17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Кралят" пак играл за статистиката ей.....бил шампион с 3 отбора, играл 10 финала. Ако беше го направил с един отбор, да кажеш, че е постоянен, че е изградил стил, династия... може да е голям атлет и да умее играта, но ще си остане един голям егоист и индивидуалист. Ще си спомняме за Бърд, Меджик, Джордан, и Шак...айде и Коби от ерата на Джаксън .... след това само "статистици". А беше време, когато his airness беше господар на планетата. Нямаше по-голяма звезда а NBA най-гледаният американски спорт извън Америка. От статията разбрах, че лейкърс станали шампиони, толкова много ми е интересна НБА днес....

Баскетбола е конктактен спорт. Последно НБА беше баскетбол в ерата на Брайънт и Айверсън. От ерата на смотльото дето не мое пипне ринга ма метка тройки - Къри е възможно старец като Леброн да си вее коня. Извън тази реалност, самото НБА е театрална постановка като тия клоуни с борбата. Супер крива масонско-вавилонска символика, нумерология и сяква гадост. А Ле Брон ако ще да му подарят още две титли се тая. Еър Джордан мое да е психопат, но комбинацията от умения и генетични дадености не сме я виждали след него.

Стига с тоя Коби,бе ! Той българин да беше по-малко сълзи щяхте да леете за него ! То бива близане,бива,ама чак толкова !

друго си е да ближеш на Путя задника...тогава е ОК предполагам

Не гледам НБА, ама това супер нагло комерсиализиране на финала. Един - два мача ако трябва окей, ама 7 .... 27, 107 ... Само за пари от реклами, ги правят, става вече изкривено.

...правилата още от преди да има телевизия. Така че продължавай да не гледаш - никой не го интересуваш

Когато турци и негри( негри , а не цигани) Умират, България РАСТЕ..

Крал Джеймс за пореден път доказа защо е най-големия за всички времена!

четвърти път от десет опита.. има и по зле де.. Ама чак па най-големия за всички времена..

На ЛеБрон ще му трябват още три титли за да се докосне до най великия - което няма как да стане

А що са само черни ? Що няма квоти за бели ??? И за инвалиди??

Няма нищо достойно в масовите мултикултурни спортове, където спортистите сменят отбори за пари без чувство за лоялност и принадлежност. 68% от тези мултикулти милионери ще се разорят няколко години след приключване на спортната кариера, защото нямат финансова култура.

Най-слабо гледания финал в историята на НБА. Защо ли? Най-вероятно заради про-маймунската политика, която се прокарва постоянно там. НБА впрочем вече е на 5 място по гледаемост в САЩ, след НФЛ, НХЛ, МЛС, НБЛ.

!!!

НАМРАЗИХ БАСКЕТБОЛА ЗАРАДИ ТЕЗИ ЧЕРНИ МАЙМУНИ!!!

си не само маймуна, ти си идиот! комплексар!

Сменете я тая плоча - вселенско скимтене от и за някакви черни маймуни,дето само скачали повече от другите...

Като Мирча Кришан с краставицата станахте вече! Хич не ни интересуват някакви си чернилки...

си тъпанар!