17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никое дете не заслужава такава съдба. Но не мога да бъда убеден, че високо цивилизована и технологична нация като Англия не е знаела за импорта на роби по такива схеми. Много е тъжно, наистина, но поне този човек, през всички перипети през които е преминал, е отишъл на едно по-добро място ... може би! Неговата история е история на успех, но той е един от десетки хиляди(най-вероятно). Другите надали имат такъв късмет!

tonk11

Не. Тоя лъже. Това не може да се е случило в ЮК. Те са силно против расизъм, робство и т.н. Не. Не вярвам. Я да питаме другия ръждав сър дето все някой го обижда, какво ще каже по въпроса?

Точно си казах ,този път що годе нормален превод и господин Динко ме опроверга с изречение като ....”казва в лентата Фара “.

Както и онзи ден споменах, "великите атлети" , като тръгнат към изхода, и започват със едни сърцераздирателни изповеди! Кой взимал допинг, ама не защото искал, а защото го накарал треньора. Коя тренера я мандръсал от десет годишна , ама тя не казвала, че да не му развали репутацията. Този "истински " СЪР ,се оказва черен роб в иначе изтънчената и много ранима на тема расизъм Англия! Но иначе е оригинален англичанин! И да попитам - къде е черното движение, което защитаваше убитият черен престъпник в щатите? Къде е Хамилтън, който също е черен СЪР? Вчера се разплака, че някой се радвал че отпаднал. А днес какво ще каже? Защо мълчат като утка в нови гащи? Ето това е цинизмът и двуличието на така наречената Велика Британия! И до ден днешен си остават РОБОВЛАДЕЛЦИ и ПИРАТ!!!

Робовладелци Сър ! Много от работодателите там все още са си такива.

Ние сме най-корумпирани, най-расисти, най....най....най... Гледайте и слушайте какво става с Макрон...На нас проблемът е друг. Записан е в Конституцията, че сем социална държава. Нинова тази сутрин се изцепи: да вдгинем данъците за да повишим заплатите. Боже, пази България от комунизма.

Що сте толкова неграмотни бе! Какъв комунизъм те гони! Нинова е в БСП -типична буржоазна партия в капиталистическа държава. Просто сте новопроизведени идиоти!

Класика... дайте да вземем от работещите, за да дадем на дрогарете, които не искат да работят... гниди!

Уилкинсън, Уоткинсън, все тая нали?

Австралия, Австрия:)

Поредното доказателство за британския расизъм.

Боли Го Фара

Боли Мо Фара

На българин няма да му хрумне да си вземе дете от африка да му слугува вкъщи, но реално се слува в Англия и през 21 век и те после техните вестници тръбят, че ние сме расистите а крадецжа вика дръжте крадеца....

В случая не става въпрос за расизъм, а за робовладелство. Двата проблема са различни. Англичаните няма да имат против да имат роби без значение от цвета на кожата.