Сър Алекс се бори за живота си, футболът се обедини в подкрепа

Синът му Дарън не води мача на неговия тим в събота, състоянието на легендата е тежко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не ме изтрият, щото ще говоря против съра, а не против президента. Има Бог съре, дали в последната минута на живота си ще се сетиш какво зло си направил на много хора, колко съдби си съсипал като Бог, но всичко се връща - в това съм се уверил.

При това състояние няма да го бъде!!! Да се моли за опрощаване на греховете си!!!

Много си болен,моето момче....едва ли съзнаваш колко точно.Но,въпреки това...аз и приятелите ми сме що годе добри хора....ако пожелаеш,може да поемем разноските по лечението ти в някоя реномирана психиатрична клиника в Швейцария.Ти само кажи...

Помниш ли как прецака Митето, шотландски гълфондер? Ще пускаш ти куци английски коне на финала за шампионската лига вместо играчи от световно класа! Няма да ти се размине!!!!!!!

Да не вземеш w групата за мача голмайстора на лигата! No mercy!

Всеки се ражда, живее и умира. Няма нужда да му се отделя някакво специално внимание, защото не е допринесъл с абсолютно нищо за човечеството. Виж, да беше учен, лекар, учител - да. Но той е просто един бивш футболист. Винаги е работил само и единствено за пари и за личен интерес и изгода. Никога и по никакъв начин не от работата му не е произлязло нищо положително - нито е открил нещо, нито е спасил нечий живот. Това са фактите. Дано се оправи.

Злобни, тъпи и бедни панелни таласъми! Вас света с нищо няма да ви запомни за разлика от ВЕЛИКИЯ сър Алекс Фергюсън!

Учен откри атомната бомба, учен откри химическото оръжие, а Чекатило беше учител, а Менгеле лекар. Тези, с какво допринесоха на Човечеството!

С много повече от сър-а :)

Кажи честно, футбол обичаш ли? Любим отбор имаш ли? Е току Що сам си отговори на многото пъти дето се чудеше защо всички те наричат: ТЪП, СМОТАН И МАЛОУМНИК!!!

Съжалявам за коментара, но сърът постъпи непочтено с нашето момче. Нека се оправи все пак.

Хубаво е ЛЕГЕНДИТЕ да са ЖИВИ. И съм уверен ... не съм Лекар, че този път Една Истинска Легенда ще Живее още. Истинските Шотландци, са истински Мъже.

Този си беше едно студенокръвно влечуго. Със сърце от лой, както казва Кеворк. Много футболисти е пропилял и измамил, кофти човек, дъвчещ дъвка. За мен футболните постижения са без значение ако човека НЕ е човек! Сега всички лицемери и негови протежета ще се изредят с молитви и възхвали за него, но болшинството пребани играчи просто ще си ЗАМЪЛЧАТ....

защото ще си остане единствения треньор във висшата лига държал на скамейката голмайстора на същата висша лига. Комплексар, дължащ успехите си единствено на бюджета от над един МИЛИАРД лири, с който разполага Манчестър Юнайтед!

този кръвоизлив го е получил от многото дъфчене на дъфки :D

лИЧИ СИ ЧЕ ТЪПИЯ СИ ТИ. БЮДЖЕТ ОТ милиард лири няма. Дори на цялата висша лига се съмнявал да е стигал милиард по негово време. Милиард беше цената на клуба. Пък го видяхме после голмайстора, как почна набързо да сменя отборите.

Футбол днес гледат само лузърите! Хора непостигнали нищо в собствения си окаян живот, търсещи неистово с кого да се оприличат, да се идентифицират, да споделят неговите успехи. Това е истината. Е, има и един друг тип хора, за които ходенето на футболен мач е като да отидеш при платена жена... те са контингент на психиатрите.

Винаги съм бил фен на "Арсенал". Не мога обаче да не призная,превъзходството наложено от сър Алекс.Велик трньор,голям психолог и майстор.Хеморагичен инсулт...скромни шансове за оцеляване или възстановяване.Все пак от сърце му желая късмет и успех,въпреки медицинската статистика. Харесвам футбола от Острова.Играе се мъжки.Публиките ликуват,пеят и се кефят на играта.Пълни стадиони. Колкото е резерви да имам към британците,признавам поне едно-мъжкари и джентълмени. Помня през сълзи,уникалното изпращане на Стилиян Петров,КАПИТАН на Астън Вила,за лечението му./чужденец-капитан на отбор от Премиър шип....велико признание/.Цялата Премиър шип бяха пратили представителни агитки от фенове,за да пеят,ръкопляскат,за да дадат почит и кураж на един български футболист.Препълнен стадион-хора,дошли да подкрепят в борбата с левкемията,техен идол.Е,няма такава човещина,спортменство и доблест. Успех,сър Алекс!