17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бре бре. Пак пълно с белоснежни българи.

Да и предпишат нещо. Дрисла.

сам

мдааа ...това е цената на славата...психиката ти се срива ако си лабилен, няма да се учудя ако вече е правила опит за самоубийство....така е, има една поговорка - 'внимавай какво си пожелаваш'.......

Преди я харесвах, ама като започна да прави тъпи изпънения с Black Lives Matters и с медийте, вече не се търпи. Има си правила, ти си тенис звзда, ти трябва да говориш с медийте. Няма начин иначе!

Сега остава да обяви и , че е лесбийка и театърът ще завършен. От много тъпкане с анаболи така стават нещата.

И всъщност какво иска?

Хубава работа, ама мамунска. Тия съвсем се разлигавиха и глупостите, с които се занимават вече им изядоха главата в Афганистан, а скоро Китай ще ги зарита в Китайско море и ще си прибере Тайван. Американците с перверзно удоволствие демонстрират слабост и се правят на жертви. На тая чернилка й било много психическото натоварване и не можела да си изпълнява ангажиментите като професионалист, защото те тая топка не я блъскат на корта в парка, далеч от публика и спонсори. Тя пък като не може да дава пресконференции, аз пък мога да давам пресконференции, обаче не мога да играя тенис, което в крайна сметка е същото, значи с тая генерално сме на един хал.

Да я изхвърлят от тениса! Да се излекува. Тя е лош пример на максимата: Здрав дух в здраво тяло.

Тази вече е тотал щета. Изтървала е превенцията на психичното си здраве и сега ще трябва да се лекува, вместо да се профилактира, което е доста по- трудно , ако въобще е възможно

Тази лигла печели от реклами, повече от Надал и Джокович и почти, колкото Федерер и то само, защото избра японско гражданство, заради японска майка. Тя обича пресконференциите при победи, има психо проблеми само при загуби. Наистина стана много противна, когато започна да печели по 50-60 милиона на година от реклами. До преди да стане "японка" беше нормално момиче. Сега е просто противна.

И много ли завиждаш за парите? Парите не изключват проблеми с психиката. Ама нали всичките сте баш майстори. Много знаете както е да си спортист на това ниво.

Каква футболна драма драги зрители! Развълнувах се от милионерските неволи!

Значи не искам да съм в светлината на прожекторите, а само да играя тенис обаче: - паля олимпийския огън - снимам се по бански за Спортс Илюстрейтид - откривам японско риалити на живо И всичко това за 3 месеца след Ролан Гарос. Явно е, че ми хлопа дъската.

Явно е че нямаш представа какво е тенис мач и какво е го загубиш…

и защо трябва да се търпят всички журналисти с безумни въпроси....защо не се приеме това, което се прави от спортиста, а трябва да се анализира, заклеймява и прочее...или да се поаже-а, този ли....ама да знаете той е......абе за нищо не става....

Защото "спортиста" е един обикновен шоумен. А шоубизнеса без медиите е за никъде! Или мислите, че спорта е нещо различно от шоу?

След въпрос на журналист от местен вестник в Синсинати, който бе свързан с това как смята да продължава да бъде спортист на топ ниво, ако не може да работи с медиите в този формат..... т.е. ти първо ще отговаряш на всички въпроси, ще се усмихваш на всичко...ние каквото искаме това ще правим...ти си длъжна да правиш това, а как ще играеш...както ние ти подсвирнем... ето затова поредното нещо се опорочава е спорта, това не е шоу и клоуни...

Защото печели милиони, заради популярност. Нека започнат журналистите да пишат негативни материали, да обсъждат нейното глупашко хилене на снимка с простото рапърче, което и е гадже и показва среден пръст. Нека да секнат милионите и ще си оправи психиката. Когато Григор беше болен от ковид, тъпата Осака направи нелеп коментар и като я погнаха в нета, набързо го изтри. И тя и сестра и, често пускат тъпи туити в мрежата и при отрицателни коментари, веднага ги трият. А беше читаво момиче, но парите се отразяват зле на някои хора.

Този спорт и професионалните спортисти каквато е Осака, отдавна са комерсиализирани и няма как да получаваш милиони, ако просто си играеш на корта в Подуене, макар да си страхотен играч. Това е професия като всяка друга- с плюсовете и минусите си. Плюасове- много пари, минуси- много медийни изяви. Няма изяви- няма спонсори, няма рекламни договори, организаторите не те канят. Това да не ти е разходка в парка!? Възможно е да е цирк, може и да е истина. Ако е истина, да не се цупи на журналистите, а да си даде почивка и дори да потърси помощ. Като се възстанови- да заповяда в професионалните турнири.

А бе тази защо не си наеме психиатър и не отиде да се лекува. Тенисът няма нужда от тази откачалка.

Стига сте ни занимавали с депресията на тая, тя дори не говори японски

Докога ли ще ни занимават със световните проблеми на Наоми Сака?!?...

Я май съчмата Осака

Ако си пие хапчетата - не може да играе, ако не ги пие - играе, но не може да говори...

нейната родина е USA, там на японски ли говорят, бе.

Родена е в япония , майка ѝ е японка , баща ѝ е от Хайти - как точно е американка? Защото от 3 годишна живее там?

Защото от 3 годишна живее там? Да.