Сър Джаки Стюарт призова Хамилтън да се пенсионира

Според легендата, Люис няма смисъл повече да се състезава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За разлика от 7-кратния световен шампион Хамилтън (безспорен факт), Стюарт е само три-кратен шампион... В тази светлина, от позицията на какъв точно, дедо Стю критикува и раздава съвети?

"Търговия със парцали"......Джеки кърти!..

Когато и да си тръгне Съра от Спорта, все е късно!

"Съра" ;)

Младежа в отбора на Мерцедес има повече точки от Люис! : )) Активист на BLM и на безполовите. Закономерно сриване в представянето. Радвам се за Верстапен и Ръсел.

Аз пък мисля че Хамилтън е млад ,има сили и желание за още една титла.В момента в който решат проблема с подскачането ако го решат Мерцедес може отново да се върне в битката.Сега са трети но проблемите на Ферари може да ги пратят на второ място.Редбул са твърдо с най добрата кола този сезон.

... защо на Джаки Стюърт му пишете титлата "сър" пред името, а на Луис Хамилтън - не? И това ако не е расизъм ... Аз ако съм на мястото на сър Хамилтън, веднага щях да насъскам песа си - веган да ви нахапе.

По светлите сърове са по яки от тъмните:)

Само когато са трезвени! Насвяткал се е с евтин скоч деда ти, и захванал микрофон! Тъжна картина е най Джаки, а сър Хамилтън има още какво да даде на спорта, съвсем скоро! Колкото до цветът на съра, това е изказване на човек с проблеми....много при това!

Той Съра , плюеше и правеше забележки на Айртон Сена, началото на 90-те. Той много ги разбира нещата.

Гледам редовно Формула 1 от поне 20 г. Всеки пилот от топ 10 може да стане световен шампион без проблеми стига да е в силен отбор и да се счита за първи пилот в отбора. Това е валидно за всеки сезон през последните 20 г. Бюджета е от значение но това не важи за Ферари, знаем че там пари винаги е имало но провала на големи имена винаги минава през тях.

А нещо за Алонсо няма ли да каже? :D

Е, то няма много за казване освен : Тъга. Тъжна и жалка картинка на възможно величие, но измислено от Бриаторе и при липсата на шмекерии : Тъга

Е велик. И знае какво говори. Пазя автографът му от силвърдтоун, не подмина нито един. В този ден спечелиха но се държа много земно. Снимки, въпроси.... Няма вече Такива за съжаление.