татко!!

Големи балами сме българите. Тази седмица се играят поне още 4 демонстративни турнира с участници от същия ранг като в Сърбия, но за тях няма и дума, даже резултатите не казват. Но ние балъците пак се захванахме да плюем този и онзи, все едно Джокович е най-черния на света. Не разбрахте ли че искат по всякакъв начин да го смажат за да не надмине алчния ревльо, дядо Фед, ама няма да се получи.

ти си супер малоумник ве въшлив дрислив ганьооо че кълвеш на голи еврейски кукички с китайски вируси

изкопчат малко пари от него ... та затуй де .

Трай бе, руски олигофрен :)))

обикновени балканци, само по света се чудят, за нашата действителност това е нормално.

но наистина устатия му татко поне трябва публично да се извини на Григор.Заслепен от парите таткото си мисли ,че може всичко да говори,както му дойде. А нашият Григор е адски добър човек!

Добре, че писахте че я закриват, та да разберем, че е съществувала! :)))

Мръсни гадове? Бащата на Джокович, веднага обвини Г.Димитров, Бен никакво основание и доказателства. Това бе най грозното нещо!!! Сърбин долен. Да ги съди и Григор за тази обиди и заразяване с вируса. Никаква прошка?

Джокович, Йебем ти мъртву сестру у ладно дупье!

педала от хасковско заедно с другите двама гро и масажистката с авиновни. кауна е отказал тестове когато е пристигнал там..и после ах..и ох. вън кауна от тениса!

Ай сиктир, всеки сам отговаря за себе си. Щом са се съгласили да участват, никой не им е виновен. Те да не би да не са знаели, че има корона? В крайна сметка никой не е умрял. Никой съд не може да осъди Джокович.

ВИНОВНИ са араби, китайци и негри. Тия РАЗПРОСТАНЯВАТ заразаа из целия свят... Тях трябва да ги съдят, бързо.. След това да им конфискуват всичките пари и имущество и да ги ИЗХВЪРЛЯТ обратно към Турция и Африка.

с тоя мач на първи юли си подписваме смъртвата присъда -премиера се насра и плува в лайна говнян'колко хора ще зарази тоя шдиот и какъв взрив ще настане ??,!!!

Няма да изхвърлят Дришо от тениса... познайзащо;+)

Абе Джоко много демонстративно заяви че няма да участва на УС опен заради мерките които определи като прекалени и вместо това организира тия турнири в които демонстрираше че не му пука за нищо.ВСичките тия прегръдки танците в дискотеката сякаш казваше на американците вижте как се прави заухави смотаняци .Малко съмнително гръмнаха половината тенисисти с короната и куп хора покрай тях.Случаеност не мисла .Това е отговорът на американците те ти булка коронавирус.

KAKВО ТОЛКОВА, СЪРБИНА Е ИСКАЛ ДА СПЕЧЕЛИ ПАРИ И Е НАПРАВИЛ ТУРНИР, В МОМЕНТ КОГАТО НЯМАШЕ ТЕНИС ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. АЙДЕ ГРИШУ Е ОТИШАЛ ТАМ СЪЩО, ЗА ДА ИЗКАРА КИНТИ. КАКВО ТОЛКОВА ИМА, ЛАКОМ Г.З ....