17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с едно нещо да съм съгласен с Борис Джонсън.. :)

Най добре е да върнат турнирите както си бяха преди : КЕШ , КНК и УЕФА. в КЕШ да играят само шампионите , в КНК само носителите на купи и в УЕФА вторите и третите . Елиминации от началото до края както си беше преди. Дори и това сегавното с Шампионска лига и Лига ЕВропа на мен ми опротивя и всяка година ми става все по безинтересно а си представям какво ще е ако има и суперлига.

Щом ги влече да се отделят. Има си зрители и за това и за другите първенства. Лошото е, че на първо време спонсорите ще идат в супер лигата, но това ще е отрезвяващо. В момента е някаква лудост с тези трансфери на играчи за десетки милиони, както и заплатите от милион на месец. Спрете се бе хора, това убива играта. Хубаво е да гледаш най-добрите, но има емоции и в мачове от втора лига у нас да речем. И в трета ако твоя отбор играе там. Няма да се свърши футбола, но ще е хубаво да се приключи с лудницата на футболистите мулти милионери.

Ще стане като в бокса. Една дузина асоциации, едни пазарлъци, едни театри. А истински бокс през 9 години в 10-та.

Тъпотии са това, и ако някой от суперотборите играе 5ти-10ти за сезона в своето първенство, кво ще му е суперското, ще го бухат като бръшнян чувал, да се срами. Проект, диктуван само от пари за пари, накрая на хората ще им писне от суперските отбори и те ще фалират. Ще гледам 10 пъти на година Барса и Реал например, че то това е интересното, че дербитата са редки, ако гледаш всеки ден по едно от изброените 12 отбора, ще се молиш за втородивизионни мачове...

Щом всички скочиха срещу Суперлигата, значи е правилното решение! Футболът е в застой и тези, които сега се изказват против Суперлигата са с най-голям дял това да е така...

По кое позна,че футбола е в застой? Да не гледаш само първенството в БГ?

Ами утре, когато Барса фалира и всичките футбулисти се разбягат, какво ще търси в суперлига? А вдругиден, "Черно море" като купи Меси и още куп звезди с новия милиярден бюджет (един принц ги купува) нима няма да иска де в тази лига ?

Същото очаква и Европейския съюз - отделяне на най-богатите в нов Супер съюз за защита на собствените им световни интереси, а останалите ще продължим да сме еднакво безлични и нищожни, само дето няма да имаме достъп и допир до наистина големите.

Аз пък съм "ЗА" Суперлигата - ей така за баланс!

подкрепям сър Алекс, както и останалите футболни хора, обявили се против. Според мен клубовете трябва да бъдат строго наказани с изваждане именно от тези клубни турнири, които игнорират с действията си поне за няколко години! Без Шампионска лига и Лига Европа за 12-те клуба.. фен съм на Юнайтед, но това е недопустимо и трябва да си понесат наказанието!